Deze maand nieuw op Netflix


1

Kerstmis is nog een ver weg, maar Netflix komt alvast met een nieuwe kerstfilm. Daarnaast worden er veel nieuwe series toegevoegd en nog een aantal leuke films. Waarom Netflix kijken? Het wordt kouder in Nederland dus niks is gezelliger dan op de bank kruipen met een goede serie of film. 

Het succes van Netflix is ongekend. De flexibiliteit, het gigantische aanbod en het maken van de eigen succesvolle serieus lijkt de perfecte formule te zijn voor het bedrijf. De omzet van het bedrijf zou rond de 8 miljard dollar liggen. Andere bedrijven willen graag een beetje meekrijgen van het succes van Netflix. Zo worden er online slots gemaakt met de meest succesvolle shows als thema. De slots zijn vervolgens in casino nl te spelen. 

Blockbuster 

Het eerste seizoen van Blockbuster staat in november op Netflix. De serie heeft een grappige connectie met Netflix. Blockbuster ging namelijk failliet door dat streamingdiensten zoals Netflix populairder werden. Blockbusters verdween al snel. De serie gaat over de laatste videotheek in Amerika en de werknemers. 

Manifest

De fans waren in shock toen ze hoorden dat de serie niet verlengd werd voor seizoen vier. Het gaat over een verdwenen vliegtuig dat jaren later weer opduikt met de passagiers. Zij weten niet dat ze jaren zijn weggeweest. Het verhaal gaat 3 seizoenen lang door, maar wordt dat stopgezet door NBC. Netflix ziet nog wel iets in de serie. Het vierde seizoen is in twee delen opgedeeld om het extra spannend te houden. 

The Crown

De omstreden serie The Crown is verlengd voor een vijfde seizoen en dat verscheen op 9 november. Elk seizoen van The Crown heeft een nieuwe cast en dit keer wordt koningin Elizabeth gespeeld door Imelda Staunton. We kennen haar allemaal wel van de Harry Potter films. Hierin verscheen ze als Dolores Umbridge. Het seizoen gaat vooral over de scheiding tussen Diana en prins Charles. Een rollercoaster voor de twee. 

1899

Netflix heeft ook een thriller toegevoegd aan het aanbod. 1899 gaat over een groep Europese migranten die naar New York afreizen met een stoomschip. Ze willen een nieuw leven opbouwen in Amerika. De reis is een grote nachtmerrie vol met mysteries.

Wednesday

Het eerste seizoen van Wednesday is eindelijk op Netflix. Het gaat over het ‘enge’ meisje Wednesday. Ze is het buitenbeentje op school en ook thuis. Ze voelt zich nergens op haar gemak tot ze naar de Nevermore Academy gaat. De school vol buitenbeentjes laat haar zien dat ze niet de enige ‘freak’ is. De beste dag op school is als er iemand wordt vermoord. Ga op avontuur met Wednesday en laat je elke aflevering weer verrassen. 

The Takeover

Netflix heeft heel veel werk uit andere landen. Niet alleen de Amerikaanse films en series krijgen een podium. Deze maand komt The Takeover op de streamingdienst. Een Nederlandse film met Holly Mae Brood. De actrice speelt een hacker die een machtige vijand krijgt tijdens een routineklus. Ze moet op de vlucht en haar onschuld bewijzen. Gaat haar dit lukken?


Like it? Share with your friends!

1
Filmlijstjes.com - Redactie
Al jaren schrijven wij met liefde over streamingsdiensten, films, series, acteurs, actrices en regisseurs. Wij streven ernaar om de Nederlands grootste film en serie community te worden. Persoonlijk gek op comedy en actiefilms.

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *