20 Beste Nieuwe Flims Netflix December 2015


0

Wat waren in december 2015 de leukste films die zijn toegevoegd aan Netflix, de populairste streaming service van Nederland? Vooral echte klassiekers, maar ook en paar nieuwe films en zelfs een film exclusief voor netflix.

Inception (2010)

Inception

De beste film die is toegevoegd deze maand is Inception van Christopher Nolan. In deze sci-fi trhiller met Leonardo DiCaprio, Marion Cotillard, Ellen Page, Tom Hardy en Joseph Gordon-Levitt raken realiteit en droom met elkaar verweven. Inception heeft 4 Oscars gewonnen.

All the President’s Men (1976)

All the President’s Men

Politieke thriller over de journalisten Carl Bernstein en Bob Woodward die verslag doen van het Watergateschandaal en het aftreden van president Richard Nixon. Ook deze film won vier Oscars.

Cinderella (2015)

Cinderella

Dankzij de deal tussen Netflix Nederland en Disney verschijnen Disney films snel op Netflix. Zo ook de live-action remake van Assepoester. Lily James speelt Assepoester en Cate Blanchett de gemene stiefmoeder.

Space Jam (1996)

Space Jam

In 2017 komt er een vervolg op Space Jam met waarschijnlijk LeBron James in de hoofdrol. Tot die tijd kunnen we nog kijken op Netflix naar Michael Jordan die het samen met de Looney Toons opneemt tegen de monsters.

Erin Brockovich (2000)

Erin Brockovich

Julia Roberts won een Oscar voor haar rol als Erin Brochovich, een gescheiden moeder van drie kinderen. Ze werkt op een advocatenkantoor en spoort haar collega aan om een rechtszaak aan te spannen tegen een bedrijf in Californië dat giftige stoffen loost in het drinkwater.

My Best Friend’s Wedding (1997)

My Best Friend’s Wedding

Nog een film met Julia Robert in de hoofdrol, maar dan wel een wat luchtigere rol. My Best Friend’s Wedding is een hele leuke romantische komedie waarin twee vrienden, Julianne (Julia Roberts) en Michael (Dermot Mulroney) hebben afgesproken met elkaar te trouwen als ze beide niemand vinden voor hun 28e. Een paar dagen voor hun verjaardag staat Michael echter op het punt om te trouwen met Kimberly (Cameron Diaz). Julianne beseft zich dat zij Michael wilt en doet er alles aan om het huwelijk te stoppen.

50 First Dates (2004)

50 First Dates

Ook 50 First Dates is een romantische komedie. De hoofdrollen zijn voor Adam Sandler en Drew Barrymore.

Spring Breakers (2012)

Spring Breakers

Tijdens Spring Break gaan de Amerikaanse studenten los. Vier studentes, gespeeld door Vanessa Hudgens, Ashley Benson, Selena Gomez en Rachel Korine, moeten een overval plegen om voldoende geld te hebben om ook op Spring Break te gaan. Hier worden ze opgepakt wegens cocaïnegebruik. Gangster Alien (briljante rol van James Franco) betaalt echter de borg en neemt de meiden mee naar huis.

The Mask of Zorro (1998)

The Mask of Zorro

Leuke avonturenfilm met Anthony Hopkins als Zorro die het stokje overdraagt aan Antonio Banderas.

The Ridiculous 6

The Ridiculous 6

De komische western The Ridiculous 6 is gemaakt door Netflix, en dus ook exclusief te zien op Netflix. De hoofdrol is voor Adam Sandler die is opgegroeid bij een indianenstam. Hij krijgt te horen dat zijn lang verloren vader terug is. Hij maakt samen met zijn vijf halfbroers een toch door het wilde westen.

Aloha (2015)

Aloha

Dit zouden we vaker willen zien, een nieuwe film direct op Netflix. Aloha is een romcom geregisseerd door Cameron Crowe en met Emma Stone en Bradley Cooper in de hoofdrollen.

Baby Mama (2008)

Baby Mama

De hoofdrollen in komediefilm Baby Mama zijn voor een van de komische¬¬¬¬ duo’s: Tina Fey en Amy Poehler. Fey speelt een zakenvrouw die een kind wil. Echter, ze heeft weinig kans om zwanger te worden en gaat op zoek naar een draagmoeder. Ze komt uit bij Angie (Amy Phoeler).

Back to the Future & Back to the Future Part II

Back to the Future

Klassieke films op Netflix, altijd leuk. Je kunt nu kijken naar Back to the Future deel één en twee.

Child’s Play 2 & Child’s Play 3

Child’s Play 2

Ook de horrorfilms Child’s Play kun je onder de klassiekers van het genre rekenen. Wel raar dat deel één van de moordpartijen van pop Chucky (nog) niet op Netflix staan.

The French Connection (1971)

The French Connection

Gene Hackman op zijn best in deze spannende thriller.

The Hustler (1961)

The Hustler

Zoals gezegd, er zijn deze maand veel klassiekers toegevoegd, zo ook The Hustler met Paul Newman als de arrogante poolspeler.

Marley & Me (2008)

Marley & Me

Een leuke romantische komedie met Jennifer Aniston en Owen Wilson en natuurlijk de schattige labrador Marley. De must watch film voor hondenliefhebbers!


Like it? Share with your friends!

0
Filmlijstjes.com - Redactie
Al jaren schrijven wij met liefde over streamingsdiensten, films, series, acteurs, actrices en regisseurs. Wij streven ernaar om de Nederlands grootste film en serie community te worden. Persoonlijk gek op comedy en actiefilms.

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *