Preview: 23 Komediefilms Waar je dubbel van Lag


0

Valt er nog wat te lachen in 2016 in de bioscopen? Absoluut. Wij hebben een lijst samengesteld van de leukste komediefilms die je in 2016 kunt gaan kijken. De datum achter de titel geeft aan wanneer de film in Nederland in de bioscoop draait.

Yoga Hosers – 24 Januari

Yoga Hosers

Yoga Hosers is de nieuwste film van Kevin Smith, het is een spin-off van de film Tusk uit 2014. In de film spelen Johnny Depp, zijn dochter Lilly-Rose Depp, en Kevin Smiths dochter Harley Quinn Smith. De film draait om twee vijftien jaar oude “Colleens”, ze zijn beide Yoga fanaat. Wanneer een eeuwenoud kwaad ontwaakt en hun grote yoga conventie dreigt te verstoren roepen ze de hulp in van de legendarische jager Guy Lapointe (Depp).

How to Be Single – 11 Februari

How to Be Single

De hoofdrollen in How to Be Single zijn voor Dakota Jones, Rebel Wilson, Alison Brie, en Leslie Mann. De vier dames moeten allemaal op hun eigen manier leren om ‘single’ te zijn in New York city.

Zoolander 2 – 11 Februari

Zoolander 2

Derek en Hansel moeten Interpol helpen om een man te vinden die moorden pleegt in de modewereld. Ondertussen komt ook nog de aartsrivaal van Derek, Jacobim Mugatu, vrij en die zint op wraak!

Fifty Shades of Black – 11 Februari

Fifty Shades of Black

Fifty Shades of Black is een parodie op Fifty Shades of Grey. De film is geschreven door Marlon Wayans die we natuurlijk kennen van Scary Movie. Het kan helemaal niks zijn, of heel grappig. We weten het 11 Februari.

Dirty Grandpa – 18 Februari

Dirty-Grandpa

Robert DeNiro speelt de vieze opa (Dick), en Zac Efron de kleinzoon (jason). Dick overtuigt Jason ervan dat hij hem naar Florida moet rijden, maar Jason moet binnen een paar dagen trouwen. Als dat maar goed gaat …

Hail, Caesar! – 18 Feburari

Hail-Caesar

Hail, Caesar! is de nieuwe film van de Coen broer dus dat kan bijna niet fout gaan. Zeker als ze ook nog eens George Clooney hebben weten te trekken voor de hoofdrol. Hun laatste samenwerking O Brother Where Art Thou was zeer succesvol.

The Brothers Grimsby – 3 Maart

the Brothers Grimsby

De ene is een voetbalhooligan. De andere is zijn vervreemde broer, de perfecte man met een perfect leven en een perfecte vriendin. Maar de dingen zijn niet altijd wat ze lijken. In wezen is de verloren broer immers een spion van de Britse Black Ops, en een van ‘s werelds dodelijkste moordenaars. Zal zijn idiote broer hem kunnen helpen om de planeet te redden?

Whiskey Tango Foxtrot – 4 Maart

Whiskey Tango Foxtrot

Whiskey Tango Foxtrot is een komediefilm die zich afspeelt in oorlogsgebied. Tina Fey is hier journalist en beland in een bizarre relatie met een mede journalist uit Schotland (Martin Freeman).

Keeping Up with the Joneses – 31 Maart

Keeping Up with the Joneses

In Keeping Up with the Joneses beland een oerdegelijk koppel in een internationaal spionage conflict nadat ze erachter komen dat hun buren spionnen zijn. Met Jon Hamm, Zach Galifianakis
Gal Gadot, en Isla Fisher.

The Boss – 7 April

The Boss

Mellisa McCarthy speelt een powervrouw die naar de gevangenis moet vanwege handel met voorkennis. Wanneer ze vrij komt wil ze zichzelf ‘rebranden’ tot ‘Amerika’s Sweetheart’, maar niet al haar oude vijanden willen meewerken. Naast McCarthy spelen Kristen Bell en Peter Dinklage hoofdrollen.

Dad’s Army – 28 April

Dad's Army

De populaire Britste sitcom Dad’s Army die op tv was tussen 1968 en 1977 krijgt een film. Catherine Zeta-Jones speelt Rose Winters, Bill Nighy Sergeant Wilson en Michael Gambon Private Godfrey.

Eddie the Eagle – 28 April

ddie the Eagle

In 1988 was Eddie the Eagle de eerste Britse skiër die Groot-Brittannië vertegenwoordigde op de Olympische Winterspelen. Goed was hij niet, hij deed mee met schansspringen en eigenlijk kon hij dat helemaal niet. Dat leverde natuurlijk hilarische beelden op. Hugh Jackman speelt Eddie.

Mother’s Day – 5 Mei

Mother's Day

Heel verwarrend komen er in mei 2016 twee films uit met de titel Mother’s Day. We hebben het hier niet over de dramafilm met Christina Ricci en Courteney Cox, maar over de komedie met Jennifer Aniston en Julia Roberts. Met die twee dames kan het niet anders dan een romantische komedie film worden!

Neighbors 2: Sorority Rising – 12 Mei

Neighbors 2 Sorority Rising

Een tweede deel bij een komediefilm, dat kan weleens helemaal fout gaan. Maar zowel Seth Rogen als Zac Efron zijn weer van de partij dus we geven Neighbors 2 een kans.

Central Intelligence – 16 Juni

Central Intelligence

Op school was Bob (Dwayne Johnson) een sul, maar tegenwoordig is hij een dodelijke CIA agent. Wanneer het tijd is voor de schoolreünie wil hij wel eens lachen. Onder het mom van een ultrageheime zaak roept hij de hulp in van de hipste jongen van de campus (Kevin Hart). Vandaag de dag is hij een saaie boekhouder, die zijn hoogdagen mist. Hij kan wel wat actie gebruiken. Maar voor hij goed en wel beseft waaraan hij begint, geraakt hij er niet meer uit. Bob sleept hem mee in een wereld van vuurgevechten, bedrog, spionage en doodsgevaar.

Absolutely Fabulous: The Movie – 1 Juli

absolutely Fabulous The Movie -

Ook wel bekend als Ab Fab: The Movie. Patsy en Edina zijn het middelpunt van een waar mediacircus.

Ghostbusters – 14 Juli

Ghostbusters

Paul Feig bevindt zich op gevaarlijk terrein door een ware klassieker na te maken. Of in een modern jasje te stoppen. Dit maal niet vier mannen als Ghostbusters, maar vier dames: Kristen Wiig, Melissa McCarthy, Kate McKinnon en Leslie Jones. We hopen op het beste.

Bad Moms – 19 Augustus

Bad-Moms

Drie moeders lijken het perfect leven te hebben. Een goed huwelijk, perfecte kinderen, een prachtig huis, ze zien er goed uit, en hun carrière verloopt prima. Ze zijn echter op. Ze besluiten het over een andere boeg te gooien en niet meer te doen wat van ze verwacht wordt. De Bad Moms zijn: Mila Kunis, Kristen Bell en Christina Applegate

Bridget Jones’s Baby – 15 September

bridget Jones's Baby

Bridget Jones wordt 40, en het is dus tijd voor een baby!

Goon: Last of the Enforcers – 23 September

Goon Last of the Enforcers

Goon: Last of the Enforcers is een vervolg op de film Goon uit 2011. Deze film met Sean William Scott als ijshockeyspeler. Deze film was verrassend leuk dus we geven deel twee ook een kans.

Masterminds – 30 September

Masterminds

De Masterminds Zach Galifianakis, Jason Sudeikis, Owen Wilson en Kristen Wiig bereiden een van de grootste bankovervallen ooit voor.

Bad Santa 2 – 23 November

Bad Santa 2

Billy Bob Thornton keert terug als slecht kerstman.


Like it? Share with your friends!

0
Filmlijstjes.com - Redactie
Al jaren schrijven wij met liefde over streamingsdiensten, films, series, acteurs, actrices en regisseurs. Wij streven ernaar om de Nederlands grootste film en serie community te worden. Persoonlijk gek op comedy en actiefilms.

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *