Nieuwe Films Netflix Nederland April 2016


0

Het leek wel een 1 april grap, het grote aantal films dat netflix gelijk toevoegde aan het begin van de maand, maar dat is het zeker niet! Zeker de liefhebbers van animatiefilms kunnen hun hart ophalen! Een overzicht van de beste films toegevoegd in April 2016.

Ant-Man

Ant-Man

Fijn, de samenwerking tussen Netflix Nederland en Marvel, hierdoor kunnen we nu al genieten van Ant-Man. De kleinste superheld uit het Marvel Universum.

Tangerine

Tangerine

Ook de dramafilm Tangerine is gloednieuw en nu al te zien op Netflix. De film volgt Sin-Dee Rella, een vrouwelijke transgender en prostituee, die een maand gevangenisstraf heeft uitgezeten. Haar beste vriendin vertelt haar dat haar vriend (en pooier) haar bedrogen heeft. Sin-Dee gaat naar ze opzoek en komt zo in aanraking met de verschillende subculturen in Los Angeles.

Hush

Hush

Gloednieuwe horrorfilm uit 2016 direct te zien op Netflix. Een dove schrijfster woont alleen in de bossen en moet voor haar leven vechten wanneer er een gemaskerde moordenaar voor haar deur staat.

The Big Lebowski

The Big Lebowski

Klassieker van de gebroeders Coen met Jeff Bridges als “The Dude”. Hij wordt verward met een miljonair en twee niet al te snuggere criminelen proberen hem te beroven. Wanneer ze erachter komen dat hij het geld niet heeft urineren ze op zijn favoriete tapijt. The Dude gaat verhaal halen bij de miljonair. Deze heeft echter een voorstel.

Trainspotting

Trainspotting

Nog een klassieker, Trainspotting uit 1996 geeft een kijkje in het alledaagse leven van de jeugd in Edinburg. Ze vullen hun tijd vooral met drank, drugs, voetbal en uitgaan. Mark Renton besluit uit het leventje te stappen maar zijn verleden blijft hem achtervolgen.

Wall Street: Money Never Sleeps

Wall Street Money Never Sleeps

Vervolg op Wall Street. Gorden Gekko de sluwe beurshandelaar komt vrij na een gevangenisstraf van 8 jaar. Via het vriendje van zijn dochter komt hij weer in de financiële wereld terecht.

Scary Movie 1 t/m 5

scary movie

Het origineel is een van de beste parodiefilms ooit. Je kunt ook gelijk de andere delen meepikken.

Seabiscuit

Seabiscuit

Het paard Seabiscuit is eigenlijk niet gemaakt voor paardenracen. Maar door een temmer van prairiepaarden die vol zit met wijsheden over paarden, en een mislukte Jockey wordt hij toch een groots kampioen.

The Big Wedding

The Big Wedding

Ensemblefilm met onder andere Diane Keaton, Robert De Niro, Robin Williams en Susan Sarandon.

The Boondock Saints

Boondock Saints

De Ierse broeders MacManus zijn op een missie van God. Ze willen alle misdadigers in Boston vermoorden. Ze krijgen de geuzennaam “The Boondock Saints”. De excentrieke FBI agent Paul Smecker zit ze op de hielen.

Final Destination 3

Final Destination 3

Wederom voorspelt een tiener een crash waarbij veel doden vallen, ditmaal een achtbaancrash. Ze weet zichzelf aan haar vrienden te behoeden voor de dood. De Dood pikt dit niet en komt ze op spectaculaire wijze halen.

Hope Springs

Hope Springs

Na 30 jaar huwelijk wil Maeve weer wat meer pit in haar relatie. Ze wil met haar sceptische man naar een relatiegoeroe voor een week intensieve huwelijk en sekstherapie.

Hairspray

Hairspray

Jaren’60. Het mollige meisje Tracy Turnblad ziet haar droom uitkomen wanneer ze door de auditie van de Corny Collins Show heen komt. Ze wil haar zwarte vrienden ook in de show krijgen, maar dit is in die tijd vragen om problemen.

Law Abiding Citizen

Law Abiding Citizen

Clyde Shelton is gebroken nadat bij een inbraak zijn vrouw en kind in koelen bloede worden vermoord. Zijn woede is bereikt het kookpunt als de dader een juridische deal sluit en al snel weer vrij is. Tien jaar later neemt Clyde het recht in eigen handen en beland in de cel. Maar dan lijkt zijn wraak pas echt te beginnen, er worden aanslagen gepleegd op advocaten en rechters, die destijds bij de zaak betrokken waren.

Parker

Parker

Parker (Jason Statham) is een dief met een erecode. Hij steelt alleen van de rijken en doet geen mensen pijn die het niet verdienen. Hij wordt echter door zijn team verraden. Hij wil wraak.

Pride and Glory

Pride and Glory

politiedrama met Edward Norton en Colin Farrell

A History of Violence

A History of Violence

Tom Stall leeft een rustig leven met zijn familie tot een bloederig incident hem in de schijnwerpers zet. Beruchte criminelen menen in hem een oude gangster te herkennen die spoorloos verdwenen is. Tom ontkent, maar de druk wordt groter en de spanning stijgt, ook zijn eigen familie begint te twijfelen.

Dan in Real Life

Dan in Real Life

Dan is een alleenstaande vader die leeft voor zijn kinderen en werk. Maar dan ontmoet hij de vrouw van zijn dromen. Ze is echter de vriendin van zijn broer.

Fair Game

Fair Game

Joseph Wilson (Sean Penn) wordt naar Irak gestuurd om een rapport te schrijven over de mogelijk aanwezige massavernietigingswapens. Hij vindt niks, en rapporteert hierover in de New York Times. De inval in Irak is volgens hem onrechtvaardig. De identiteit van zijn vrouw, een CIA agente, komt hierdoor echter op straat te liggen.

Dead Man Down

Dead Man Down

Victor (Colin Farell) is een professionele moordenaar. Hij wordt afgeperst door Beatrice (Noomi Rapace), ze heeft hem iemand zien vermoorden. Ze wil Victor gebruiken om wraak te nemen op de man die haar jaren lang heeft mishandeld.

Hachi: A Dog’s Tale

Hachi A Dog’s Tale

Tranen met tuiten, een hond en Richard Gere. Dat vat deze film zowat samen. Hachi is een trouwe hond die elke dag zijn baas, Professor Parker Wilson, naar het station brengt en ‘s avonds ook komt afhalen. Maar dan overlijdt professor Wilson en hij komt niet meer terug. De hond wordt geadopteerd maar blijft wel negen jaar lang op hetzelfde moment naar het station gaan om zijn baas op te wachten. Waargebeurd, misschien een beetje geromantiseerd. Hoog in onze lijst van hondenfilms.

Edge of Darkness

Edge of Darkness

Mel Gibson speelt de detective Thomas Craven. Zijn dochter wordt voor zijn huis vermoord. Hij gaat ervan uit dat hij het target was. Als hij echter in het verleden van zijn dochter duikt komt ze erachter ze een dubbelleven leidde.

Het Vonnis

het Vonnis

Wanneer de moordenaar van zijn vrouw wordt vrijgelaten door een procedurefout, slaan bij Luc Segers, een succesvolle ceo, (gespeeld door Koen De Bouw) de stoppen door. Hij neemt het recht in eigen handen. Hij vindt de moordenaar en schiet hem dood. Hij wordt opgepakt en voor het gerecht gebracht. Samen met zijn advocaat stippelt hij een riskante strategie uit, die hem ofwel zal vrijspreken, ofwel levenslang doen opsluiten in de gevangenis. Hoog in onze lijst van beste Belgische films.

The Blind Side

The Blind Side

Gebaseerd op een waargebeurd verhaal, waar Sandra Bullock mama Touhy speelt. Haar gezin neemt de arme, dakloze maar bijzonder talentvolle American football speler Michael Oher in huis. Hun levens zullen ingrijpend veranderen. Michael groeit uit tot de meest beloftevolle speler van het college football. Bullock zou voor de rol de Oscar voor beste actrice winnen.

Contact

contact

The Town

the town

Animatiefilms

Netflix had duidelijk zin om het animatiefilm aanbod is flink uit te breiden deze maand. De volgende animatiefilms zijn nu beschikbaar.

 • 101 Dalmatians
 • Madagascar 3
 • Rise of the Guardians
 • Antz
 • Puss in Boots
 • The Prince of Egypt
 • Sinbad: Legend of the Seven Seas
 • Shrek Forever AFter
 • How To Train Your Dragon
 • Megamind
 • Kung Fu Panda 2
 • The Road to El Dorado

Verder nog toegevoegd in April

 • The Andromeda Strain
 • What Dreams May Come
 • What’s the Worst That Could Happen?
 • 22 Bullets
 • Khartoum
 • Letters to Juliet
 • Highways
 • The Boxtrolls
 • Operation Dumbo Drop
 • Fan Girl
 • All About Eve
 • Rebellion

Like it? Share with your friends!

0
Filmlijstjes.com - Redactie
Al jaren schrijven wij met liefde over streamingsdiensten, films, series, acteurs, actrices en regisseurs. Wij streven ernaar om de Nederlands grootste film en serie community te worden. Persoonlijk gek op comedy en actiefilms.

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *