Top 10 Slechtste Films van Regisseur Uwe Boll


0

Normaal gesproken maken we lijstjes van de beste films van een regisseur. Echter, een lijst van goede films van Uwe Boll opstellen is onmogelijk, daarom kiezen we voor zijn slechtste films.
Uwe Boll werd bekend door zijn verfilmingen van videogames, dat begon in 2003 met House of the Dead, en daarna volgende onder andere Alone in the Dark, BlodRayne, en Far Cry. Stuk voor stuk films afgebrand door critici. Zelf is hij het overigens niet mee eens. Hij is zelfs een keer de boksring in gegaan om het uit te vechten met een criticaster.

10. Seed (2006)

seed

Een dode man wordt vastgebonden en begraven, maar weet toch nog uit de grond te komen. Hij niet bloederige wraak op iedereen die hem in de grond heeft gestopt.

9. Postal (2007)

Postal (2007)

Uwe Boll heeft ook geprobeerd satire te maken, en uiteraard niet succesvol.

8. Rampage (2009)

Rampage

Een man wil wraak nemen op de wereld en bouwt een full body suit van Kevlar en gaat op een killing spree. De film wordt gezien als een van Bolls beste, maar eigenlijk wordt je vooral gek van de shaky-cam techniek.

7. Alone in the Dark (2005)

Alone in the Dark (2005)

Gamers haten de films van Boll misschien nog wel het meest. Hij heeft al vele goede games verfilmd en allemaal verpest. Dieptepunt is misschien wel om Tara Reid als wetenschapper te casten.

6. In the Name of the King: A Dungeon Siege Tale

In the Name of the King A Dungeon Siege Tale

Blijkbaar leveren de films van Boll flink wat geld op want, want voor de verfilming van de game Dungeon Siege had hij een budget van $60 miljoen. Hij wist Jason Statham, Burt Reynolds, Matthew Lillard en Ray Liotta aan te trekken. Echter, dit zijn geen acteurs die thuispassen in een fantasywereld.

5. BloodRayne (2005)

BloodRayne (2005)

Zelfs oscar winnaar Ben Kingsley weet deze vampieren film niet te redden.

4. Assault on Wall Street (2013)

Assault on Wall Street (2013)

3. House of the Dead (2003)

House of the Dead (2003)

House of the Dead is een arcade game waarbij je zoveel mogelijk zombies moet afknallen. Geen plot dus!

2. Blubberella (2011)

Blubberella (2011)

Blubberella is een komedie actiefilm die zich afspeelt tijdens de Tweede Wereldoorlog. We volgen een vrouwelijke vampier met overgewicht die het opneemt tegen Hitler.

1. Auschwitz (2011)

auswitch

Uwe Boll die een realistisch beeld wilt geven van het leven in concentratiekamp Auschwitz. Dat wil je gewoon niet.


Like it? Share with your friends!

0
Filmlijstjes.com - Redactie
Al jaren schrijven wij met liefde over streamingsdiensten, films, series, acteurs, actrices en regisseurs. Wij streven ernaar om de Nederlands grootste film en serie community te worden. Persoonlijk gek op comedy en actiefilms.

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *