Check dit! Deze films komen uit in 2024


0

Zin om weer eens een avondje naar de bioscoop te gaan en de nieuwste films te kijken? Ben je benieuwd welke grote films dit jaar uit komen en welke acteurs en actrices er in gaan spelen? Pak alvast je popcorn, want in deze lijst staan de vijf films die dit jaar allemaal uitkomen!

1. Poor Things 

Deze film is al uitgekomen en er wordt al veel over gepraat en heeft zelfs al twee Golden Globes gewonnen.

Deze film gaat over het wetenschappelijke experiment Bella Baxter (Emma Stone) die weer tot leven is gewekt nadat zij overlijdt, maar deze keer krijgt ze de hersenen van een pasgeboren baby, terwijl haar lichaam al volwassen is. Ze leert dus opnieuw weer bewegen en praten. Dit experiment wordt uitgevoerd door wetenschapper Godwin Baxter (Willem Dafoe). Zijn originele plan was om Bella zijn partner te maken. Ze maakt een reis door Europa en ontwikkelt zich ook seksueel.

2. Dune: part two

Na het grote succes van de eerste film van Dune, die maar liefst zes Oscars heeft mogen ontvangen, is het nu tijd voor het langverwachte deel twee. De film gaat verder met de succesvolle cast, met sterren zoals Timothée Chalamet, Zendaya, Austin Butler en Florence Pugh. 

Deze film is het vervolg op de hitfilm ‘Dune’ en je volgt de reis van Paul Atreides (Timothée Chalamet) die druk bezig is met het plannen van wraak op degenen die de ondergang van zijn familie hebben veroorzaakt. Uiteindelijk wordt hij herenigd met Chani (Zendaya). Op den duur zal Paul de moeilijke keuze moeten maken tussen de liefde van zijn leven of het lot van het universum en de zo vreselijke toekomst te voorkomen die is voorspeld. 

3. Inside Out 2 

Ook deze film is het vervolg van een enorm succesvolle Pixar-film. Dit gaat over Inside Out. Met een paar verschillende awards op zak, zoals Golden Globe voor beste animatiefilm, is het ook voor Inside Out eindelijk tijd voor deel twee. De echte grote fans willen al jaren een vervolg op deze hitfilm. Ze wilden het zelfs zo graag dat ze eigen trailers gingen maken. Die zijn nu niet meer nodig, want de eerste teaser trailer is geplaatst en aankomende zomer kunnen we weer genieten van een nieuw deel. 

Blijheid, Verdriet, Angst, Afkeer en Woede, zo heten de emoties die al sinds het begin van het leven van Riley druk bezig zijn in het hoofdkwartier, ook wel bedoeld als haar hoofd. Als Riley de leeftijd dertien aanraakt in de tweede film, begint vanaf hier de puberteit voor haar. Dit betekent ook dat er nieuwe emoties bij komen kijken. Zoals spanning en bezorgdheid. Riley zal hier mee moeten leren omgaan en dus ook de andere emoties in haar hoofd.

4. Garfield

De wereldberoemde typische huiskat die een enorme hekel heeft aan maandagen, maar enorm veel liefde heeft voor een lekker bakje lasagne, krijgt na een hele tijd weer een vervolgfilm. Dit gaat over de film Garfield. Garfield staat op het punt om weer een wild buitenavontuur te hebben, maar komt dan plotseling zijn vader Vic tegen die hij al jaren niet heeft gezien of gesproken. Garfield en zijn hondenmaatje Odie worden gedwongen om hun perfecte en verwende leven in te wisselen en ze sluiten zich aan bij Garfield, zijn vader. 

De ontwikkeling van deze nieuwe film is al begonnen in 2016 en in 2018 werd de regisseur al aangekondigd. In 2021 konden ze pas de rechten voor de film over kopen en konden ze er echt aan gaan werken. 

5. Joker: Folie à Deux 

Het eerste deel van de Joker, gespeeld door Joaquin Phoenix, is één van de succesvolste films ooit gemaakt. Deze film heeft maar liefst meer dan één miljard dollar opgeleverd. Nu is het dan eindelijk tijd voor een tweede deel. 

De hoofdrol van dit tweede deel is uiteraard weer voor de Joker zelf en hij krijgt met niemand minder dan Harley Quinn (Lady Gaga) te maken. Harley Quinn is een bekend personage van de film ‘The Suicide Squad’ die toen werd gespeeld door Margot Robbie, maar de rol wordt nu overgenomen door Lady Gaga.

Harley Quinn wordt de nieuwe psychiater van de Joker en zij krijgen samen een best verknipte relatie. 


Like it? Share with your friends!

0
Redactie

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *