Top 10 Beste Scarlett Johansson Films


0

De Amerikaanse filmactrice Scarlett Johansson is al velen malen uitgeroepen tot mooiste vrouw ter wereld. En daar zijn wij het wel mee eens! Maar naast heel mooi, kan Johansson ook gewoon heel goed acteren. Haar filmcarriere begon al op zeer jonge leeftijd. Haar debuut maakt ze op 10 jarige leeftijd in de film North uit 1994, waarin een ander kindsterretje, namelijk Elijah Wood, de hoofdrol heeft. Na een aantal films heeft ze haar grote doorbraak in de film The Horse Whisperer uit 1998. Ze krijgt zeer lovende kritieken.
In 2003 is de dan 19 jaar oude Johansson te zien in Lost in Translation, tegenover Bill Murray. De rol verandert haar leven, ze is niet langer kindster, maar een van de bekendste en meest gevraagde actrices van Hollywood. En ook nog eens een sekssymbool! Sindsdien heeft ze de rollen voor het uitkiezen. Haar films zijn dan ook zeer gevarieerd, van een Woody Allen film, tot thrillers, en van Romantische komedies tot aan actiefilms.

10. Don Jon

don jon

Don Jon is verslaafd aan porno en versiert graag vrouwen. Daar heeft hij nooit problemen mee tot hij Barbra, gespeeld door Scarlett Johansson, tegen het lijf loopt, een vrouw op zoek naar de ware.

9. Vicky Cristina Barcelona

Vicky Cristina Barcelona

Twee Amerikaanse vrouwen spenderen de zomer in Barcelona waar ze een Spaanse schilder en zijn knotsgekke vrouw leren kennen. Het ontaardt al gauw in een romantisch avontuur dat zowel positieve en negatieve ervaringen doet ontstaan.

8. The Horse Whisperer

The Horse Whisperer

Een paardrijdend tienermeisje wordt omvergereden terwijl ze paardrijdt. Om zowel haar als het paard te genezen trekt de moeder naar Montana waar ze een paardenfluisteraar inschakelt.

7. Under the Skin

Under the Skin

Scarlett Johansson speelt een mysterieuze vrouw die met haar bestelwagen Schotland doorkruist op zoek naar mannelijke slachtoffers die ze oppikt en verleidt met haar seksualiteit.

6. Captain America: The Winter Soldier

Best-Black-Widow-as-matchmaker

Sinds Iron Man 2 uit 20101 is Scarlet Johansson te zien in vele Marvel films als Natasha Romanoff / Black Widow. In deze film neemt Captain America het samen met zijn team op tegen een sterke maar geheimzinnige vijand die zich in Washington verschuilt. Natasha, alias Black Widow werkt er als spionne voor S.H.I.E.L.D., de veiligheidsdienst.

5. Ghost World

Ghost World

Twee eigenzinnige tieners zijn er van overtuigd dat ze klaar zijn voor de volwassen wereld. Nadat ze zijn afgestudeerd denken ze hun idealen te kunnen waarmaken maar de realiteit brengt hen al snel tot een job als serveerster om de huur te kunnen betalen en enkele hopeloze liefdesromances.

4. The Prestige

The Prestige

Deze film van Christopher Nolan met een sterke cast vertelt het verhaal van twee illusionisten die al van jongsafaan elkaars rivalen zijn geweest. Hun rivaliteit neemt echter grotere proporties aan waardoor iedereen in hun buurt gevaar loopt.

3. Her

her

Het is een beetje valsspelen om Her in dit lijstje te vermelden, aangezien Johansson alleen haar stem heeft verleend, maar het is gewoon eeen hele goede film! Theodore is een eenzame schrijver. Hij schaft zich een besturingssysteem aan die hem van dit probleem zou moeten verlossen. Al gauw ontstaat een romantische relatie tussen hem en het besturingssysteem die de stem van Scarlett Johansson draagt.

2. The Avengers

Scarlett-Johansson-Black-Widow-Avengers

The Avengers zijn een buitengewoon team aan superhelden die een nieuwe vijand zien opduiken. Om de dreiging ongedaan te maken die de wereldvrede op het spel zet heeft de directeur van de internationale vredesmacht S.H.I.E.L.D, een team nodig die hem helpt de vijand te verslaan.

1. Lost in Translation

Lost in Translation

Bob en Charlotte zijn twee Amerikanen in Tokio. Terwijl Bob tijdelijk in Japan verblijft voor een commercial is Charlotte meegesleurd door haar overwerkte echtgenoot die er als fotograaf werkt. Hun ontmoeting in een bar betekent het begin van een vriendschap en besluit hen er toe samen Tokio te ontdekken.


Like it? Share with your friends!

0
Filmlijstjes.com - Redactie
Al jaren schrijven wij met liefde over streamingsdiensten, films, series, acteurs, actrices en regisseurs. Wij streven ernaar om de Nederlands grootste film en serie community te worden. Persoonlijk gek op comedy en actiefilms.

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *