Top 10 Kerstfilms op Netflix (2017)

Tijdens de feestdagen worden er gegarandeerd weer leuke kerstfilms op tv uitgezonden. Maar niks zo makkelijk natuurlijk als even een filmpje aanzetten op Netflix. Wij hebben de beste kerstfilms op Netflix voor je uitgezocht:


11. The Night Before (2015)

The Night Before

Een kerstkomedie: Jeugdvrienden Ethan (Joseph Gordon-Levitt), Isaac (Seth Rogen) en Chris (Anthony Mackie) vieren elk jaar samen kerstavond en gaan dan helemaal los. Ze zijn volwassen en dit wordt de laatste keer dat ze deze traditie vieren. Ze willen er een onvergetelijke avond van maken!

10. Christmas with the Kranks (2004)

Waarschuwing vooraf, je moet houden van “Tim Allen” humor. Hij speelt in deze kerstfilm Luther Krank, een man die besluit om Kerstmis en alles wat erbij hoort over te slaan. Hij gaat op vakantie met zijn vrouw Nora (Jamie Lee Curtis). Echter, op het laatste moment besluit zijn dochter toch thuis kerst te komen vieren en wordt hij gedwongen om weer aan alle kerstverplichtingen te voldoen.

9. Every Christmas Has a Story (2016)

Het verhaal van deze film vertellen is de afloop verraden. Een zoetsappige romantische kerstfilm waarin Lori Loughlin ene verslaggeefster speelt die een hekel heeft aan kerst. Wanneer ze dit op live tv bekend maakt moet ze van haar baas naar een speciaal resort om kerst te gaan waarderen. Ze moet samen met haar collage, en tevens ex-vriend, Jake. Driemaal raden hoe dit afloopt!

8. Christmas Inheritance (2017)

Netflix maakt tegenwoordig zelf ook films, en ze zijn duidelijk op dreef dit jaar met kerstfilms, Christmas Inheritance is de eerste van drie Netflix orignal kerstfilms. Voordat de ambitieuze erfgename Ellen Langford het fortuin van haar vader kan erfen, moet ze eerst een kerstkaart naar zijn voormalig partner brengen.

7. El Camino Christmas (2017)

En Netflix heeft nog een kerstfilm gemaakt dit jaar, maar dan heel anders, je kunt zelfs afvragen of dit echt een kerstfilm is, maar het speelt zich af tijdens de feestdagen, dus what the heck! In deze komedie besluit een jonge man tijdens de feestdagen op zoek te gaan naar zijn lang verloren vader. Het is een reis die hem naar een andere stad brengt. Op een zeker moment komt Eric terecht in een drankwinkel, waar hij buiten zijn toedoen met vijf anderen gevangen komt te zitten op Kerstavond.

https://www.youtube.com/watch?v=8h5tAhXwma8

6. The Spirit of Christmas (2015)

Advocate Kate ontfermt zich over de verkoop van een oude herberg waarvan de eigenaar is overleden. Ze krijgt de herberg echter niet verkocht aangezien de geest van de in 1920 overleden Daniel er nog steeds huist. Om de geest weg te krijgen moet Kate hem helpen de zaak van zijn moord op te lossen.

5. A Wish for Christmas (2016)

Typische “Hallmark” film, zoetsappigheid ten top dus, maar als je een liefhebber bent van kerstfilms is dit de film voor jouw om te kijken op Netflix. Sara Thomas is een type vrouw dat graag vanaf de zijlijn toekijkt op haar werk. Wanneer haar grote idee voor kerst wordt gestolen, wenst ze dat de Kerstman haar de moed geeft om voor haarzelf op te komen. De Kerstman laat haar wens uitkomen, maar geeft haar slechts 48 uur. Terwijl de klok tikt, zal Sara ontdekken hoe ze met de kerstmagie moet omgaan en leert ze voor haarzelf op te komen.

4. I’ll be home for Christmas (2016)

Ook deze kerstfilm uit 2016 is een film gemaakt door “Hallmark”. Assistent-officier van justitie Jackie wil een zaak afronden en kerst vieren met haar 8-jarige dochter. Haar plannen vallen in duigen als haar vader, een norse gepensioneerde politieagent, ‘zomaar’ langskomt. Jackie overtuigt haar vader de kerst door te brengen bij haar en haar dochter. Ze komen nu voor de uitdaging te staan om te gaan met oude wonden.

3. Deck the Halls (2006)

Zoals dat geldt voor zoveel kerstfilms uit Hollywood is deze ook weer echt Amerikaans. Twee buurmannen (Danny DeVito en, Matthew Broderick) strijden om de prijs van mooist versierde huis met kerst.

2. A Christmas prince (2017)

De Netflix film waar iedereen het over heeft, een kerstfilm gemaakt door Netflix zelf. Zo slecht dat hij goed is! Een ambitieuze journaliste uit New York wordt naar Europa gestuurd om daar een koninklijk evenement vast te leggen. Ze komt er namelijk voor een scoop over een knappe prins die op het punt staat koning te worden. Daar krijgt ze al snel te maken met de koninklijke familie en blijkt dat er wel eens meer in de lucht kan hangen dan alleen een journalistiek verslag.

1. Miracle on 34th Street (1947)

miracle-on-34th-street

Zoete kerstfilm in de oude traditie. Kris is ontzet als hij merkt dat de man die is ingehuurd om kerstman te spelen, dronken is. Hij biedt zich vrijwillig aan bij het warenhuis om de rol over te nemen. Hij laat een bijzondere indruk na bij het publiek en wordt gevraagd de rol van de kerstman over te nemen in het warenhuis Macy’s op 34th Street. Hij speelt zijn rol fantastisch, maar zaait verwarring als hij één van de klanten adviseert haar cadeautjes te kopen in een andere winkel omdat het daar goedkoper is. Maar hij doet ook andere dingen.


    1. Jeanette December 20, 2017
      • menno December 21, 2017

    Plaats een reactie