3x de leukste woonseries en -films


0

Het is leuk om zo nu en dan de woonkamer volledig op zijn kop te zetten en de boel weer eens opnieuw in te richten. Vooral als je altijd de laatste woontrends op de voet volgt. Zo kun je nieuwe inspiratie op doen uit social media, tijdschriften maar natuurlijk ook uit films en series. Daarom mogen de onderstaande drie woonseries en -films zeker niet ontbreken en wellicht haal je hier wel een nieuwe portie inspiratie uit voor binnen én buitenshuis.

1. Renovation Island

Een geliefde serie onder velen is Renovation Island. Je kunt deze serie kijken op discovery+. In deze serie heeft een stel een vervallen resort gekocht op een eiland in de Bahama’s. Ze lopen echter wel een risico: het moet binnen zes maanden opgeknapt zijn. Toch gaan ze het avontuur aan en laten ze alles achter om bezig te gaan op het resort. De bouw kan beginnen, alleen verloopt niet alles vlekkeloos. De leidingen zijn slecht, materiaal wordt niet op tijd geleverd en daardoor lopen ze achter op hun planning. 

Gaan jouw handen hiervan jeuken en wil je – in plaats van een resort – een huis opknappen? Denk dan eens na over de producten die Unitura.nl aanbiedt. Unitura houdt zich bezig met natuurinclusief bouwen en hiermee helpen ze het milieu een handje. Je vraagt je nu vast af: ‘wat is natuurinclusief bouwen?’. Natuurinclusief bouwen is een nieuwe, duurzame bouwmethode om biodiversiteit te behouden. En daar kun jij, net als de flora en fauna, alleen maar voordeel uithalen.

2. The Great Gatsby

Een film die je als interieurliefhebber gezien móet hebben, is The Great Gatsby. De film heeft zelfs een Oscar op zak: redenen genoeg om de film eens te bekijken op Netflix. Het is een romantische film die zich afspeelt in New York, in 1922. Je wordt meegenomen in het leven van Nick Carraway, gespeeld door Tobey Maguire. Naast dit indrukwekkende leven zie je in deze films ook prachtige interieurs voorbijkomen, waarbij het klassieke interieur de prominente rol speelt.

3. Dream Home Makeover

Dream Home Makeover is een serie waarbij jouw hart als interieurliefhebber sneller van gaat kloppen. Gezinnen willen namelijk hét perfecte huis, en daar gaan Shea en Syd McGee hen bij helpen. Zij hebben een bedrijf opgericht genaamd Studio McGee en hebben zeventig werknemers in dienst. Met het hele team gaan zij het droomhuis van de gezinnen realiseren. In iedere aflevering komt er een nieuwe uitdaging aan bod.  


Like it? Share with your friends!

0
Filmlijstjes.com - Redactie
Al jaren schrijven wij met liefde over streamingsdiensten, films, series, acteurs, actrices en regisseurs. Wij streven ernaar om de Nederlands grootste film en serie community te worden. Persoonlijk gek op comedy en actiefilms.

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *