Alle Superhelden Films van 2017


0

Superhelden zijn nog steeds superhot in Hollywood. Er staan de komende jaren tientallen films op het programma met de helden uit de coimcs van DC en Marvel. In 2017 draaien er maarliefst tien superhelden films in de bioscopen. Een overzicht gesorteerd op datum van uitkomen:

Lego Batman film – 8 Februari

Zelfs animatiefilms zijn niet meer veilig voor het genre superheld. Heerlijk, superhelden en humor. Will Arnett doet de stem van Batman, Zach Galifianakis is de Joker en Rosario Dawson is Batgirl/Barbara Gordon.

Guardians (Zashchitniki) – 23 Februari

Een vreemde eend in het lijstje, Guardians is namelijk een Russische superhelden film. De film speelt zich af tijdens de Koude Oorlog. Een geheime organisatie “Patriot” heeft een team van Sovjet superhelden samengesteld door hun DNA aan te passen. Samen moeten ze het moederland beschermen. Wij zijn benieuwd, een beetje vernieuwing in het genre kan nooit kwaad!

Logan – 2 Maart

De derde ‘stand alone’ film van Wolverine. Helaas zal dit de laatste keer zijn dat Hugh Jackman de rol van Wolverine op zich zal nemen, een karakter dat volledig van hem is. De film speelt zich af in de toekomst, Logan zorgt voor een zieke Professor Xavier en probeert zich verborgen te houden voor de wereld. Wanneer er echter een jonge mutant, achtervolgd door duistere krachten, arriveert moet hij uit zijn schuilplaats komen. De trailer ziet er zeer veel belovend uit.

Power Rangers – 23 Maart

Go Go Power Rangers! In 2017 op het grote scherm. Het wordt een ‘origin’ verhaal waarin we leren hoe de kinderen ooit de Power Rangers moeten worden. Ze moeten het uiteraard opnemen tegen Rita Repulsa (Elizabeth Banks)

Guardians of the Galaxy, vol 2 – 27 April 2017

De originele Guardians zal ons bijblijven als één van de beste blockbusters van de afgelopen jaren. Laten we hopen dat deze sequel ook een feestje is. Iedereen uit de eerste film speelt weer mee en writer-director heeft ons wel beloofd meer sterke vrouwelijke karakters in te zetten.

Spider-Man: Homecoming – 6 juli

De derde reboot van de Spider-Man franchise. We leerden de nieuwe spider-man (Tom Holland) kennen in Captain America: Civil War en in 2017 volgt zijn eigen film. We zien een piepjonge Peter Parker die zijn leven als scholier en superheld moet zien te balanceren.

Wonder Woman – 1 Juni

Eindelijk krijgt een vrouwelijke superheld haar eigen film. We zagen Gal Gadot al als Wonder Woman in Batman v Superman: Dawn of Justice maar in 2017 krijgt ze haar eigen film. Ze zal trouwens nogmaals in de bios te zien zijn in 2017, namelijk in de Justice League samen met Batman en Superman.

Thor: Ragnarok – 2 November

Ook in 2017 komen er weer een flink aantal films uit met onze favoriete superhelden van Marvel. Zo ook een nieuwe film over Thor (Chris Hemsworth), de derde alweer. Thor moet het opnemen tegen niemand minder dan de Hulk een gladiatoren gevecht. Ook moet hij de wereld zien te redden van de meedogenloze Hela (Cate Blanchett). Ook Loki en Dr. Strange zullen hun opwachting maken in de film.

Justice League – 16 November

Batman, Superman, Wonder Woman, Aquaman, The Flash en Cyborg, oftwel de Justice League. De samenkomst van alle grote superhelden in het DC universum. Zou het ze eindelijk lukken om een goede film te maken?


Like it? Share with your friends!

0
Filmlijstjes.com - Redactie
Al jaren schrijven wij met liefde over streamingsdiensten, films, series, acteurs, actrices en regisseurs. Wij streven ernaar om de Nederlands grootste film en serie community te worden. Persoonlijk gek op comedy en actiefilms.

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *