17 Lekkerste Naakt scenes van 2018

Naakt in films en series, het lijkt steeds vaker voor te komen, en steeds grotere sterren gaan uit de kleren. Een overzicht van al het moois dat 2018 tot nu toe te bieden had.

Jennifer Lawrence – Red Sparrow

Een van de populairste vrouwen ter wereld, Jennifer Lawrence, was in 2017 al naakt te zien in de film “Mother!” maar deed daar dit jaar een schepje bovenop in de film “Red Sparrow”

Natalie Dormer – In Darkness

Dat Natalie Dormer een naaktscene niet schuwt dat is ondertussen wel duidelijk, ze is al vele malen (volledig) naakt te zien geweest in series als Game of Thrones en The Tudors. In 2018 heeft ze een sexy sexscene in de film “In Darkness”.

Lucy Hale – Dude

Lucy Hale is het beroemdste door haar rol in de serie Pretty Little Liars. Dit jaar was ze voor het eerst naakt te zien in de film “Dude”.

Emma Roberts – Time of Day

Toegegeven, echt naakt is het niet, maar Emma Roberts laat wel een hele hoop in kijk zien in de film “Time of Day”.

Andrea Londo – Superfly

Andrea Londo, wie is deze prachtige dame ook alweer die in de film “Superfly” volledig naakt in een triootje te zien is? Waarschijnlijk ken je haar uit de serie “Narcos” waarin ze Maria Salazar speelt.

Dakota Johnson – Fifty Shades Freed (2018)

In 2018 draaide alweer de derde Fify Shades film in de bioscopen, en uiteraard was Dakota Johnson hier weer (heel) naakt in te zien!

Amber Heard in London Fields

Deze shot van de billen van Amber Heard zouden waarschijnlijk niet eens in de top 5 van haar naaktscenes komen te staan, maar alles wat deze prachtige actrices laat zien zijn wij blij mee.

Amanda Seyfried – Anon

Ook Amanda Seyfried is al vele malen naakt te zien geweest in haar films (ze speelde zelfs ooit de legendarische pornoactrice Linda Lovelace) en ook in 2018 in de Netflix film “Anon” ziet ze er weer gezellig uit.

Romy lauwers – het leven is vurrukkulluk-(2018)

Ook een Nederlandse naakt scene in 2018, Romy lauwers is volledig naakt in een zeer expliciete sex scenes te zien. Eigenlijk zoals we het gewend zijn uit Nederlandse films!

Heather Graham – Half Magic

Ook voor Heather Graham geldt dat ze al vele malen naakt te zien is, en deze scene haalt waarschijnlijk niet eens haar top 10. Maar het is goed om te zien dat deze 48 jaar oude actrice er nog steeds geweldig uit ziet.

Paulina Gaitan in Diablo Guardián

Paulina Gaitan, wie is ook alweer deze prachtige Mexicaanse actrice? Je kent haar waarschijnlijk als “Tata”, de vrouw van Escobar in de serie “Narcos”. Dit jaar heeft ze haar geweldige grote borsten al meerdere malen laten zien in de Mexicaanse serie “Diablo Guaridán”.

Kristen Stewart in Lizzie

Kristen Stewart heeft haar Twilight jaren ver achter zich gelaten en is de laatste jaren voornamelijk te zien in indiefilms. Zo ook in Lizzie in 2018 waarin ze wederom een naaktscene heeft.

Chloë Grace Moretz & Quinn Shephard in The Miseducation of Cameron Post

Nee, Chloë Grace Moretz is (nog) niet naakt te zien, maar haar medespeelster Quinn Shephard wel in deze fijne lesbische scene.

Tessa la – narcos: Mexico

Eerder al zagen we al twee actrices uit de originele Narcos series, maar ook in de spinoff Narcos: Mexico zijn weer prachtige actrices naakt te bewonderen, onder andere Tessa La.

Dina Shihabi – John Clancy’s Jack Ryan

Dina Shihabi is een prachtige vrouw uit Saoedi Arabië. uiteraard werkt ze ondertussen in Amerika, want daar zou ze het niet moeten proberen om zo naakt te gaan.

Addison Timlin – Submission

via Gfycat

Waar kennen we Addison Timlin ook alweer van? Als een van de dames waar Hank Moody uit Californication mee naar bed gaat natuurlijk. In 2019 ging ze wederom uit de kleren, ditmaal in de film Submission.

Betty Gilpin in GLOW

De geweldige dubbele D’s van Betty Gilpin waren al eerder naakt te zien in de serie Nurse Jackie, maar dit jaar ging ze zelfs volledig naakt!