Nieuwe Films Op Netflix Nederland Februari 2016


1

Iedere maand voegt Netflix weer vele films en series toe aan het aanbod. Wij maken een selectie van de leukste films per maand. Wat zijn de leukste films die in februari 2016 zijn toegevoegd?

Project T (Tomorrowland) (2015)

project t

Dankzij een deal tussen Disney en Netflix Nederland kunnen we snel genieten van de nieuwste Disney films op Netflix. Deze maand is Tomorrowland met in de hoofdrollen George Clooney en Britt Robertson. In deze sci-fi film gaan ze samen op een gevaarlijke reis om een plek ergens in de tijd en ruimte te vinden die hun gedeelde geheugen bestaat. De naam van de plaats is Tomorrowland.

Crouching Tiger, Hidden Dragon: Sword of Destiny (2016)

Crouching Tiger, Hidden Dragon Sword of Destiny

Vervolg op de succesvolle martial arts film Crouching Tiger, Hidden Dragon uit 2000 geregisseerd door Ang Lee. Lee is niet terug, maar hoofdrolspeelster Michelle Yeoh, bijgestaan door een andere legende uit de Aziatische films, Donnie Yen. Exclusief gemaakt en te zien op Netflix!

Escape Plan (2013)

Escape Plan

Twee legendes in het actiegenre Arnold Schwarzenegger en Sylvester Stallone samen in een film, dat beloofd wat! Natuurlijk zijn ze op leeftijd, maar beide kicken ze nog steeds ass! Samen proberen ze uit een zwaar bewaakte gevangenis te ontsnappen.

Moms’ Night Out (2014)

Moms’ Night Out

Een film waarvan je verwacht dat Judd Apatow er iets mee te maken heeft. Maar niks is minder waar, we zien een keer andere sterren in een komedie. Een verhaal dat heel herkenbaar is voor drukke moeders, eindelijk weer eens een keertje uit zonder de kinderen. De papa’s passen op de kinderen, dat zal toch wel goed gaan?

Hard Target (1993)

hard Target

Klassieke over-de-top actiefilm met Jean-Claude Van Damme die wordt ingehuurd door een vrouw om haar vader op te sporen. De regie is in handen van John Woo.

Accepted (2006)

Accepted

Flauwe komediefilm met Justin Long, Jonah Hill en Blake Lively in de hoofdrollen. Long’s ouders verwachten dat hij gaat studeren, zelf heeft hij daar echter geen zin in. Zijn oplossing? Zelf een school starten met hele andere doelen dan de normale scholen!

Sixteen Candles (1984)

Sixteen Candles

Ken je klassiekers! Romantische komedie van legendarisch regisseur John Hughes. Met Molly Ringwald die Samantha speelt. Ze kijkt al haar hele leven uit naar haar 16e verjaardag. Haar hele familie vergeet hte echter. Gelukkig is er nog die jongen op school …

Toy Story 2 (1999)

Toy Story 2

in het vervolg op Toy Story wordt Woody gestolen omdat hij veel geld waard is. buzz en de rest van het speelgoed gaan hem redden.

Heaven Is for Real (2014)

Heaven Is for Real

Een jongetje kan na een bijna doodervaring precies beschrijven hoe de hemel eruit ziet. Samen met zijn ouders gaan ze proberen te achterhalen wat de betekenis is van deze gebeurtenis.

The Jerk (1979)

The Jerk (1979)

Steve Martin speelt Navin, een blanke naïeve jonge goedzak die opgroeit bij een zwart gezin in Mississippi. Pas op zijn 18e komt hij erachter dat hij geadopteerd is. Hij trekt de weide wereld in, iedereen maakt misbruik van hem, maar zelf ziet hij nergens kwaad. per ongeluk wordt hij stinkend rijk en veranderd hij langzaam van lieve jongen in een “Jerk”.

Stand by Me (1986)

Stand by Me

Stand by Me is een verfilming van het boek The Body van Stephen King. Vier jonge jongens (Wil Wheaton, River Phoenix, Corey Feldman en Jerry O’Connell) gaan op zoek naar het dode lichaam van een vermiste jongen. Tijdens de reis wordt hun vriendschap flink op de proef gesteld.

Panic Room (2002)

Panic Room

Spannende film van topregisseur David Fincher. Een moeder en dochter verbergen zich in een speciale ruimte wanneer drie inbrekers opzoek zijn naar een berg geld in hun huis. Er ontpopt zich een kat-en-muis spel. Met Jodie Foster, Forest Whitaker en een jonge Kristen Stewart.

Lawrence of Arabia (1962)

Lawrence of Arabia

Deze maand zijn er veel klassiekers toegevoegd op Netflix. De grootste misschien wel “Lawrence of Arabia”. Luitant Lawrence wordt tijdens de Eerste Wereldoorlog naar Arabië gestuurd om de Britten te leiden tegen het Turkse Rijk. Op eigen initiatief besluit hij de Arabische opstand te leiden.

Labyrinth (1986)

Labyrinth

Labyrinth is een van de beste fantasyfilms aller tijden. Geregisseerd door Jim Henson en in de hoofdrollen David Bowie en een jonge Jennifer Connelly. De laatste speelt het tienermeisje Sarah. Ze moet op haar broertje passen en heeft hier totaal geen zin in. Ze wenst dat de Goblins hem komen halen. Wanneer het echter echt gebeurd en ze hem gevangen houden midden in een mythisch labyrint moet ze hem gaan redden door allerlei puzzels op te lossen.

Gandhi (1982)

Gandhi

Een van de beroemdste biografische films met Ben Kingsley als Gandhi.

Das Boot (1981)

Das Boot

Klassieker. Oorlogsfilm geregisseerd door Wolfgang Petersen over het leven van Duitse militairen aan boord van de onderzeeër U-96.

A Few Good Men (1992)

A Few Good Men

Tom Cruise als militaire advocaat. Hij verdedigd 2 militairen die worden beschuldigd van moord. Ze lijken schuldig, maar Cruise komt erachter dat ze handelen in opdracht van kolonel Nathan Jessep (Jack Nicolson). Bewijs vinden lijkt echter onmogelijk. Een van de beroemdste filmquotes ooit komt uit deze film: “The Truth? You can’t handle the truth!”

Goodfellas

GoodFellas

Een van de beste maffiafilms ooit gemaakt. Of beter nog, een van de beste films ooit gemaakt! Geregisseerd door Martin Scorsese. De film toont de opkomst van Henry Hill in de maffiawereld. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Hoofdrolspelers zijn Robert De Niro, Joe Pesci en Ray Liotta.

Verder nog toegevoegd:

  • In a World (2013)
  • Tenured (2015)
  • The Pink Panther 2 (2009)
  • The Babymakers (2012)
  • The Lazarus Project (2008)
  • Stepmom (1998)
  • Sharknado 3 (2015)
  • Dragonslayer (1981)
  • Flipped (2010)
  • As Above, So Below (2014)

Like it? Share with your friends!

1
Filmlijstjes.com - Redactie
Al jaren schrijven wij met liefde over streamingsdiensten, films, series, acteurs, actrices en regisseurs. Wij streven ernaar om de Nederlands grootste film en serie community te worden. Persoonlijk gek op comedy en actiefilms.

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *