Top 10 Meest teleurstellende films van vroeger


1
mortal engines

Bij sommige films weet je het van te voren: dit wordt niks. Toch hoop je, tegen beter weten in, op het beste. Van andere films heb je hoge verwachtingen, maar kunnen deze niet waarmaken. Ook in 2018 waren er weer teleurstellingen en of gewoon slechte films in de bioscopen te zien, een top 10 van films uit 2018 die je beter kunt overslaan.

10. Predator

Predator

Als je een remake maakt van een klassieke films als The Predator moet je het goed doen. De verwachtingen waren hoog aangezien regisseur Shane Black met “Kiss Kiss Bang Bang” en “The Nice Guys” heeft laten zien dat hij goede films kan afleveren. Dat is met de Predator niet gelukt.

9. Fifty Shades Freed

Fifty Shades Freed

Het is eindelijk gedaan met de Fifty Shades trilogie en dat is maar goed ook.

8. Winchester

Winchester

Helen Mirren in een horrorfilm over het beroemde Winchester Mystery House klinkt als een succesformule. Helaas, teveel jump-scares en geen plot zorgen voor een slechte filmervaring.

7. Gotti

Gotti

Een film over de beroemde gangster John Gotti? Daar hebben we wel zin in, maar dan de volgende keer niet met de totaal verkeerd gecaste John Travolta in de hoofdrol.

6. Sherlock Gnomes

Sherlock Gnomes

Gnomeo & Juliet was al niet geweldig maar zorg er zeker voor dat de kinderen deze animatiefilm niet uitkiezen om samen met je te kijken.

5. Pacific Rim: Uprising

Pacific Rim Uprising

Regisseur Guillermo del Toro van het origineel was niet meer van de partij en dat resulteerde in een rommelige film.

4. Dark Crimes

Dark Crimes

Dat Jim Carrey meer kan dan alleen maar de clown spelen dat weten we sinds Man on the Moon en de Truman Show, helaas stelt hij in de donkere thriller Dark Crimes zwaar teleur.

3. The Nutcracker and the Four Realms

The Nutcracker and the Four Realms

Disney kan de notenkraker waarschijnlijk beter overlaten aan Tchaikovsky. De kostuums zijn prachtig, maar verder is het een film om snel te vergeten.

2. The Cloverfield Paradox

The Cloverfield Paradox

Netflix verraste iedereen met de derde film in de Cloverfield reeks. Helaas kan de film niet tippen aan Cloverfield en al helemaal niet aan het geniale 10 Cloverfield Lane.

1. Mortal Engines

mortal engines

Een film waar veel mensen naar uitkeken in 2018, mede omdat Peter Jackson (regisseur van Lord of the Rings) aan de film was verbonden. Helaas, het ziet er allemaal wel mooi uit, maar je leeft geen seconde mee met de hoofdpersonen in de film en dan heb je het snel gezien.


Like it? Share with your friends!

1
Filmlijstjes.com - Redactie
Al jaren schrijven wij met liefde over streamingsdiensten, films, series, acteurs, actrices en regisseurs. Wij streven ernaar om de Nederlands grootste film en serie community te worden. Persoonlijk gek op comedy en actiefilms.

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *