15 Zieke en Bizarre Horror / Thriller Films Voor Mensen Met Een Sterke Maag


0

Ben je bestand tegen ranzigheid en veel bloed? En hou je van vreemde, bizarre films? Bekijk dan eens de volgende 16 horror en thriller films waar je waarschijnlijk nog nooit van hebt gehoord. Gegarandeerd dat jou zieke geest hiervan kan genieten!

Bad Milo (2013)

Bad Milo

Een man komt erachter dat zijn buikpijn komt van een demon die zijn ingewanden leeft.

trailer

Bad Biology

Bad Biology

Bizarre horror comedy met als thema vreemde sex. Een man en vrouw zijn beide seksueel gefrustreerd. Jennifer heeft zeven clitorissen en Batz heeft een penis die verslaafd is aan steroïde en een eigen leven leidt. Ze zijn het ideale koppel

trailer
volledige film

Father’s Day (2011)

Father's Day

Nee, niet de gelijknamige film uit 1997 met Robin Williams, maar een actie horror comedy uit 2011. Ahab, is een man die geobsedeerd is met wraak nemen op de man die zijn vader heeft verkracht en vermoord.

trailer

Teeth (2007)

Teeth

Dawn O’Keefe een meisje dat opgroeit met de wil om complete seksuele onthouding tot aan het huwelijk te beoefenen, komt er achter, wanneer ze door een jongen wordt verkracht dat ze vagina dentata heeft, oftewel een vagina met tanden!

trailer

Trailer Park of Terror (2008)

Trailer Park of Terror

Gebaseerd op de gelijknamige horror strips.

trailer
volledige film

Tokyo Gore Police (2008)

Tokyo Gore Police

Natuurlijk hoort er ook een Japanse film te staan in een lijst met bizarre films. Tokyo Gore Police speelt zich af in de toekomst, een gestoorde wetenschapper heeft een virus gemaakt die mensen muteert in “Engineers”, vanuit iedere verwonding groeit een bizar wapen.

trailer

Thale (2012)

Thale

Een Noorse horrorfilm over twee mannen die een schoonmaakservice die alles schoonmaken. Maar op een dag ontdekken ze een bizar vrouwelijk wezen met een koeienstaart.

trailer

Society (1989)

Society

Een rijke jongen uit Beverly Hills komt erachter dat zijn ouders deel uit maken van een bizarre orgy cult voor de allerrijksten.

trailer

Deadgirl (2009)

Deadgirl

Twee jongens vinden een vrouw die gevangen zit in een verlaten gekkengesticht die niet kan sterven.

trailer

Meatball Machine (2005)

Meatball Machine

Een zeer ranzige en bloederige film uit Japan. Alien parasieten nemen menselijke lichamen over om als wapens in te zetten.

trailer

Frankenstein’s Army (2013)

Frankenstein's Army

De russen vinden een geheim nazilaboratorium. De nazi’s hebben hier het werk van dr. Victor Frankenstein gebruikt om een leger supersoldaten in elkaar te zetten door gebruik te maken van de lichaamsdelen van gesneuvelde soldaten.

trailer

Eat (2014)

Eat

Novella McClure probeert het als actrice te maken in Hollywood, maar heeft weinig succes. Ze ontwikkeld de gewoonte om haar eigen vlees op te eten.

trailer

Grabbers (2012)

Grabbers

Wanneer een eiland in Ierland door bloedzuigende aliens wordt binnengevallen komen de helden van de film erachter dat de enige manier om te overleven dronken worden is! “Only in Ierland!”.

trailer

Hobo With a Shotgun (2011)

Hobo With a Shotgun

Een dakloze vigilante (onze eigen Rutger Hauer) neemt het op tegen foute politie, pedo’s, en ander tuig van de straat.

trailer


Like it? Share with your friends!

0
Filmlijstjes.com - Redactie
Al jaren schrijven wij met liefde over streamingsdiensten, films, series, acteurs, actrices en regisseurs. Wij streven ernaar om de Nederlands grootste film en serie community te worden. Persoonlijk gek op comedy en actiefilms.

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *