Top 14 Kerstfilms op Netflix


0
Christmas with a View

Tijdens de feestdagen worden er gegarandeerd weer leuke kerstfilms op tv uitgezonden. Maar niks zo makkelijk natuurlijk als even een filmpje aanzetten op Netflix. Sinds 2017 brengt Netflix zelf ieder jaar een aantal heerlijk kerstfilms uit. In 2018 hebben ze wederom een aantal leuke kerstfilms toegevoegd. Wij zetten de leukste voor je op een rij:

14. Christmas with a View (2018)

Christmas with a View

Het Thunder Mountain Ski Resort-personeel is door het dolle heen met de komst van celebrity chef-kok Shane Roarke. Sous-chef Clara Garrison lijkt heel wat minder onder de indruk. Haar droom voor een eigen restaurant ligt net aan diggelen. Nu weer naar de pijpen dansen van een arrogante snoever? Toch maar niet. Of vinden Clara en Shane elkaar toch nog voor kerstmis dankzij hun gedeelde culinaire passie?

13. 5 Star Christmas (Natala a 5 stelle) (2018)

5 star christmass

Tijdens een staatsbezoek aan Boedapest vinden de Italiaanse premier en zijn jonge minnares een lijk in hun luxueuze hotelsuite. Niet bepaald een kerstcadeau, als je je affaire geheim wil houden. Wat volgt is een opeenstapeling van absurde situaties, zoals alleen een Italiaanse regisseur zou durven bedenken. Vergezocht? Nee, hoor! In het land van Berlusconi’s bunga bunga-feestjes gebeuren wel vaker gekke dingen.

12. Christmas Wedding Planner (2018)

Christmas Wedding Planner

Weddingplanner Kelsey Wilson heeft eindelijk haar droomjob beet: het peperdure kersthuwelijk van haar lievelingsnichtje van a tot z in elkaar knutselen. Wat kan er fout gaan? Plots duikt de privédetective Connor McClane op die voor een mysterieuze opdrachtgever de toekomstige bruidegom moet onderzoeken. Waar moeit die vervelende gast zich mee, en waarom vindt Kelsey hem tegelijkertijd zo duivels aantrekkelijk?

11. El Camino Christmas (2017)

En Netflix heeft nog een kerstfilm gemaakt dit jaar, maar dan heel anders, je kunt zelfs afvragen of dit echt een kerstfilm is, maar het speelt zich af tijdens de feestdagen, dus what the heck! In deze komedie besluit een jonge man tijdens de feestdagen op zoek te gaan naar zijn lang verloren vader. Het is een reis die hem naar een andere stad brengt. Op een zeker moment komt Eric terecht in een drankwinkel, waar hij buiten zijn toedoen met vijf anderen gevangen komt te zitten op Kerstavond.

10. The Knight before Christmas (2019)

Wanneer een ridder uit de veertiende eeuw in het heden terechtkomt wordt hij meteen verliefd op een meisje uit het heden. Het enige nadeel is dat het meisje niks meer te maken wil hebben met de liefde en met het kerstgevoel. Wordt dit uiteindelijk toch een leuke relatie of is het voor beide beter om een andere weg te kiezen?

9. A Castle for Christmas (2021)

Sophie is Amerikaans en is schrijfster. Als ze naar Schotland vliegt komt ze bij een kasteel en het was liefde op het eerste gezicht. De eigenaar van het kasteel is niet zomaar iemand. Het is een erg bijzondere man. Hij wil het kasteel niet verkopen aan iemand uit het buitenland. Ze kunnen daarom ook niet zo goed met elkaar. Denk jij dat het Sophie gaat lukken om het kasteel toch over te kopen?

8. Christmas Inheritance (2017)

Netflix maakt tegenwoordig zelf ook films, en ze zijn duidelijk op dreef dit jaar met kerstfilms, Christmas Inheritance is de eerste van drie Netflix orignal kerstfilms. Voordat de ambitieuze erfgename Ellen Langford het fortuin van haar vader kan erfen, moet ze eerst een kerstkaart naar zijn voormalig partner brengen.

7. How the Grinch stole Christmas (2000)

Een groen mannetje genaamd de Grinch heeft een grote haat aan kerst. Hij probeert kerst voor iedereen te verpesten. Tot dat hij iemand ontmoet die misschien wel zijn gedachten kan veranderen. Blijft kerst nog bestaan of verpest de Grinch het als nog?

6. 12 Gifts of Christmas

Wanneer een arme kunstenares toch een ander baantje probeert als persoonlijk shopper ontmoet ze een gestreste zakenman die dringend hulp nodig heeft. Hij ziet dat ze veel meer kan dan alleen shoppen. Misschien komt er wel een kerstliefde uit voort?

5. A Christmas Prince: The Royal Wedding (2018)

A Christmas Prince The Royal Wedding

Bosjes vrouwen slaakten vorig jaar een verlossende zucht toen de Amerikaanse journaliste Amber en kroonprins Richard van Aldovia elkaar vonden bij de aftiteling van A Christmas Prince (later in de lijst) . Net voor de feestdagen komt Netflix nu met het vervolg A Christmas Prince: The Royal Wedding. Deze kerst stapt het onverwachte koppel in het huwelijksbootje. Maar overleeft de vrijgevochten Amber al die koninklijke regeltjes wel?

4. The Holiday Calendar (2018)

The Holiday Calendar

De getalenteerde Abby Sutton werkt in de lokale fotozaak. In een elfenpakje kerstfoto’s maken van luidruchtige kinderen, was niet meteen de droomjob die ze voor ogen had. Wanneer ze een magische antieke adventskalender krijgt, brengt elke dag een nieuwe verrassing. Misschien zit er zelfs een leuke love interest bij?

3. The Princess Switch(2018)

princess switch

Het verhaal van een rijke en arme dubbelgangster die van plaats wisselen ken je natuurlijk al van The Parent Trap en It Takes Two. In deze kerstversie speelt Vanessa Hudgens een bescheiden bakster uit het Amerikaanse Chicago die twee dagen van leven ruilt met de aanstaande prinses van Belgravia. Uiteraard loopt dat al snel verkeerd af!

2. A Christmas prince (2017)

De Netflix film waar iedereen het in 2017 over had, de eerst kerstfilm die Netflix zelf maakte. Zo slecht dat hij goed is! Een ambitieuze journaliste uit New York wordt naar Europa gestuurd om daar een koninklijk evenement vast te leggen. Ze komt er namelijk voor een scoop over een knappe prins die op het punt staat koning te worden. Daar krijgt ze al snel te maken met de koninklijke familie en blijkt dat er wel eens meer in de lucht kan hangen dan alleen een journalistiek verslag.

1. The Christmas Chronicles (2018)

The Christmas Chronicles

De prijs naar dé kerstfamiliefilm gaat dit jaar naar The Christmas Chronicles. Een ondeugend zusje en haar grote broer zien hoe de kerstman met zijn slee de grond op klettert. Ze hebben één nacht tijd om alsnog alle pakjes rond te brengen. Voormalig jaren 80 idool Kurt Russell beleeft zijn grappigste rol in jaren als een bijzonder excentrieke Santa Claus.


Like it? Share with your friends!

0
Filmlijstjes.com - Redactie
Al jaren schrijven wij met liefde over streamingsdiensten, films, series, acteurs, actrices en regisseurs. Wij streven ernaar om de Nederlands grootste film en serie community te worden. Persoonlijk gek op comedy en actiefilms.

2 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *