7 Horror Kerstfilms voor wie eens wat anders wil zien met kerst


1

Ben je die zoetsappige kerstfilms ondertussen wel zat? Misschien moet je deze kerst dan eens een van de volgende 7 horrorfilms opzetten, dan zie je de kerstman in een heel ander daglicht!

7. Don’t Open Till Christmas (1984)

Don't Open Till Christmas (1984)

Kinderen met slechte herinneringen aan kerstmist groeien op tot moordenaars in kerstmannen pakken. Andere groeien juist op om deze slechte kerstmannen te vermoorden.

6. Christmas Evil (1980)

Christmas_Evil

Er is een kerstliedje “I Saw Mommy Kissing Santa Claus”?. Als je dit, volgens deze film, in het echt hebt gezien ga je je gedragen als kerstman en besluiten wie “naughty or nice”. Het enige verschil met de echte kerstman? Het oordeel vel je met een bijl!

5. Silent Night (2012)

.
silent-night-remake-santa

Een remake van Silent Night, Deadly Nightuit 1984, zie nummer drie.

4. Santa’s Slay (2005)/h2>
Santa’s Slay (2005)

De kerstman is eigenlijk een demon die een weddenschap heeft verloren met een engel. Daarom is hij zo vrolijk en geeft hij kadootjes. Maar wanneer de weddenschap voorbij is wordt hij weer zichzelf, een ijskoude moordenaar!

3. Silent Night, Deadly Night (1984)

Silent Night, Deadly Night (1984)

De ouders van Billy worden vermoord door een crimineel in een kerstmannenpak. Hij probeert een normaal leven te leiden, echter wanneer hij voor zijn werk zelf een kerstmannenpak aankrijgt en hij ook nog eens iemand ziet die zijn grote geliefde probeert te verkrachten, tja, dan heb je een killer on the loose!

2. Black Christmas (1974)

Black Christmas (1974)

Black Christmas wordt gezien als een van de beste slasher films ooit gemaakt. Het speelt zich af rond kerstmis in een vrouwelijk studentenhuis. De meiden krijgen obscene telefoontjes. Wat ze niet weten is dat de beller zich op zolder bevindt, en dat hij de meiden één voor één afmaakt.

1. Rare Exports (2010)

Rare Exports (2010)

Rare Export uit Finland gaat niet over een seriemoordenaar in een kerstmannen pak, maar over de echte kerstman. Een hele slechte kerstman! Hij weet welke kindertjes er stout zijn, en dit loopt niet goed voor ze af.


Like it? Share with your friends!

1
Filmlijstjes.com - Redactie
Al jaren schrijven wij met liefde over streamingsdiensten, films, series, acteurs, actrices en regisseurs. Wij streven ernaar om de Nederlands grootste film en serie community te worden. Persoonlijk gek op comedy en actiefilms.

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *