Preview: Alle Kinderfilms van vroeger


-1

Er is weer genoeg leukst te zien in 2016 voor de kinderen. En eigenlijk zijn de meeste films voor volwassenen net zo leuk (of leuker!).

Norm of the North (15 Januari)

Norm of the North is een animatiefilm over de ijsbeer “Norm” (ingesproken door Rob Schneider) die in New York terechtkomt, samen met zijn drie lemmingen vriendjes. Hier wordt hij de mascotte van een groot bedrijf. Later komt hij erachter dat het lot van zijn thuisland in handen ligt van dit bedrijf.

Woezel & Pip Op zoek naar de Sloddervos! (20 Januari)

De populaire Woezel & Pip krijgen een eigen bioscoopfilm. En zoals de titel al doet vermoeden zijn ze op zoek naar de sloddervos. Een film voor de allerkleinste.

Alvin and the Chipmunks: The Road Chip (3 Februari)

Alvin and the Chipmunks: The Road Chip is alweer de vierde in de reeks. Jason Lee speelt nog steeds, samen met de drie eekhoorntjes natuurlijk, de hoofdrol. De drie denken dat hij zijn vriendin in Miami ten huwelijk gaat vragen en hun daarna zullen dumpen. Ze gaan op een ware roadtrip om hem te stoppen.

Goosebumps (11 Februari)

Goosebumps is geen films voor de allerjongste. Een echte griezelfilm. Jack Black speelt de hoofdrol, hij speelt R.L.Stine, auteur van de bestseller reeks “Goosebumps”. Hij is nogal een vreemde man, en dat is niet zo raar, want de monsters in zijn boeken zijn echt. Hij houdt ze gevangen in zijn boeken, totdat de monsters per ongeluk worden vrijgelaten.

Zootopia (1 April)

Zootopia is een nieuwe Disney film. Zootopia is een metropolis vol met zoogdieren. De hoofdrol is voor een konijn, Judy Hopps (Ginnifer Goodwin) die besluit bij de Zootopia Police Department te gaan. Op een zaak op te lossen van een vermiste otter moet ze samen werken met de rode vos Nick Wilde die oplichter van beroep is.

Kung Fu Panda 3 (13 April)

Het derde deel van de Panda die aan Kung Fu doet. Po gaat samen met zijn biologische vader naar een geheime heiligdom vol met panda’s. Tot zijn grote verassing past hij er niet. Een kwade oude geest Kai begint de krachten te stelen van verslagen Kung Fu vechters. Nu moet Po het dorpje vol sullige, gezellig panda’s Kung Fu te leren.

The Jungle Book (20 April)

The Jungle Book is een remake van de Disney klassieker uit 1967. Ditmaal een live-action film, met veel CGI. Neel Sethi speelt Mowgli het jongetje dat is opgevoed door wolven. De dieren worden met behulp van CGI gemaakt, de stemmen worden ingesproken door beroemde acteurs en actrices: Bill Murray, Ben Kingsley, Idris Elba, Jamie Dornan, Lupita Nyong’o, Scarlett Johansson en Christopher Walken.

Angry Birds Movie (25 Mei)

Je leest het goed, er wordt een film gemaakt van het populaire spelletje Angry Birds. Het verhaal? Drie boze vogeltjes (Red, Chuck en Bomb) leven in een paradijs voor vogels. Totdat er een invasie van varkens aanstaande is. De vogels moeten samenwerken om de varkens tegen te houden.

Alice Through the Looking Glass (1 Juni)

Alice keert weer terug in Wonderland. Het gaat niet goed met de Mad Hatter en Alice moet hem helpen. Deze film is niet voor de allerkleinste.

Finding Dory (28 Juni)

Finding Dory is een vervolg op de populaire Pixar film Finding Nemo uit 2003. Dory gaat opzoek naar haar familie, samen met Nemo en Marlin.

The BFG (De GVR) (20 Juni)

The BFG, oftewel de Big Friendly Giant, in Nederland beter bekend als de GVR, de Grote Vriendelijke Reus is een beroemd boek van Roald Dahl. Niemand minder dan Steven Spielberg regisseert de film.

Ice Age: Collision Course (13 Juli)

Ice Age: Collision Course is alweer de vijfde Ice Age film. Scrat is en de ruimte, en zijn acties hier starten een sequens die het leven op aarde bedreigen. Manny en zijn vrienden moeten op de vlucht en komen terecht in een exotische plaats die geleid wordt door de spirituele leider Shangri Llama.

The Secret Life of Pets (3 Augustus)

The Secret Life of Pets speelt zich af in appartement in Manhattan. Max, een terriër zijn leven staat op zijn kop wanneer zijn eigenaar, Katie, een bastaardhond in huis haalt, Duke. Maar, ze moeten gaan samenwerken wanneer een schattig wit konijn samen met zijn leger van verlaten huisdieren wraak wil nemen op de huisdieren die het wel getroffen hebben.

Pete’s Dragon (18 Augustus)

Pete’s Dragon is een remake van de klassieker uit 1977.

Meester Kikker (12 Oktober)

Fantastic Beasts and Where to Find Them (17 November)

Fantastic Beasts and Where to Find Them (Fabeldieren en Waar Ze Te Vinden) is een boek uit de fictieve wereld van Harry Potter, geschreven door Newt Scamander. De film is geschreven door J.K. Rowling zelf.

Moana (1 December)

De tweede Disney film in de lijst. In de oude zuidelijke Stille Oceaan gaat de geboren navigator Moana op zoek naar een legendarisch eiland. Tijdens haar reis werkt ze samen met haar held de legendarische halfgod, Maui.


Like it? Share with your friends!

-1
Filmlijstjes.com - Redactie
Al jaren schrijven wij met liefde over streamingsdiensten, films, series, acteurs, actrices en regisseurs. Wij streven ernaar om de Nederlands grootste film en serie community te worden. Persoonlijk gek op comedy en actiefilms.

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *