Nieuwe Films Op Netflix Nederland Maart 2016


0

Elke maand voegt Netflix weer vele films toe aan het aanbod. We proberen ieder maand zoveel mogelijk Netflix tips te geven. De volgende films worden in maart 2016 toegevoegd aan Netflix. Deze maand film klassiekers, maar ook twee sliksplinter nieuwe films die net uit de bios zijn, Inside Out van Pixar en The Wolf of Wall Street met Leonardo DiCaprio.

The Wolf of Wall Street

The Wolf of Wall Street

Als beursmakelaar lapt hij elk reglement aan zijn broek, verdient fortuinen en vergeet niet te genieten van al het beste dat het leven biedt. Het loopt echter slecht af. Scorcese regisseerde ook deze film.

Inside Out

Inside Out

Inside Out is de nieuwste Pixar film en winnaar van de Oscar voor beste animatiefilm. De film geeft een kijkje in het hoofd van een meisje. We zien hoe ze haar eerste emotie krijgt, plezier. Maar als snel volgen ook angst, verdriet en woede. Na een verhuizing krijgen de laatste emoties de overhand.

The Hangover

The Hangover

The Hangover kunnen we ondertussen ook wel een klassieker noemen. In deze komediefilm loopt een vrijgezellenfeest volledig uit de hand. Ze worden wakker en weten niks meer van de avond ervoor. Ze missen echter een van hun vrienden, er zit een tijger in de douche en ze zitten opgescheept met een zes maanden oude baby.

John Carter

John Carter

Fantasie/Scifi film. Het lichaam van John Carter wordt op onverklaarbare wijze overbracht naar de planeet Mars. Hier komt hij midden in een oorlog terecht. Als voormalige legerkapitein in de Amerikaanse burgeroorlog heeft Carter het gevoel dat hij degene is die de wereld kan redden. Zeker na een ontmoeting met de bloedmooie prinses Dejah Thoris.

Everything You Always Wanted to Know About Sex But Were Afraid to Ask

Everything You Always Wanted to Know About Sex But Were Afraid to Ask

Deze film van regisseur Woody Allen bestaat uit 7 komische korte film die steeds een vraag beantwoorden over sex. Bijvoorbeeld: Wat is sodomie? (een patiënt van een dokter heeft seks met een schaap), of Werken afrodisiaca? (de hofnar geeft een liefdesdrankje aan de koningin maar ze draagt een kuisheidsgordel), en waarschijnlijk de beroemdste Wat gebeurt er tijdens de ejaculatie? Waarbij we Woody Allen zien als zaadcel en hij tijdens de ejaculatie het grote onbekende wordt ingestuurd.

Hot Bot (2016)

https://www.youtube.com/watch?v=qEFcUuhi1jE

Foute sexcomedie waarin twee nerds een sex robot vinden. Ze gaan tot het uiterste om haar te beschermen, maar ze blijkt eigendom van een corrupte senator die niet zal rusten tot hij haar terug heeft.

Stargate (1994)

Stargate

De film die het begin betekende van de Stargate franchise. Ondertussen zijn er meerdere tv series, films en comics gemaakt.

Awakenings (16 Maart)

Awakenings

Drama film met twee topacteurs, Robert De Niro en Robin Williams. De eerste ligt al sinds hij kind is in een coma, de tweede is de dokter die hem na al die jaren weet te ontwaken.

Pee-Wee’s Big Holiday (18 Maart)

Pee-Wee’s Big Holiday

Paul Reubens kinderlijke Pee-Wee was een zeer populair karakter in de jaren’80. In 1985 was er de eerste film Pee-wee’s Big Adventure (geregisseerd door Tim Burton en er volgende twee tv series. Netflix brengt hem in 2016 terug in de nieuwe film Pee-Wee’s Big Holiday.

Dr. Strangelove

Dr. Strangelove

Klassieke komedie en maatschappijkritische film van Stanley Kubrick waarin de Amerikaanse generaal Jack Ripper op het hoogtepunt van de Koude Oorlog zijn verstand kwijt raakt en besluit de Sovjet Unie plat te bombarderen met kernwapens.

Taxi Driver

Taxi Driver

Nog een klassieker, Taxi Driver van regisseur Martin Scorsese met Robert De Niro als oorlogsveteraan Travis Bickle die nu werkt als taxichauffeur. Hij is geobsedeerd door geweld en pornografie. Hij draait volledig door en heeft het gevoel dat hij degene is die iets moet doen aan het ’tuig’ op straat.

Verder nog toegevoegd in Maart

  • The Day of the Jackal (1973)
  • The Chronicles of Riddick
  • Dracula Untold
  • MASH (1970)

Like it? Share with your friends!

0
Filmlijstjes.com - Redactie
Al jaren schrijven wij met liefde over streamingsdiensten, films, series, acteurs, actrices en regisseurs. Wij streven ernaar om de Nederlands grootste film en serie community te worden. Persoonlijk gek op comedy en actiefilms.

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *