De grootste films die we in 2021 kunnen verwachten


0

Iedereen hoopt dat 2021 een beter jaar zal worden, nadat ons leven in 2020 werd opgeschud door de pandemie. De filmindustrie heeft hier ook onder geleden en veel langverwachte films zijn uitgesteld. Met een optimistische kijk op 2021, wat betreft film en andere zaken, hopen we dat we ze dit jaar wel kunnen zien. Dit zijn de grootste films die we in 2021 kunnen verwachten!

Black Widow

De superheldin uit de Marvel Comics reeks, Natasha Romanoff aka. The Black Widow, krijgt eindelijk haar eigen film. Scarlett Johansson kruipt voor de negende keer in haar catsuit als de onverslaanbare Russische spion. The Black Widow werd op een jonge leeftijd aan de KGB gegeven, waar ze door hen opgeleid werd en vervolgens uitgegroeide tot hun beste agente. Na de val van de Sovjet-Unie, moet Natasha Romanoff naar New York verhuizen om als freelancer te werken, maar ze kan haar verleden niet ontvluchten…

De nieuwe officiële releasedatum van Black Widow is op 7 juli, en de film is te zien bij Pathé. Zet dat maar in je agenda!

The Suicide Squad

De superheldenfilm The Suicide Squad komt terug met Viola Davis als Amanda Waller, Joel Kinnaman als Rick Flag en Margot Robbie als Harley Quinn. Deze toffe Sci-Fi/actiefilm staat helemaal los van eerste film. Het is geen vervolg maar een reboot. De Suicide Squad is op een vernietigingsmissie – één verkeerde beweging en het is afgelopen. Zoals gewoonlijk, kunnen we actie, humor en een geweldige productie verwachten. Vanaf 5 augustus dit jaar, zien we The Squad eindelijk weer in actie!

The Conjuring: The Devil Made Me Do It

Horror-fans opgelet! The Conjuring: The Devil Made Me Do It, zou eigenlijk in september 2020 op de doeken verschijnen, maar werd uitgesteld naar 4 juni, dit jaar. De derde film uit de enge horror reeks vertelt een ijzingwekkend verhaal dat zelfs ervaren paranormale onderzoekers van hun stoel laat vallen. Ze doen verslag over moord, onbekend en paranormaal kwaad. De jonge moordverdachte beweert schuldig te zijn van zijn daden omdat hij bezeten is door de duivel. Deze Conjuring belooft nog enger te worden dan de vorige films. Durf jij het aan…? 

Bekijk de trailer hier!

Cruella

101 Dalmatiërs, wie kent de klassieker van Disney nu niet? De slechterik, iconische modeontwerpster Cruella, krijgt eindelijk een film die helemaal aan haar is toegewijd. Wie was ze voordat ze Cruella de Vil werd? De jonge en creatieve tiener, Estrella, rent met al haar talent en ambitie door de straten van Londen, samen met haar partners in crime. Cruella belandt bij toeval in een ander wereldje, tussen de beroemdheden en vol met rijkdom, en vraagt zich af of haar tumultueuze leven niet voor iets groters bestemd is. Vanaf 9 juli kunnen we zien hoe ver Cruella gaat om roem en de top te bereiken. Welke opofferingen is ze bereid om te maken? 

No Time To Die

Onze favoriete spion maakt dit jaar een comeback in No Time To Die. James Bond heeft eindelijk besloten om het wat rustiger aan te doen, maar helaas is dat voor korte duur. Zijn oude CIA-vriend, Felix Leiter, heeft zijn hulp nodig om een ontvoerde wetenschapper te redden. Klinkt makkelijker gezegd dan gedaan, zeker nadat er een mysterieus karakter op 007’s pad komt. De crimineel, die gespeeld wordt door Bohemian Rhapsody’s Rami Malek, is gewapend met nieuwe en gevaarlijke technologie. Kan hij zijn missie afronden? Kunnen we opnieuw toffe casino scenes verwachten, waar 007 poker of blackjack speelt? Of zijn favoriete spel, baccarat, waar regels en termen in voorkomen die ook tijdens blackjack gebruikt worden. Gaat Bond het overleven? De release van spannende actiefilm is 8 oktober, we kunnen niet wachten!


Like it? Share with your friends!

0
Lilian

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *