Top 14 Kerstfilms op Netflix


0
Christmas with a View

Tijdens de feestdagen worden er gegarandeerd weer leuke kerstfilms op tv uitgezonden. Maar niks zo makkelijk natuurlijk als even een filmpje aanzetten op Netflix. Sinds 2017 brengt Netflix zelf ieder jaar een aantal heerlijk kerstfilms uit. In 2018 hebben ze wederom een aantal leuke kerstfilms toegevoegd. Wij zetten de leukste voor je op een rij:

14. Christmas with a View (2018)

Christmas with a View

Het Thunder Mountain Ski Resort-personeel is door het dolle heen met de komst van celebrity chef-kok Shane Roarke. Sous-chef Clara Garrison lijkt heel wat minder onder de indruk. Haar droom voor een eigen restaurant ligt net aan diggelen. Nu weer naar de pijpen dansen van een arrogante snoever? Toch maar niet. Of vinden Clara en Shane elkaar toch nog voor kerstmis dankzij hun gedeelde culinaire passie?

13. 5 Star Christmas (Natala a 5 stelle) (2018)

5 star christmass

Tijdens een staatsbezoek aan Boedapest vinden de Italiaanse premier en zijn jonge minnares een lijk in hun luxueuze hotelsuite. Niet bepaald een kerstcadeau, als je je affaire geheim wil houden. Wat volgt is een opeenstapeling van absurde situaties, zoals alleen een Italiaanse regisseur zou durven bedenken. Vergezocht? Nee, hoor! In het land van Berlusconi’s bunga bunga-feestjes gebeuren wel vaker gekke dingen.

12. Christmas Wedding Planner (2018)

Christmas Wedding Planner

Weddingplanner Kelsey Wilson heeft eindelijk haar droomjob beet: het peperdure kersthuwelijk van haar lievelingsnichtje van a tot z in elkaar knutselen. Wat kan er fout gaan? Plots duikt de privédetective Connor McClane op die voor een mysterieuze opdrachtgever de toekomstige bruidegom moet onderzoeken. Waar moeit die vervelende gast zich mee, en waarom vindt Kelsey hem tegelijkertijd zo duivels aantrekkelijk?

11. El Camino Christmas (2017)

En Netflix heeft nog een kerstfilm gemaakt dit jaar, maar dan heel anders, je kunt zelfs afvragen of dit echt een kerstfilm is, maar het speelt zich af tijdens de feestdagen, dus what the heck! In deze komedie besluit een jonge man tijdens de feestdagen op zoek te gaan naar zijn lang verloren vader. Het is een reis die hem naar een andere stad brengt. Op een zeker moment komt Eric terecht in een drankwinkel, waar hij buiten zijn toedoen met vijf anderen gevangen komt te zitten op Kerstavond.

10. The Spirit of Christmas (2015)

Advocate Kate ontfermt zich over de verkoop van een oude herberg waarvan de eigenaar is overleden. Ze krijgt de herberg echter niet verkocht aangezien de geest van de in 1920 overleden Daniel er nog steeds huist. Om de geest weg te krijgen moet Kate hem helpen de zaak van zijn moord op te lossen.

9. A Wish for Christmas (2016)

Typische “Hallmark” film, zoetsappigheid ten top dus, maar als je een liefhebber bent van kerstfilms is dit de film voor jouw om te kijken op Netflix. Sara Thomas is een type vrouw dat graag vanaf de zijlijn toekijkt op haar werk. Wanneer haar grote idee voor kerst wordt gestolen, wenst ze dat de Kerstman haar de moed geeft om voor haarzelf op te komen. De Kerstman laat haar wens uitkomen, maar geeft haar slechts 48 uur. Terwijl de klok tikt, zal Sara ontdekken hoe ze met de kerstmagie moet omgaan en leert ze voor haarzelf op te komen.

8. Christmas Inheritance (2017)

Netflix maakt tegenwoordig zelf ook films, en ze zijn duidelijk op dreef dit jaar met kerstfilms, Christmas Inheritance is de eerste van drie Netflix orignal kerstfilms. Voordat de ambitieuze erfgename Ellen Langford het fortuin van haar vader kan erfen, moet ze eerst een kerstkaart naar zijn voormalig partner brengen.

7. I’ll be home for Christmas (2016)

Ook deze kerstfilm uit 2016 is een film gemaakt door “Hallmark”. Assistent-officier van justitie Jackie wil een zaak afronden en kerst vieren met haar 8-jarige dochter. Haar plannen vallen in duigen als haar vader, een norse gepensioneerde politieagent, ‘zomaar’ langskomt. Jackie overtuigt haar vader de kerst door te brengen bij haar en haar dochter. Ze komen nu voor de uitdaging te staan om te gaan met oude wonden.

6. Deck the Halls (2006)

Zoals dat geldt voor zoveel kerstfilms uit Hollywood is deze ook weer echt Amerikaans. Twee buurmannen (Danny DeVito en, Matthew Broderick) strijden om de prijs van mooist versierde huis met kerst.

5. A Christmas Prince: The Royal Wedding (2018)

A Christmas Prince The Royal Wedding

Bosjes vrouwen slaakten vorig jaar een verlossende zucht toen de Amerikaanse journaliste Amber en kroonprins Richard van Aldovia elkaar vonden bij de aftiteling van A Christmas Prince (later in de lijst) . Net voor de feestdagen komt Netflix nu met het vervolg A Christmas Prince: The Royal Wedding. Deze kerst stapt het onverwachte koppel in het huwelijksbootje. Maar overleeft de vrijgevochten Amber al die koninklijke regeltjes wel?

4. The Holiday Calendar (2018)

The Holiday Calendar

De getalenteerde Abby Sutton werkt in de lokale fotozaak. In een elfenpakje kerstfoto’s maken van luidruchtige kinderen, was niet meteen de droomjob die ze voor ogen had. Wanneer ze een magische antieke adventskalender krijgt, brengt elke dag een nieuwe verrassing. Misschien zit er zelfs een leuke love interest bij?

3. The Princess Switch(2018)

princess switch

Het verhaal van een rijke en arme dubbelgangster die van plaats wisselen ken je natuurlijk al van The Parent Trap en It Takes Two. In deze kerstversie speelt Vanessa Hudgens een bescheiden bakster uit het Amerikaanse Chicago die twee dagen van leven ruilt met de aanstaande prinses van Belgravia. Uiteraard loopt dat al snel verkeerd af!

2. A Christmas prince (2017)

De Netflix film waar iedereen het in 2017 over had, de eerst kerstfilm die Netflix zelf maakte. Zo slecht dat hij goed is! Een ambitieuze journaliste uit New York wordt naar Europa gestuurd om daar een koninklijk evenement vast te leggen. Ze komt er namelijk voor een scoop over een knappe prins die op het punt staat koning te worden. Daar krijgt ze al snel te maken met de koninklijke familie en blijkt dat er wel eens meer in de lucht kan hangen dan alleen een journalistiek verslag.

1. The Christmas Chronicles (2018)

The Christmas Chronicles

De prijs naar dé kerstfamiliefilm gaat dit jaar naar The Christmas Chronicles. Een ondeugend zusje en haar grote broer zien hoe de kerstman met zijn slee de grond op klettert. Ze hebben één nacht tijd om alsnog alle pakjes rond te brengen. Voormalig jaren 80 idool Kurt Russell beleeft zijn grappigste rol in jaren als een bijzonder excentrieke Santa Claus.


Like it? Share with your friends!

0

What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
1
omg
win win
0
win
Filmlijstjes.com - Redactie
Al jaren schrijven wij met liefde over streamingsdiensten, films, series, acteurs, actrices en regisseurs. Wij streven ernaar om de Nederlands grootste film en serie community te worden. Persoonlijk gek op comedy en actiefilms.

2 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *