Top 10 Nieuwe Films Netflix Maart 2017


0

De maand is weer voorbij, tijd om te kijken of er leuke nieuwe toevoegingen zijn op Netflix. We weten ondertussen dat Netflix vooral uitblinkt in series, maar in maart was het wel behoorlijk droevig gesteld met het aantal films dat is toegevoegd. Er zijn wel tientallen Turkse films op Netflix geplaatst, maar daar hebben we niet zoveel mee (no offence). We wisten nog 10 films te selecteren die de moeite waard zijn om snel te streamen:

Belle en het Beest (1991)

Disney en Netflix Nederland hebben een goede samenwerking en dat merken we aan de films die worden toegevoegd. Deze keer een van de beste Disney films ooit gemaakt, namelijk Belle en het Beest en dat heeft natuurlijk alles te maken met de ‘real life’ remake die nu in de bioscopen draait. Soms krijgt Disney het verwijt dat de prinsessen uit de films alleen maar mooi zijn, en verder niet veel kunnen. Dat is natuurlijk helemaal niet waar, en dat bewijst deze film ook nog eens. Belle is niet alleen maar mooi, maar ook nog eens ontzettend slim en iemand die altijd voor zichzelf opkomt. Het verhaal waarin ze langzaam verliefd wordt op een beest draait alleen maar om de boodschap dat het uiterlijk er helemaal niet toe doet: het is je innerlijk dat telt. Voeg daar wat prachtige muziek en hilarische andere personages aan toe en je hebt een meesterwerk.

Finding Dory

Pixar is tegenwoordig onderdeel van Disney en dus ook deze films kunnen we redelijk snel streamen. Zo ook Finding Dory het vervolg op Finding Nemo. In deze film is Nemo niet kwijt, maar is Dory met haar korte termijn geheugen de weg kwijt.

Thor: The Dark World

We gaan nog even verder met Disney, want ja, Marvel is ondertussen ook onderdeel van Disney. Thor: The Dark World de tweede Thor film komt overigens alweer uit 2013 en is waarschijnlijk weer online gezet omdat dit jaar Thor: Ragnarok in de bioscopen draait.

Black Swan (2010)

Black Swan

Natalie Portman als een mooie zwaan. Dat komt goed. Ze is een balletdanseres, met hevige collega’s. De belangrijkste danseres van het gezelschap (een prachtrol van Winona Ryder) staat op het punt op pensioen te gaan en iedereen wil haar rol overnemen. Zij speelde tot nu de hoofdrol in het populaire Zwanenmeer-ballet van Tsjaikovski. Portman zal zich sterk moeten houden om uiteindelijk haar doel te bereiken. De lijn tussen kunst en gek zijn is dun, zo blijkt. Portman kreeg voor deze rol een verdiende Oscar.

Swiss Army Man (2016)

Absurde film met Daniel Radcliffe als een mysterieus dood lichaam (ja echt) en een suïcidale Paul Dano die hopeloos is gestrand in de wildernis. Het dode lichaam zou echter weleens zijn redding kunnen zijn.

Stonehearst Asylum

Straight Outta Compton (2015)

Sterke biografische film over de opkomst van de rapgroep N.W.A. Ze maken eerlijke muziek, zeggen waar het op staat, en dan vooral de opstand tegen het misbruik van de macht, vooral het politiegeweld tegen jonge zwarte mannen in Amerika. Lekker om de muziek weer te horen, en gewoon goed geacteerd.

Attack The Block (2011)

Grappige Britste sf/horror film met onder andere Jonh Boyega (zijn doorbraak) en Nick Frost.

Eastern Promises (2007)

Film van David Cronenberg met Naomi Watts als Anna is een idealistische vrouw in wier armen een jong Russisch meisje sterft tijdens een bevalling. Ze weet niks van de vrouw, ze heeft enkel een handtasje en gaat op zoek. Ze komt uit bij de Russische maffia in Londen. Onder andere bij Nikolaï een ijzersterke rol van Viggo Mortensen.

Trainwreck

Trainwreck

Trainwreck schreef Judd Apatow samen met Amy Schumer die ook de hoofdrol speelt. Ze speelt Amy Townsend, haar vader heeft haar in haar jeugd overtuigd dat monogamie onrealistisch is. Ze is nu 30 jaar, en leeft een losbandig leven met veel drank en sex. Tot ze sportarts Aaron (Bill Hader) leert kennen.


Like it? Share with your friends!

0
Filmlijstjes.com - Redactie
Al jaren schrijven wij met liefde over streamingsdiensten, films, series, acteurs, actrices en regisseurs. Wij streven ernaar om de Nederlands grootste film en serie community te worden. Persoonlijk gek op comedy en actiefilms.

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *