Top 16 Films van “RomCom Queen” Jennifer Aniston


0

Bekend van haar kapsel en haar acteerwerk in Friends en in mierzoete movies. Iedereen kent Jennifer Aniston als Rachel Green maar ondertussen kan ze ook een lange rij films op haar conto schrijven. We lijsten ze voor je op. Onze favoriet? Lees snel verder.

16. Along Came Polly (2004)

Along Came Polly

Jennifer als vrijgevochten dame. Wanneer ze wordt uitgenodigd door Reuben (Ben Stiller), een smetvreeslijder die al tijdens zijn huwelijksreis werd gedumpt door zijn vrouw, is het de vraag of Polly wel zijn juiste dekseltje is. Haar levensstijl is namelijk heel anders dan de zijne. Gelukkig heeft hij een risicocalculator waar hij toekomstige risico’s mee kan inschatten.

15. The Break-Up (2006)

The Break-Up

Brooke (Jennifer Aniston) en Gary (Vince Vaughn) maken constant ruzie nu ze samenwonen. Wanneer Brooke hun relatie verbreekt, wil echter geen van beiden het prachtige appartement verlaten. Ze verdelen de woning in twee. Maar ruzie, slapstick, oorlog, verleidingspogingen en vrienden die zich komen bemoeien, zijn het gevolg. Zal uiteindelijk iemand toegeven en verhuizen?

14. The Switch (2010)

The Switch

Kassie (Jennifer Aniston) heeft een beslissing genomen: ze wil van een spermadonor zwanger worden. Een perfecte kandidaat daagt al snel op. Haar beste vriend vindt het maar niets. Kassie geeft ze een inseminatiefeestje. Daar gebeurt echter een verwisseling, die pas jaren later uitkomt.

13. Rock Star (2001)

Rock Star

Marc Wahlberg (Chris in de film) wordt in no time een super populaire zanger van een heavy metalgroep. Seks, drugs en rock ’n roll zijn liggen op de loer. Maar dan verliest hij bijna zijn lieve vriendin Emily (Jennifer Aniston).

12. The Bounty Hunter (2010)

The Bounty Hunter

Man zoekt vrouw. Premiejager Milo (Gerard Butler) denkt dat hij een gemakkelijk klusje heeft gekregen als hij zijn ex-vrouw Nicole (Jennifer Aniston) moet opsporen. Zij zet hem echter op een fout spoor, zodat ze zelf achter een zaak kan aangaan. Een moeilijke relatie hebben die twee, totdat ze samen moeten rennen voor hun leven.

11. The Object of My Affection (1998)

The Object of My Affection

Een liefdesverhaal tussen beste vrienden. Zo zou je deze film kunnen beschrijven. George wordt door zijn vriend gedumpt en mag bij Nina (Jennifer Aniston) komen wonen. Ze bouwen een best-friend relatie op. Maar Nina’s boyfriend is jaloers. Als Nina zwanger wordt van hem, maar besluit haar baby op te voeden met George, wordt de situatie wel heel ingewikkeld.

10. Derailed (2005)

Derailed

Lucinda (Jennifer Aniston) is gehuwd en ontmoet in een trein Charles, ook gehuwd. Ze besluiten een slippertje te maken, maar als ze in het hotel aankomen worden ze overvallen en Lucinda wordt aangerand. De crimineel eist daarenboven een grote som geld van Charles. Is Lucinda echter wel onschuldig?

9. Just Go with It (2011)

Just Go with It

Wanneer plastisch chirurg Danny (Adam Sandler) na een mislukt huwelijk, een nieuwe vrouw ontmoet die wel eens de ware zou kunnen zijn, ontdekt zij een leugen die hij vertelt. Ze wil daarom zijn ex ontmoeten. Hij vraagt zijn assistente, Katherine (Jennifer Aniston) om zich voor te doen als zijn ex-vrouw. Ze trekken samen naar Hawaii.

8. The Good Girl (2002)

the good girl

Een saai leventje als kassière in de lokale supermarkt, getrouwd met een wiet rokende man. Dat is het leventje van de 30-jarige Justine Last (Aniston). Dan ontmoet ze haar nieuwe collega Thomas Worther (Jake Gyllenhaal) die zich ‘Holden’ noemt, het hoofdpersonage in zijn favoriete boek. Niet lang daarna beginnen ze een relatie. Dat wordt een echte obsessie voor Justine. De beste vriend van haar man ontdekt de affaire. Justine moet kiezen tussen haar oude leventje of een nieuw hoofdstuk.

7. Horrible Bosses (2011)

Horrible Bosses

Ken je dat? Een verschrikkelijke baas? Drie vrienden maken een plan om hun vreselijke bazen (Jennifer Aniston, Kevin Spacey en Colin Farell) om te brengen. Aniston laat een sexy kant van zichzelf zien als seksverslaafde baas.

6. He’s Just Not That Into You (2009)

He’s Just Not That Into You

Baltimore, een groep 20 en 30 somethings leven hun levens, single, samenwonend of gehuwd. We maken in deze film kennis met heel wat verschillende figuren. Zo is daar Gigi, op zoek naar een man. Of Anna, die niet kan kiezen tussen twee mannen. Of Mary, die veel vrienden heeft, maar er nu nog één moet vinden die hetero is. Of Beth (Aniston) en Neil, die al zeven jaar een koppel zijn, en Beth die denkt dat het nu wel tijd is om te trouwen. Neil daarentegen, vindt het prima zoals het leventje nu loopt.

5. Bruce Almighty (2003)

bruce-almighty

Bruce (Jim Carrey) heeft een prachtige vriendin Grace (Jennifer Aniston). Als tv-reporter heeft hij echter het gevoel nooit het echte nieuws te mogen presenteren. Wanneer hij heel boos wordt op god, stelt die voor om een week zijn krachten over te nemen. Hij gebruikt die volop, en in no time is hij een populaire nieuwslezer, en heeft Grace opeens een ander lijf. Hij vervreemdt echter van Grace, en zij dumpt hem.

4. Marley & Me (2008)

Marley & Me

John en Jenny (Jennifer Aniston) denken eraan om ouders te worden. Ze adopteren de labradorpup Marley om te oefenen. Wanneer het dier echter hyperactief blijkt te zijn, en naar een speciale school moet, lijkt het plan om mama en papa te worden verder af dan ooit. Tot Jenny zwanger blijkt te zijn.

3. We’re the Millers (2013)

We're the Millers

Wanneer de kleine drugsdealer David (Jason Sudeikis) door omstandigheden gedwongen wordt om voor een grotere klus te gaan (het smokkelen van een hoeveelheid cannabis vanuit Mexico naar de Verenigde Staten), ‘creëert’ hij een familie als dekmantel. Zo hoopt hij minder op te vallen. Hij, de stripper Sara (Jennifer), runaway Casey en maagd Kenny komen echter snel in de problemen.

2. She’s the One (1996)

She’s the One

Taxichauffeur Mickey wordt zo verliefd op één van zijn klanten, dat hij binnen de 24 uur met haar trouwt. Ondertussen is zijn broer, Francis, een Wall Street guy, getrouwd met Renée, een rol voor Jennifer Aniston. Daarnaast heeft hij nog een stiekeme relatie met de ex van Mickey.

1. Office Space (1999)

Office Space

Een cultfilm waar een jonge Jennifer een prachtprestatie neerzet. Een man, Peter, gaat terug werken na een uit de hand gelopen hypnosebeurt. Werken is veel gezegd, hij zoekt namelijk een manier om ontslagen te worden, want ‘work sucks’. Hij brengt daarbij ook veel tijd door met zijn nieuwe knappe vriendin, de serveerster Joanna uit de cafetaria. Een sterke acteerprestatie, Jennifer!


Like it? Share with your friends!

0
Filmlijstjes.com - Redactie
Al jaren schrijven wij met liefde over streamingsdiensten, films, series, acteurs, actrices en regisseurs. Wij streven ernaar om de Nederlands grootste film en serie community te worden. Persoonlijk gek op comedy en actiefilms.

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *