Top 3 Duitse Films op Netflix


-2

Netflix is een online dienst voor streaming video, die erg populair is bij film- en videofanaten. Liefhebbers van Duitse films komen ongetwijfeld aan hun trekken in het uitgebreide aanbod van Netflix. Hieronder geven we een overzicht van de top tien van meest bekeken Duitse films via Netflix.

3. Nebel im August

Een jongen die zijn moeder is verloren, wordt opgenomen in een psychiatrische inrichting in nazi-Duitsland en verzint een plan om te ontsnappen aan een boosaardige arts

2. Rock my heart

Als een avontuurlijke tiener met een hartkwaal een band krijgt met een wilde hengst, traint ze om als jockey mee te doen aan een voor haar levensgevaarlijke wedstrijd.

1. Der Untergang: de laatste dagen van Hitler

Deze bekende film uit 2004 toont ons de laatste tien levensdagen van Adolf Hitler, verteld door zijn secretaresse Traudl Junge. Ondergedoken in zijn Berlijnse bunker, moet Hitler de nederlaag van het Duitse leger aanvaarden. Hitler pleegt tenslotte zelfmoord samen met zijn kersverse vrouw Eva Braun. Bruno Ganz speelde overtuigend de rol van Hitler, terwijl Alexandra Maria Lara in de huid van Traudl Junge kroop. Voor de regie tekende Oliver Hirschbiegel. De film werd genomineerd voor de oscar van beste buitenlandse film, en sleepte 21 nationale en internationale filmprijzen in de wacht.


Like it? Share with your friends!

-2
Filmlijstjes.com - Redactie
Al jaren schrijven wij met liefde over streamingsdiensten, films, series, acteurs, actrices en regisseurs. Wij streven ernaar om de Nederlands grootste film en serie community te worden. Persoonlijk gek op comedy en actiefilms.

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *