Preview: 15 Horrorfilms waar we vroeger bang voor waren


0

Valt er nog wat te griezelen in de bioscopen in 2016? Ja hoor, veel van de horrorfilms (zoals gebruikelijk) sequels, maar we zien toch ook een paar leuke originele horror films om naar uit te kijken!

The Forest (8 Januari)

The Forest speelt zich af, zoals de titel al doet vermoeden, in een bos. Het Japanse bos “Aokigahara” om precies te zijn. Dit bos is berucht omdat veel Japanners hier zelfmoord plegen. Sara (Natalie Dormer) krijgt te horen dat haar zus hier vermist is geraakt en gaat op onderzoek uit in het mysterieuze bos.

The Boy (21 Januari)

Na het succes van de Conjuring is de pop helemaal terug in de horrorfilm. In “The Boy” gaat het om een porselein pop. Lauren Cohan wordt gevraagd om op de pop te passen en zich precies aan de instructies te houden. Zo niet dan kan dat weleens nare gevolgen hebben.

31 (23 Januari)

31 rob zombie

31 is de nieuwe film van Rob Zombie. De film lijkt dezelfde stijl te hebben als House of 1000 Corpses and The Devil’s Rejects. Keiharde horror dus!

Pride & Prejudice & Zombies (18 Feburari)

Gebaseerd op het populaire boek, welke weer een parodie is op Jane Austens klassieke roman. Ook dit verhaal gaat over de liefdesperikelen tussen minnaars uit verschillende klassen. Er zijn nu echter ook zombies!

The Witch (19 Februari)

https://www.youtube.com/watch?v=4JAEmYgL8ig

The Witch speelt zich af in de 17e eeuw. Een familie wordt geteisterd door zwarte magie en ze beschuldigen hun dochter van hekserij.

Amityville: The Awakening (15 April)

Amityville: The Awakening is alweer het veertiende deel in de Amityville saga. Dit keer zijn het een alleenstaande moeder, haar dochter Belle en zoontje James die in een coma ligt die in het beruchte huis gaan wonen.

The Conjuring 2: The Enfield Poltergeist (9 Juni)

Na het succes van The Conjuring kon een vervolg natuurlijk niet uitblijven. De film wordt wederom geregisseerd door James Wan en Vera Farmiga en Patrick Wilson spelen nogmaals de paranormale onderzoekers.

The Purge 3 (7 Juli)

The Purge 3

Deel drie alweer van “The Purge”. Niet zo gek ook als je bedenkt dat deel twee nog meer opbracht dan deel 1.

Resident Evil: Final Chapter

Resident Evil Final Chapter

De zesde Resident Evil stond al veel eerder op het programma. Maar als het goed is komt er in 2016 toch echt een einde aan de serie.

Ouija 2 (26 Oktober)

Ouija 2

Ouija was een groot succes in 2014 dus dan komt er uiteraard een vervolg. Geen van de hoofdrolspelers zien we terug in deel twee

Friday 13th (?)

Friday 13th

Het is nog niet helemaal zeker of de nieuwe Friday 13th film in 2016 uitkomt. Het gerucht gaat dat we in deze film leren hoe het toch kan dat Jason maar niet dood gaat.

Rings

Rings

Het is alweer een tijd geleden dat de Ring en de Ring II gemaakt zijn (2002 en 2005). Nu 11 jaar later is het tijd voor een vervolg. Of misschien wel een reboot. Veel is er nog niet bekend. Zouden ze nog steeds videobanden moeten kijken, of nu misschien wel blurays?

The Neon Demon

The Neon Demon

De hoofdrollen in The Neon Demon zijn voor Keanu Reeves, Christina Hendricks en Elle Fanning. De laatste wil model worden er verhuisd naar LA. Hier wordt ze echter belaagd door vrouwen die haar schoonheid willen hebben.


Like it? Share with your friends!

0
Filmlijstjes.com - Redactie
Al jaren schrijven wij met liefde over streamingsdiensten, films, series, acteurs, actrices en regisseurs. Wij streven ernaar om de Nederlands grootste film en serie community te worden. Persoonlijk gek op comedy en actiefilms.

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *