Top 5 Kanshebbers Oscar Beste Actrice 2018


0

De Oscars komen er weer aan, eerder al gaven we een top 10 van kanshebbers op beste film, in dit lijstje kijken we naar de kanshebbers op de Oscar beste actrice 2018.

Frances McDormand – Three Billboards Outside Ebbing, Missouri

Frances McDormand won al eens een Oscar voor haar rol in Fargo, en werd al vier keer genomineerd. Dit jaar zette ze in de zwarte komedie Three Billboards Outside Ebbing, Missouri wederom een top prestatie neer.

Meryl Streep – The Post

Wanneer wordt Meryl Streep niet genomineerd voor Oscar? Ze werd al 20 keer (!) genomineerd waarvan ze drie keer ook won. En geheel terecht natuurlijk Meryl Streep is misschien wel de beste actrice ooit. Dit jaar speelde ze in The Post van regisseur Steven Spielberg tegenover Tom Hanks, alle ingrediënten voor wederom een Oscar nominatie.

Sally Hawkins – The Shape of Water

Sally Hawkins zegt geen woord in Guillermo del Toro’s The Shape of Water, ze speelt iemand die doofstom is. Dat ze dan toch nog zoveel emotie kan overbrengen zegt wat over haar talent als actrice.

Margot Robbie – I, Tonya

De mooie Margot Robbie speelt haar beste rol tot nu toe als Tonya Harding, de kunstschaatsster gone rogue.

Saoirse Ronan – Lady Bird

Saoirse Ronan is geliefd bij de Oscars, ze werd al eerder genomineerd voor Atonement en Brooklyn. Ook dit jaar maakt ze weer grote kans op een nominatie voor haar rol in Lady Bird.


Like it? Share with your friends!

0
Filmlijstjes.com - Redactie
Al jaren schrijven wij met liefde over streamingsdiensten, films, series, acteurs, actrices en regisseurs. Wij streven ernaar om de Nederlands grootste film en serie community te worden. Persoonlijk gek op comedy en actiefilms.

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *