Top 10 Pamela Anderson Films & Series


-1

Wie kent Pamela Anderson niet? Misschien was deze blonde bombshell wel de beroemdste vrouw van de jaren’90. Begonnen als Playmate in de Playboy in 1990 (en ondertussen recordhouder met 13 covers!) en uitgegroeid tot wereldster. En dat heeft natuurlijk alles te maken met haar rol als CJ Parker in de serie Baywatch. Met haar grote buste rende ze over het strand (liefst in slowmotion) om de arme drenkelingen te redden. En een jaar nadat ze uit de serie was, speelde ze misschien wel de rol die haar het allermeeste beroemdheid heeft opgeleverd, namelijk zichzelf in haar sextape samen met rocker Tommie Lee. Ze was de eerste grote ster waarvan een sextape ‘lekte’. Maar ze heeft meer gedaan, een top 10 van de Pamela Anderson rollen.

10. Scary Movie 3 (2003)

Scary Movie 3

Scary Movie 3 begint met de twee grootste seksbommen uit de jaren ’90 Pamela Anderson en Jenny McCarthy. Heerlijk hoe ze zichzelf belachelijk maken. Er zijn grappen over haar sextape (later in de lijst) haar borsten en het zijn vier minuten gevuld met gigantische cleavage.

9. Home Improvement (1991–1993)

Home Improvement

In de eerste twee seizoenen van de populaire sitcom Home Improvement uit de jaren ’90 speelde Pamela “Lisa the Tool Time Girl”. We kunnen wel zeggen dat dit haar ‘netste’ rol is.

8. Stripperella (2003–2004)

Stripperella

Niemand minder dan legendarisch striptekenaar Stan lee maakte in 2003 een geanimeerde serie met Pamela Anderson in de hoofdrol, Stripperella: ’s avonds een stripper, ’s nachts een superheld. Helaas bleef het bij 1 seizoen.

7. V.I.P. (1998–2002)

vip

Na Baywatch was het tijd voor iets anders. Ze speelt Vallery Irons een privédetective in de stijlvolle actieserie V.I.P. De serie zou 4 seizoenen op de buis zijn.

6. Snapdragon (1993)

.
Snapdragon

Het grote succes van Baywatch en haar vele Playboy shoots moest worden uitgebuit op het witte scherm. De eerste poging was Snapdragon. Een soft-erotische (ja, ze is veel naakt te zien) film met Pamela als Felicity, een vrouw die in haar dromen haar geliefde vermoord. of zijn het geen dromen …

5. Raw Justice (1994)

Raw Justice

Raw Justice was poging twee. Wederom draait het vooral om het naakte lijf van Pamela Anderson, maar gelukkig is daar niks mis mee. Met de film wel. Pamela speelt een hoertje die getuige is van een overval.

4. Barb Wire (1996)

Barb Wire

Voordat iedere comic book zijn eigen film kreeg speelde Pamela in 1996 al in Barb Wire, de film gebaseerd op de comic met dezelfde naam. Het zou de overstap naar het witte doek moeten betekenen, maar de film werd gigantisch afgeraakt. Haar twee borsten kregen zelfs de “Worst Screen Couple Award”. Nou, dat ‘couple’ is juist de reden waarom we zo van Pammie houden!

3. Borat (2006)

borat

Natuurlijk wil Borat Pamela Anderson hebben! Deze ultieme American chick is natuurlijk de vrouw om te ontvoeren. Was het nou in scene gezet of niet?

2. Pam and Tommy Lee – Stolen Honeymoon (1998)

stolen honeymoon

Pamela Anderson is een visionair en uitvinder. In Baywatch wist ze als een van de eerste vrouwen te imponeren met twee gigantische nep borsten. Uiteraard veelvuldig gekopieerd. Maar haar echte ‘legacy’ is toch wel de sextape. Haar ‘gestolen’ videoband waarop ze sex heeft met Tommy Lee was de eerste van een hele hoop sextapes. Dankzij Pamela hebben we nu sterren als Paris Hilton en Kim Kardashian in ons leven!

1. Baywatch (1992–1997)

baywatch

Natuurlijk kan er maar één rol op nummer een staan in deze lijst, CJ Parker in Baywatch. Misschien wel de beste serie uit de jaren’90! Alle mannen zaten aan de buis gekluisterd, en niet vanwege de goede verhaallijnen, maar om die twee grote talenten van Pamela Anderson, uiteraard rennend in Slowmotion!


Like it? Share with your friends!

-1
Filmlijstjes.com - Redactie
Al jaren schrijven wij met liefde over streamingsdiensten, films, series, acteurs, actrices en regisseurs. Wij streven ernaar om de Nederlands grootste film en serie community te worden. Persoonlijk gek op comedy en actiefilms.

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *