Top 10 Blockbusters die vandaag nog het kijken waard zijn


0

Eerder al schreven we een uitgebreide preview van de films van 2017. Nu het bijna zomer begint te worden is het tijd om de echte blockbusters op een rij te zetten die deze warme maanden de bioscopen vol moeten laten lopen!

10. The Dark Tower – 27 juli

Een big screen uitvoering van Stephen Kings epische fantasy serie in een magisch land. Idris Elba is “The Gunslinger” die ronddwaalt in een lanschap dat veel weg heeft van het oude Wilde Westen. Hij is opzoek naar de Dark Tower, hopende dat zo de wereld gered kan worden. Ook Matthew Maconaughey (als de Man in Black) is te zien in de film.

9. Baywatch – 11 Mei

Ze zijn terug, de in slow-motion rennende Baywatch babes en hunks. Onder andere de prachtige lijven van Alexandra Daddario en Kelly Rohrbach zullen vele malen te zien zijn. Maar ook voor de dames is er genoeg om van te smullen, de mannelijke hoofdrollen zijn namelijk voor Dwayne Johnson en Zac Effron. Uit de trailers blijkt dat de film een stuk komischer zal zijn dan de serie, en zelfspot ontbreekt ook niet.

8. War for the Planet of the Apes – 13 juli

De derde film alweer in de (tot nu toe) zeer geslaagde franchise. Nog altijd botert het niet tussen de apen en de mensen. Het komt zelfs tot een oorlog tussen Caesar en zijn apen en een menselijk leger geleid door een meedogenloze Kolonel (Woody Harrelson).

7. Wonder Woman – 1 Juni

Eindelijk krijgt een vrouwelijke superheld haar eigen film. We zagen Gal Gadot al als Wonder Woman in Batman v Superman: Dawn of Justice maar in 2017 krijgt ze haar eigen film. Ze zal trouwens nogmaals in de bios te zien zijn in 2017, namelijk in de Justice League samen met Batman en Superman.

6. Valerian and the City of a Thousand Planets – 26 juli

Grootst opgezette sci-fi film van regisseur Luc Besson. Verfilming van Franse comics uit de jaren’60 waarin Dane DeHaan een tijdreizende held speelt. Ook met Cara Delevingne, Ethan Hawke, John Goodman, Clive Owen en Rihanna.

5. The Mummy – 8 Juni

Tom Cruise neemt na bijna 20 jaar het stokje over van Brendan Fraser als Mummyjager. Het is de eerste film in het volledig nieuwe ‘monster universum’ van Universal Pictures. De komende jaren zullen we alle klassieke monster langs zien komen. Nu eerst dus de Mummy, ook met Russell Crowe als Dr. Jekyll.

4. Alien: Covenant – 18 Mei 2017

De eerste Alien prequel Prometheus was niet de film waar we op zaten te wachten. Dat zijn we niet gewend van Ridley Scott. Hopelijk kan deze sequel to the prequel ons wel bekoren. Het verhaal is alvast spannend en aantrekkelijk. Het team van Covenant ontdekt een nieuwe wereld die maar één bewoner heeft: dat blijkt Michael Fassbender te zijn. De trailer ziet er goed uit. Wij kunnen niet wachten tot het mei is en de film uitkomt.

3. Spider-Man: Homecoming – 6 juli

De derde reboot van de Spider-Man franchise. We leerden de nieuwe spider-man (Tom Holland) kennen in Captain America: Civil War en in 2017 volgt zijn eigen film. We zien een piepjonge Peter Parker die zijn leven als scholier en superheld moet zien te balanceren.

2. Dunkirk – 20 Juli

Dunkirk ligt niet zover van Nederland. En tijdens de geschiedenisles hebben wij alvast naarstig geluisterd. Het verhaal wordt dan ook nog eens in beeld gebracht door Christopher Nolan, één van de beste filmmakers van de wereld. We duiken in de Tweede Wereldoorlog, waar de Britse troepen zich trachten terug te trekken na zware Nazi-aanvallen.

1. Guardians of the Galaxy, vol 2 – 27 April 2017

De originele Guardians zal ons bijblijven als één van de beste blockbusters van de afgelopen jaren. Laten we hopen dat deze sequel ook een feestje is. Iedereen uit de eerste film speelt weer mee en writer-director heeft ons wel beloofd meer sterke vrouwelijke karakters in te zetten.


Like it? Share with your friends!

0
Filmlijstjes.com - Redactie
Al jaren schrijven wij met liefde over streamingsdiensten, films, series, acteurs, actrices en regisseurs. Wij streven ernaar om de Nederlands grootste film en serie community te worden. Persoonlijk gek op comedy en actiefilms.

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *