10 Films Die Je Niet Met Je Ouders Moet Kijken!


Je hebt natuurlijk gezinnen waarin er gemakkelijk over seksualiteit wordt gepraat. Maar bij de meeste gezinnen voelen zowel kinderen als ouders zich toch een beetje ongemakkelijk bij het onderwerp sex. Zit je lekker een filmpje te kijken met het gezin, komt er opeens een expliciete sexscene. Dat wil je gewoon liever vermijden, daarom het volgende lijstje van films die je beter niet met je ouders kunt kijken!

10. Blue is the Warmest Color

Blue is the Warmest Color

Winnaar op het filmfestival van Cannes, dus die moet wel goed zijn! De film duurt drie uur en zeker een half uur daarvan zijn de meisjes dingen aan het doen die je niet met je ouders wilt zien.

9. Black Swan

Black-Swan-2010

Hey leuk, een film over ballet! En ook nog een Oscar gewonnen! Niet doen, de bizarre relatie tussen Natalie Portman en haar moeder is al erg genoeg, maar de masturbatie en lesbische seks scenes over leef je niet.

8. American Pie

American-Pie

Ga jij je moeder uitleggen wat een MILF is? Of erger nog, straks vraagt ze of zij een MILF is :/

7. Team America: World Police

Team-America-

Van de makers van South Park, dus dan moeten er belletjes gaan rinkelen. Poppen seks wil eigenlijk niemand zien, maar zeker niet met het hele gezin!

6. Requiem for a Dream

requeim

Als je nooit aan de drugs wil raken, kijk dan Requiem for a Dream. maar niet met je ouders. Waarom niet? De ass-to-ass scene!

5. Basic Instinct

basic-instinct

Spannende thriller kijken? Neem niet Basic Instinct van Paul Verhoeven. De ondervraging scene met Sharon Stone overleef je niet!

4. Eyes Wide Shut

eyes wide shut

Dat Tom Cruise in een film speelt betekent niet gelijk dat het een luchtige actiefilm of thriller is. Bereid je voor op een film van drie uur lang waarbij een getrouwd stel elkaar emotioneel kapot probeert te maken. En dat speelt zich af in de wereld van sex feestjes van elite.

3. Unfaithful

Unfaithful

De sex scenes met Diane Lane in Unfaithful behoren tot de beste ooit. Maar daarnaast gaat deze film ook nog eens over de moeilijkheden van een lang huwelijk.

2. Showgirls

showgirls

Als je Showgirls gaat kijken met je ouders kun je net zo goed op een pornofilm opzetten!

1. Clerks 2

Misschien zijn Kevin Smith gewoon sowieso niet geschikt om met je ouders te kijken. Maar Clerks 2 moet je echter vermijden! Ga jij uitleggen wat ze bedoelen met “ass-to-mouth”? of nog erger, de Donkey Show???