Top 10 Leukste Mila Kunis Films


0

We leerden Mila Kunis kennen als Jackie in That 70ies Show. Er volgden nog kleine rollen in andere series en muziekvideo’s. Deze Amerikaanse schoonheid van Oekraïense oorsprong heeft ondertussen in heel wat films geacteerd. Het werd tijd om haar beste prestaties op een rijtje te zetten.

10. Piranha (1995)

piranha

Ver voor haar doorbraak speelde Mila Kunis als klein meisje in de b-horror film Piranha. In een in verval geraakte legerbasis voert een gefrustreerde wetenschapper nog steeds in het geheim experimenten uit met gemuteerde piranha’s. Op een dag krijgt een jong koppeltje een dodelijk ongeluk wanneer ze aan het zwemmen zijn in een bassin in de nabijheid van de basis. Dan stroomt het water uit de kweekbassins in de rivier. Mila speelt Susie Grogan in deze film.

9. Get Over It (2001)

get over it

Berke gaat bij de toneelgroep om zijn ex-liefje Allison terug te winnen. Daar leert hij Kelly kennen, dat is het kleine zusje van zijn beste vriend, die echter niet meer zo klein is. Na heel wat omzwervingen ziet hij wel in wie de ware voor hem is. De hoofrdol is voor Kirsten Dunst, Mila is Basin in deze film, een van de danspartners die meedoet in het toneelstuk.

8. Jupiter Ascending (2015)

jupiter Ascending

Jupiter Jones (Mila Kunis) toekomst gloorde, maar ze werkt nu als schoonmaakster. Dan landt Caine (Channing Tatum) uit de ruimte op de aarde. Hij is een genetisch gemanipuleerde ex-militaire jager. En hij is op zoek naar Jupiter. Zo komt ze haar toekomstige rol toch te weten.

7. Oz the Great and Powerful (2013)

Oz the Great and Powerful

Oscar Diggs is een wat eigenaardige circusartiest annex tovenaar. Wanneer hij in het Land van Oz aankomt, ontmoet hij drie heksen. Eentje daarvan is Theodora (Mila Kunis). De heksen zijn er niet zo zeker van dat Oscar de tovenaar is die hij zegt te zijn. Maar met illusie en creativiteit kan hij zichzelf ten goede veranderen.

6. Date Night (2010)

Date Night

Het koppel Claire en Phil reserveren in hun drukke leven regelmatig een ‘date night, een avondje voor zichzelf. Op een avond willen ze eens iets spannends doen en ze nemen onrechtmatig de reservatie over van een ander koppel dat niet kwam opdagen in een duur restaurant. Omdat een stel criminelen ze nu verwart met het andere koppel komen ze al snel in gevaarlijke situaties terecht. Mila is “Whippit” Tripplehorn, de dame van het koppel waar Claire en Phil de reservatie van ‘afpikken’.

5. Friends with Benefits (2011)

Friends with Benefits

Jamie (Kunis) heeft net een gebroken relatie achter de rug. Ze besluit ‘friends with benefits’ te worden met haar nieuwste klant (Justin Timberlake). Ze beloven elkaar niet emotioneel gebonden te geraken. Maar al snel worden ze verliefd.

4. The Book of Eli (2010)

The Book of Eli

De toekomst. Amerika is een niemandsland. Eli (Denzel Washington) zwerft al jarenlang rond, moet zich verdedigen tegen gewelddadige bendes. De Californische dictator (Gary Oldman) geeft zijn bende de opdracht Eli te vermoorden. Wanneer de bende achter hem zit, ontmoet hij de dochter van de dictator, Solara (Mila Kunis). Zij vertelt hem over haar vaders plannen. Ze vervoegd hem bij zijn reis naar San Francisco. Daar kan hij met zijn boek zorgen voor de redding van de mensheid.

3. Ted (2012)

Ted

Ted is een teddybeer die leeft. Dat is zo gekomen toen zijn baasje John als kind een wens mocht doen. John wenste toen dat Ted echt zou leven. Jaren later is John volwassen en Ted en hij zijn nog steeds ‘samen’. Maar Ted is niet meer zo aangenaam. De vriendin van John, Lori (Kunis) vindt het allemaal maar niets en John zal moeten kiezen.

2. Forgetting Sarah Marshall (2008)

Forgetting Sarah Marshall

Peter en Sarah gaan uit elkaar. Peter is er helemaal niet goed van en gaat bekomen op Hawaii. Sarah blijkt ook op het vakantie-eiland aanwezig, met haar nieuwe vriend. Mila speelt Rachel Jansen, de receptioniste van het resort waarmee Peter een relatie aanknoopt tijdens zijn vakantie.

1. Black Swan (2010)

Black Swan

Heerlijke film met een prachtprestatie van Mila. Natalie Portman moet afrekenen met Mila Kunis (Lily in deze film) als zij de nieuwe leaddanseres van het balletgezelschap wil worden.


Like it? Share with your friends!

0
Filmlijstjes.com - Redactie
Al jaren schrijven wij met liefde over streamingsdiensten, films, series, acteurs, actrices en regisseurs. Wij streven ernaar om de Nederlands grootste film en serie community te worden. Persoonlijk gek op comedy en actiefilms.

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *