5 Beste Camcorders


0

Ben je op zoek naar een camera om gewoon op vakantie mee te filmen? Of de mooiste opnames mee te maken binnenshuis? Dan kan je overwegen om een camcorder aan te schaffen. Je kan hiermee binnenshuis de mooiste opnames maken. Een camcorder is iets handzamer dan een professionele filmcamera. Dit maakt het eenvoudiger om de camera mee op reis te nemen. Met onze toplijst met de 5 Beste camcorders kan je ook nog eens met een hoge kwaliteit beelden maken. Handig als je alles mooi wilt vastleggen!

Lijst met 5 Beste camcorders

Sony HDR-CX405 Handycam

Ben je op zoek naar een handzaam formaat camera om mee op reis te nemen of thuis te gebruiken? Ga dan voor de Sony HDR-CX405 Handycam. Met deze camera kan je de mooiste familiemomenten helemaal zelf vastleggen. Dankzij een unieke technologie voorkom je trillende beelden of onscherpe shots. De krachtige zoom zorgt ervoor dat je zelfs beelden verder weg kan opnemen. Met een ingebouwde kabel koppel je de camera eenvoudig aan je computer. Je kan hiermee direct de beelden uploaden en monteren.  

Sony FDR-AX53

Wil je graag in 4K opnames maken? Dan hebben we de perfecte camcorder voor je gevonden. De Sony FDR-AX53 zorgt voor de mooiste opnames tijdens een reis of thuissituatie. Dankzij een intelligente ingebouwde AF krijg je altijd scherpe en schitterende beelden. De beelden zijn tot 4 maal scherper dan Full HD. Zelfs vanuit je handpalm gefilmd krijg je super scherpe beelden. Zelfs het geluid is met de ingebouwde microfoon van optimale kwaliteit. Een kleine kanttekening is dat je de beelden wel alleen op een computer kan bewerken.

Lipa AD-C7

Ben je op zoek naar een prima camcorder zonder er de hoofdprijs voor te betalen? De Lipa AD-C7 is een prima instapmodel waarmee je ook in 4K kan filmen. De camera heeft zelfs een ingebouwde lens van Sony. Met de 120 digitale zoom haal je de wereld eenvoudig dichterbij. Het is zelfs mogelijk om met de camera tussendoor foto’s te maken. Deze hebben nog een resolutie van 24 megapixels. Wil je in het donker filmen? Dit gaat prima dankzij een ingebouwd LED licht waarmee je tot een meter afstand in het donker kan filmen.

Sony FDR-AX1000

Twijfel je tussen een camcorder en een professionele camera? Dan hebben we de perfecte tussenoplossing voor je gevonden. Deze 4K Sony FDR-AX1000 zit maar 1 stap van een professionele camera verwijderd. Je kan hier zelfs met een hoge kwaliteit opnames maken die niet onderdoen voor een professionele camera. Het is ook nog eens de lichtste en kleinste 4K camcorder ter wereld. Zo weegt hij niet teveel in je rugzak tijdens een mooie reis. De camcorder maakt het mogelijk om je eigen Hollywood films te maken zonder een professionele camera aan te schaffen.

JVC GZ-R405

Ben je op zoek naar een handige handycam die ook nog eens prima kan inzoomen? Dan kom je al snel uit bij de JVC GZ-RV405. Deze camcorder levert een prima kwaliteit af en kan tot 200 keer digitaal inzoomen. Het is ook nog eens een echte outdoor camera. Zo is de camera tot 5 meter waterdicht en stofdicht. Ben je bang voor een ongelukje? De camera is tot 1,5 meter valbestendig. Dit maakt hem perfect voor een gezin met jonge kinderen. De batterij gaat ook nog eens 5 uur lang mee. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je accu snel leeg is tijdens een vakantie.

Veelgestelde vragen

Kan je het beste een 4K of Full HD camera aanschaffen?

4K is natuurlijk de toekomst. Je kan meteen investeren in een 4K camera. Maar als je nog geen 4K televisie in je bezit hebt heeft dit weinig nut. Vooral niet als je voorlopig nog geen nieuwe televisie gaat aanschaffen. Je ziet het verschil namelijk niet op een niet 4K televisie.

Wat is het verschil tussen een professionele camcorder en een professionele camera?

Een camcorder is lichter van gewicht. Dit maakt het makkelijker om de camera mee te nemen op reis. Daarnaast is de camera eenvoudiger in gebruik. Het grootste pluspunt is natuurlijk de prijs. Een camcorder kost een stuk minder, dan een professionele camera.

Waar gebruik je een camcorder voor?

Voornamelijk voor privé opnames in huis of tijdens een vakantie. Wil je professionele opnames maken? Dan is het slim om toch een professionele camera aan te schaffen.

Waar moet je opletten bij de aanschaf?

Kijk vooral goed naar de beeldstabilisatie, accuduur en het gewicht van de camera. Vooral als je op reis gaat zijn dit soort dingen handig om te weten en te vergelijken.


Like it? Share with your friends!

0
Melissa

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *