10 Actrices die je NIET naakt het gezien, het was een bodydouble


Als ene actrice besluit uit de kleren te gaan voor een film, dan is dat groot nieuws. We zijn toch allemaal wel benieuwd hoe de dames er onder de kleren uitzien. Sommige actrices hebben er totaal geen problemen mee om hun borsten, of zelfs meer te laten zien, andere zijn wat preutser. Je hoeft ook niet je eigen lijf naakt te laten zien, je kunt ook gebruik maken van een bodydouble. Je denkt dus waarschijnlijk dat je de volgende 10 actrices naakt hebt gezien, maar eigenlijk keek je naar het naakte lichaam van een andere vrouw!

10. Michelle Williams billen in My Week with Marilyn

my week with marilyn

Michelle Williams is toch al geregeld uit de kleren gegaan. Maar blijkbaar vonden ze dat Marily Monroe een ander lichaam nodig had. Ze hebben dan ook gekozen voor de prachtige Emma Glover .

9. Angelina Jolie naakt in Wanted

anglina jolie wanted

Angelina Jolie hebben we al vele malen naakt gezien, maar voor Wanted koos ze ervoor om een bodydouble te nemen.

8. Natalie Portmans billen in Your highnessn

your highness natalie portman

Helaas deze prachtige billen zijn niet van Natalie Portman.

7. Jessica Alba naakt in de douche

Jessica Alba

Je dacht dat Jessica Alba echt naakt stond te douchen in Machete? Nope, ze had gewoon haar ondergoed aan. Dit is later digitaal weggewerkt.

6. Isla Fisher topless in Wedding Crashers

isla_fisher_in_wedding_crashers

De scene is zeer goed ge-edit, het lijkt net alsof het echt Isla Fisher is die naakt te zien is, maar het is toch echt een bodydouble.

5. Vera Farmiga billen in Up in the Air

Vera Farmiga - Up in the Air

Vera Farmiga was 40 jaar oud tijdens het filmen van Up in the Air, dan mag je trots zijn op zo’n bilpartij! Jammer alleen dat haar bodydouble 22 jaar oud was, niet zo gek dus.

4. Lindsay Lohan topless Machete

Lindsay Lohan

Eerst zien we Lindsay Lohan naakt met haar haar voor haar borsten. Dit is ze echt, maar het triootje dat ze heeft waar ze naakt te zien is, dat is een andere actrice.

3. Kate Beckinsale topless in Haunted

kate-beckinsale-haunted

2. Freida Pinto’s billen in The Immortals

Freida Pinto – The Immortals

Zonder dat Freida Pinto het wist werd er een bodydouble gebruikt voor deze scene in The Immortals. Zelf had ze er het volgende over te zeggen: “People have no problem using stunt doubles…there was no actual acting in that part of the scene, so why should I be there?”

1. Mila Kunis billen in Friends with Benefits

Mila Kunis – Friends with Benefits

In Friends with Benefits hebben Justin Timberlake en Mila Kunis meerdere malen sex. We zien een keer een sideboob van Mila Kunis, deze is echt van haar. Maar de scene waarin we haar blote billen zien is een bodydouble. Mila wilde niet in één film alles laten zien.