Top 7 Nieuwe Films Augustus 2017 in de Bioscoop


0

Welke nieuwe films draaien er in augstus in de Nederlandse bioscopen? Een overzicht

Emoji Movie (2017) – 3 Augustus

Een film over emoticons, wat moeten we daar nu over zeggen? De eerste reviews zijn binnen en de films wordt al het dieptepunt van animatiefilms genoemd, en misschien wel van films in het algemeen. De film heeft momenteel een 1.4 (!) op imdb .

Atomic Blonde – 10 augustus

Atomic Blonde, een keiharde actiefilm met Charlize Theron in de hoofdrol, krijgt een stuk betere reviews. De film speelt zich af in 1989 in Berlijn, valk voor de val van de muur. Een lijst met namen van spionnen raakt in de verkeerde handen en het is aan Charlize om ze terug te krijgen.

Annabelle: Creation – 10 augustus

De Conjuring was in 2013 een groot succes. Er kwam niet alleen een sequel maar ook meerdere spin-offs, waaronder Annabelle. Deze film focuste op de opsprong van de dode enge pop Annabelle. Ook deze film was succesvol genoeg voor een sequel. De film volgt een non en een groep jonge meisjes die verhuizen naar het huis van een poppenmaker. Hetzelfde huis waar de dochter van de poppenmaker 20 jaar voorafgaand stierf. De reviews van deze horrorfilm zijn zeer lovend.

The Hitman’s Bodyguard – 17 augustus

Actie en humor! Ryan Reynolds speelt de beste bodyguard van de wereld. Zijn nieuwe klant is wel heel bijzonder, een huurmoordenaar gespeeld door Samuel L. Jackson. Hij moet getuigen bij het Internationale Hof van Justitie. Of hij echt bescherming nodig heeft?

American Made – 17 Augustus

Tom Cruise speelt Barry Seal, een Amerikaanse piloot die in de jaren’80 drugs smokkelde voor drugsbaas Pablo Escobar. Hij wordt gerekruteerd door de CIA voor een van de grootste undercover operaties ooit.

The Dark Tower – 24 augustus

Een big screen uitvoering van Stephen Kings epische fantasy serie in een magisch land. Idris Elba is “The Gunslinger” die ronddwaalt in een landschap dat veel weg heeft van het oude Wilde Westen. Hij is opzoek naar de Dark Tower, hopende dat zo de wereld gered kan worden. Ook Matthew Maconaughey (als de Man in Black) is te zien in de film.

Logan Lucky – 31 augustus

De nieuwe films van Steven Soderbergh (Snatch, Ocean’s 11) over twee broers, Jimmy (Channing Tatum), Mellie (Riley Keough), en hun zus, Clyde Logan (Adam Driver) die een grote beroving plannen tijdens de Coca-Cola 600 race.


Like it? Share with your friends!

0
Filmlijstjes.com - Redactie
Al jaren schrijven wij met liefde over streamingsdiensten, films, series, acteurs, actrices en regisseurs. Wij streven ernaar om de Nederlands grootste film en serie community te worden. Persoonlijk gek op comedy en actiefilms.

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *