Top 10 Beste romcoms die je niet moet vergeten


0

Lekker op de bank kruipen met een romantische komedie is toch het gezelligste ter wereld. Ook in 2018 zijn er weer een aantal top films uitgekomen in dit genre. Vandaag overlopen we de top 10. 

10. Sierra Burgess Is a Loser 

Sierra Burgess Is a Loser

Deze film is een netflix original en volgt het spannende verhaal van Sierra Burgess. haar nummer wordt als grap gegeven aan Jamey, de ster van het football-team, die denkt dat het het nummer is van de populaire Veronica. Terwijl de twee praten valt Sierra als een blok voor hem en moet ze de schijn ophouden om hem niet haar geheim te laten ontdekken. Maar dit is niet zo makkelijk als het lijkt. 

9. Destination Wedding 

Destination Wedding


Wat als je uitgenodigd wordt op een bruiloft waar je eigenlijk niet wil zijn? Het overkomt Lindsay en Frank, twee cynische vreemde die elkaar ontmoeten op het huwelijk van Frank’s broer. De twee starten een wankele vriendschap, die op ten duur misschien wel leid tot meer. Met Keanu Reeves kan het niet anders dan goed zijn. 

8. Overboard 


Deze film is een remake van de bekende klassieker uit 1987 met dezelfde naam. In deze versie is het Kate, een single moeder van 3 kinderen met een full-time baan die de aan geheugenverlies leidende playboy Leo ervan overtuigd dat ze getrouwd zijn. Maar de leugen begint haar al snel parten te spelen als ze echt gevoelens voor hem ontwikkelt. Hoe lang kan ze haar toneel volhouden?

7. The Princess Switch 


In deze Netflix original speelt Vanessa Hudgens de rol van Stacy, een ambitieuze bakker die voor een competitie afreist naar het koninkrijk Belgravia. Daar ontmoet ze de verloofde van de kroonprins, die als twee druppels water op haar lijkt. De twee besluiten om van plaats te wisselen en even het leven van de ander te leiden, met hilariteit als gevolg natuurlijk. Maar wat als Stacy zelf gevoelens begint te krijgen voor de knappe prins Edward? 

6. When We First Met 


Wat als je terug in de tijd kon reizen om de liefde van je leven voor je te winnen? Het overkomt Noah (Adam Devine), die een crush heeft op de bloedmooie Avery. 3 jaar nadat hij door haar afgewezen werd is Avery verloofd met iemand anders, maar door de photo boot time machine heeft Noah de kans om hun eerste ontmoeting over te doen en misschien toch nog haar hart te winnen. 

5. The Kissing Booth 


Date nooit de broer van je beste vriend. Het is een belangrijke regel voor Elle en Lee. Maar als zij toch gevoelens voor Noah, Lee’s oudere broer, ontwikkelt komt hun vriendschap in gevaar. Als een Kissing Booth haar de kans geeft om toch haar gevoelens te uitte, grijpt ze dan deze kans of speelt ze het op veilig? Ontdek het in deze netflix original. 

4. Set It Up 

STI_D3_0175.CR2


Twee overwerkte werknemers, Harper en Charlie, proberen hun bazen aan elkaar te koppelen om zelf wat rust te hebben. Maar in het proces ontdekken ze misschien wel dat de liefde ergens anders ook in het verschiet ligt. 

3. Love, Simon 


Een homoseksuele tiener, Simon, worstelt met zijn gevoelens voor een jongen in zijn klas. Waarom is uit te kast komen ook zo moeilijk? Als hij per ongeluk een liefdesbrief stuurt naar zijn crush, komt zijn geheim opeens in gevaar. Zal het Simon lukken om eerlijk te zijn tegen zichzelf en de rest van de wereld?  

2. Crazy Rich Asians 


Rachel reist met haar vriendje Nick af naar Singapore, waar ze ontdekt dat hij tot één van de rijkste families in Singapore behoort. Hun levensstijl is heel anders dan ze had verwacht, maar zal haar liefde deze verandering wel aankunnen? 

1. To All The Boys I’ve Loved Before 


Lara Jean schrijft brieven naar al de jongens waar ze stiekem verliefd op is. Maar als deze brieven per ongeluk verstuurd worden, breekt de chaos uit. Zeker als de knappe Peter haar gevoelens ook misschien blijkt te beantwoorden.


Like it? Share with your friends!

0
Filmlijstjes.com - Redactie
Al jaren schrijven wij met liefde over streamingsdiensten, films, series, acteurs, actrices en regisseurs. Wij streven ernaar om de Nederlands grootste film en serie community te worden. Persoonlijk gek op comedy en actiefilms.

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *