10 Meest Sexy Striptease Scenes ooit in Films

Demi Moore – Striptease

Door velen gezien als een excuus voor Demi Moore om te bewijzen dat a.) het nog steeds had, en b) haar recente borstvergroting er fantastisch uitzag. Striptease is een rare komediedrama met Moore als alleenstaande moeder die haar toevlucht neemt tot strippen om haar juridische kosten te betalen. Zo kan ze vechten voor de voogdij over haar dochter. Het is een cliché premisse en de film won dan ook 6 Golden Raspberry Awards 1996 waaronder de slechtste actrice en slechtste film, maar de stripscènes maken de film in ieder geval nog het bekijken.

Salma Hayek – From Dusk till Dawn

Salma Hayek in From Dusk Till Dawn

Salma Hayek speelde in haar carrière tot twee keer toe een stripper, maar de meest sexy is als Santanico Pandemonium in Quentin Tarantino’s From Dusk Till Dawn. Niet naakt, maar haar sexy dans en geweldige lichaam maken dat meer dan goed!

Jessica Biel – Powder Blue

Powder Blue is geen vrolijke film, Jessica Biel speelt een gedrogeerde stripper met een zoon in coma. Ondanks dat zijn de stripscenes met Biel super sexy. Biel krijgt volop de gelegenheid om te pronken met haar sexy talenten.

Jamie Lee Curtis – True Lies

Jamie Lee Curtis was eind jaren 70 / begin jaren 80 een seksymbool en de getalenteerde actrice was niet verlegen om haar (grote) naakte talenten te laten zien in films
als Trading Places en Love Letters. Het meest sexy moment van Curtis kwam echter jaren in de over-the-top actiefilm True Lies van James Cameron.

Lindsay Lohan – I Know Who Killed Me

Om haar imago als kinderster te vernietigen, speelde Lindsay Lohan in de vreemde psychologische horror I Know Who Killed Me. Ze speelt een stripper met een gespleten persoonlijkheid. Velen hoopte dat ze al haar kleren uit zou trekken, maar helaas bleef haar lingerie aan. Jaren later zou ze in de film “The Canyons” wel haar naakte lichaam laten zien. Voor deze film won ze overigens een razzie voor slechtse actrice.

Jessica Alba – Sin City

View post on imgur.com

Natalie Portman – Closer

Jennifer Aniston – We’re the Millers

Elizabeth Berkley – Showgirls