De leukste huis-, tuin- en woonprogramma’s


0

Vind jij het ook heerlijk om ‘s avonds op de bank te ploffen, met een warme kop thee in de hand terwijl je kijkt naar jouw favoriete huis-, tuin- en woonprogramma’s? Lekker binnenkijken bij mensen hoe ze hun woning of tuin verbouwen én natuurlijk het allerleukste: het resultaat. Om je wat inspiratie te geven wat de leukste programma’s zijn omtrent wonen, interieur en tuinen, hebben we hieronder een lijstje gemaakt.

Inspiratie opdoen in huis-, tuin- en woonprogramma’s

Veel mensen zijn dol op huis-, tuin- en woonprogramma’s. Voor velen kan het namelijk een bron van inspiratie zijn. Door het programma kun je namelijk ook zelf inzichten en ideeën krijgen hoe je een tuin of een huis kunt verbouwen en opknappen. Ook wordt er vaak ingespeeld op de laatste trends. 

Daarnaast kun je ideeën opdoen hoe je zo praktisch mogelijk een ruimte kunt inrichten en kun je zien hoe het alsnog een gezellig geheel wordt. Met het gebruik van mooie of juist handige accessoires, zoals een deurstopper voor binnen, wordt het allemaal een geheel. Vervolgens zit jij weer boordevol inspiratie en wil jij wellicht zelf ook wel een deurstopper kopen, of wil jij ook jouw tuin verrijken met die mooie planten. 

Leuke interieurprogramma’s op een rijtje

De meest interessante en leuke interieurprogramma’s omtrent woningen en tuinen, zetten we hieronder voor je op een rij.

1. Eigen Huis & Tuin

Een programma dat al jarenlang op de buis is: Eigen Huis & Tuin. In dit programma zien we – je raadt het vast al – verschillende huizen en tuinen voorbij komen. De huizen en tuinen krijgen een flinke opknapbeurt, waarbij de mensen na afloop het resultaat kunnen zien.

2. Kopen Zonder Kijken

Kopen Zonder Kijken is nog niet zo heel lang op de televisie, maar is al wel een groot succes. Bij Kopen Zonder Kijken gaan mensen een huis kopen, die ze nog niet in het echt hebben gezien. Mensen hebben een wensenlijstje en op basis daarvan wordt de zoektocht naar hun droomhuis gestart in de hoop dat er een huis wordt gekocht. Het is een Nederlands programma, maar Kopen Zonder Kijken heeft ook een Belgische en Australische versie.

3. De Perfecte Verbouwing

De Perfecte Verbouwing is een programma waar het draait om verbouwingen. Een huis wordt volledig opgeknapt aan de hand van een budget, maar eerst moeten de eigenaren van de woning (of eigenaar) een architect kiezen die bij hun wensen aansluit. De architecten laten namelijk eerst hun ontwerp in virtual reality tonen.


Like it? Share with your friends!

0
Filmlijstjes.com - Redactie
Al jaren schrijven wij met liefde over streamingsdiensten, films, series, acteurs, actrices en regisseurs. Wij streven ernaar om de Nederlands grootste film en serie community te worden. Persoonlijk gek op comedy en actiefilms.

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *