Top 100 Naaktscenes aller tijden (bekend naakt in films en series)


Sex sells! Het is altijd een dingetje of een actrice nou wel of niet naakt te zien is in een film. Is dit wel het geval dan levert het in ieder geval een hoop publiciteit op! Er zijn volledig websites op internet puur gericht op vrouwelijk naakt in films (we kijken naar jullie mr.skin!). Wij hebben voor jullie een top 100 samengesteld van de aller beste naaktscenes aller tijden. Geniet!

100. Eva Green – Camelot (2011, tv)

Sommige actrices hebben er totaal geen moeite mee om op het witte doek uit de kleren te gaan. De Franse Eva Green is er zo eentje, maar wat wil je met zo’n perfect lijf. We hadden Eva in deze lijst wel 10 keer kunnen laten voorkomen. We houden het bij twee keer, om te beginnen met haar optreden in de serie Camelot.

99. Emily Browning in Summer in February (2013)

Ook Emily Browning is al meerdere malen naakt te zien geweest in haar films. In Summer in February ging ze zelfs volledig naakt!

98. Ashley Greene – Rogue (2016, tv)

De mooie Ashley Greene ken je waarschijnlijk vooral uit de Twilight films. Toen nog braaf, in de tv serie Rogue naakt te zien. Ze hadden de Twilight films misschien toch wat sexy’er moeten maken!

97. Lena Headey – Waterland (1992)

Lena Headey kennen we ondertussen natuurlijk vooral als Cersei Lannister in de tv serie Game of Thrones. Hierin was ze natuurlijk te zien in misschien wel de langste naaktscene ooit, Shame! Shame! Shame! Het was echter niet haar lichaam, maar een bodydouble, namelijk Rebecca Van Cleave. Dit betekent echter niet dat Lena nog nooit naakt in haar films te zien is geweest. Al direct bij haar debuut in 1992 in de film Waterland liet ze ons genieten van haar mooie lichaam. In 2006 was ze ook nog in een hete seksscene te zien in de film ‘300’.

96. Penelope Cruz – Vanilla Sky (2001)

De prachtige Spaanse Penelope Cruz is al vele malen naakt te zien geweest. Voornamelijk in Spaanse films. We hebben gekozen voor deze scene uit Vanilla Sky maar hadden ook gemakkelijk voor een andere kunnen gaan. Altijd super hot!

95. Kate Winslet – Holy Smoke (1999)

Kate Winslet is al heel veel maal naakt geweest in haar films. De beroemdste scene is natuurlijk op die boot, maar die komt later nog. Maar deze scene waarin ze ‘full frotal’ te zien is mag ook zeker niet in de top 100 ontbreken!

94. Christina Ricci -Black Snake Moan (2007)

En dan te bedenken dat dit het meisje is die de gekke ‘Wednesday’ speelde in de Adams Family films! Christina Ricci is duidelijk goed opgegroeid. In 2001 ging ze al even uit de kleren in de film Prozac Nation, maar deze scene uit Black Snake Moan is nog stukken beter!

93. Betsy Russell – Private School (1983)

De jaren’80 heeft de meest geweldig sexcomedie, denk aan Porky’s, Tomboy, en natuurlijk Private School. Deze scene waarin Betsy naakt op een paard rijdt staat in de geheugens gegrift van vele mannen die in de jaren ’80 zijn opgegroeid!

92. Kirsten Dunst – Melancholia (2011)

Als je in een Lars von Trier film speelt dan weetje vrijwel zeker dat je uit de kleren moet. En zo werden we in 2011 opeens versast met het naakte lichaam van Kirsten Dunst. Er was nog een vermoeden dat er met CGI was gewerkt, maar nee, Kirsten Dunst wist te vertellen dat ze gewoon echt zelf verrassend grote borsten had.

1 van de 10