Top 10 Nieuwe Films Netflix die je moet kijken


0

Welke nieuwe films zijn er in juni toegevoegd aan Netflix? Een overzicht.

Big Game (2015)

Een nieuwe ‘hidden gem’ op Netflix deze actiekomedie uit Finland. Ze hebben Samuel L. Jackson weten te strikken om de president van Amerika te spelen. Zijn vliegtuig, Air Force One, wordt neergeschoten door terroristen en hij strandt in de wildernis. De enige die hem kan helpen is een 13 jarige jongen die in de bossen aan het jagen is om zijn volwassenheid te bewijzen aan zijn verwanten.

Okja (2017)

Deze nieuwe netflix original heeft zeer goede reviews ontvangen. De film gaat over Milja een jong Zuid-Koreaans meisje van het platteland dat een vriendschap sluit met ‘Okja’, een groot beest dat zachtaardig en vriendelijk van geest is. Het beest is echter ontwikkeld door het bedrijf Mirando en heeft het potentieel het voedselprobleem in de wereld op te lossen. Ze willen nu de superbiggen terug.

The Bounty Hunter (2010)

The Bounty Hunter

Leuke romcom met Jennifer Aniston. Premiejager Milo (Gerard Butler) denkt dat hij een gemakkelijk klusje heeft gekregen als hij zijn ex-vrouw Nicole (Jennifer Aniston) moet opsporen. Zij zet hem echter op een fout spoor, zodat ze zelf achter een zaak kan aangaan. Een moeilijke relatie hebben die twee, totdat ze samen moeten rennen voor hun leven.

Babel (2006)

Babel is geregisseerd door de briljante Alejandro González Iñárritu en kreeg 7 Oscar nominaties. In de film lopen vier verschillende verhaallijnen door elkaar. In een van de verhalen speelt Brad Pitt Richard, die samen met zijn vrouw Susan (Cate Blanchett) een reis maakt door de woestijn van Marokko. Ze zijn hier om een trauma te verwerken, hun baby is gestorven aan wiegendood.

Robocop 1 t/m 3 (1987)

Keiharde actiefilms van regisseur Paul Verhoeven (het eerste deel dan, die ook vele malen beter is dan de vervolgen). Wanneer een politieagent wordt vermoord wordt zijn lichaam gebruikt om een hybride robot te bouwen die het op moeten nemen tegen criminelen, Robocop.

The Princess Diaries (2001)

The Princess Diaries

Wie wil er geen Prinses zijn? Mét een kroontje! Iedereen toch? Het overkomt Mia (Anne Hathaway), een doodgewone tiener die op een dag een bezoekje krijgt van haar Oma (Julie Andrews). Die vertelt haar dat ze eigenlijk Prinses is van Genovia, een landje tussen Frankrijk en Spanje. Mia moet nog heel wat inspanningen doen voordat ze een echte Prinses zal zijn.

Scouts Guide to the Zombie Apocalypse (2015)

Een grappige horrorfilm waarin drie vrienden (scouts, en dus nerds en niet zo populair) het moeten opnemen tegen zombies. Hun bijzondere helden groep wordt gecomplementeerd door een stoere en bloedmooie serveerster.

American Ultra (2015)

American Ultra

Jesse Eisenberg speelt een stoner, zijn leven, en dat van zijn vriendinnetje, gespeeld door Kristen Stewart, verandert echter compleet wanneer hij een zogenaamde ‘sleeper agent’ blijkt te zijn. De regering wil van hem af.

Pulp Fiction (1994)

Pulp Fiction

Misschien wel een van de beste films ooit, Pulp Fiction van regisseur Quentin Tarantino is vanaf deze maand weer te zien op Netflix. Vol fijne quôtes en slimme, snedige dialogen en steengoede muziek. In deze film wordt het leven van twee huurmoordenaars gevolgd. Samuel Jackson en John Travolta spelen deze rol met veel bravoure. John Travolta beleeft een bijzondere avond in het gezelschap van Mia (Uma Thurman), de vrouw van zijn misdaadbaas. Diezelfde komt in de problemen als bokser Butch (Bruce Willis) er met zijn geld vandoor gaat. De film vertelt eigenlijk vier verhalen, evenwel niet chronologisch!

Peter Pan (1953)

Elke maand voegt Netflix wel een klassieke Disney film toe. In juni is dat Peter Pan. De film over de jongen die voor eeuwig kind blijft.

Peter en de draak (2016)

Ook nieuwe Disney films vinden snel hun weg naar Netflix, zo ook Peter en de Draak uit 2016. De nieuwe take op het bekende verhaal is een live-action animatiefilm.


Like it? Share with your friends!

0

What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
Filmlijstjes.com - Redactie
Al jaren schrijven wij met liefde over streamingsdiensten, films, series, acteurs, actrices en regisseurs. Wij streven ernaar om de Nederlands grootste film en serie community te worden. Persoonlijk gek op comedy en actiefilms.

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *