Top 12 Leukste Films met Ashton Kutcher


0

Tech-investor, good looking acteur, ex-playboy van Demi Moore, en ondertussen getrouwd met Mila Kunis die hij al kende van zijn doorbraak rol in de sit-com That ‘70s Show. Hij is waanzinnig populair, ‘onze’ Ashton, verdient miljoenen en blijft zijn super looks behouden. Laten we zijn 10 beste films op een rijtje zetten, grotendeels romcoms. Misschien heb je vanavond wel tijd om een filmpje te scoren, lekker onder een dekentje?

12. Jobs (2013)

jobs

Tja, Ashton Kutcher is toch echter meer de man voor romcoms of flauwe komedies. Het serieuze werk kan hij beter aan andere overlaten, bijvoorbeeld aan Michael Fassbender die twee jaar later een film betere Steve Jobs portretteerde.

11. Just Married (2003)

just-married

In deze film worden Tom en Sarah (Brittany Murphy) op elkaar verliefd en plannen ze met elkaar te trouwen. Sarah’s familie is een andere mening toegedaan. Hun huwelijksreis in Europa gaat echter niet over rozen en ze moeten goed nadenken of ze wel perfect voor elkaar zijn.

10. Dude, Where’s My Car? (2000)

dude-wheres-my-car

Gelukkig is Ashton niet in deze soort films blijven ‘hangen’, maar het betekende wel zijn grote doorbraak op het grote scherm en deze prent is ook een toppertje in zijn genre. Fuifbeesten Jesse en Chester worden wakker na een avondje uit met een enorme kater. Erger nog, ze weten niet meer waar ze hun auto is. Ze gaan op zoek en komen zo te weten wat er de voorbije avond allemaal is gebeurd. Ze kwamen namelijk terecht bij een sekte, die het einde van de wereld voorspelde. Of niet?

9. Valentine’s day (2010)

valentines-day

Film met verschillende verhaallijnen dus je moet wel even wakker blijven tijdens het kijken. Ze spelen zich allemaal af tijdens Valentijnsdag. Alle karakters komen uit Los Angeles en kampen met liefdesproblemen. Valentijnsdag is voor de ene een topmoment, voor de andere een dag om zo snel mogelijk te vergeten. Kutcher speelt een bloemist die na een huwelijksaanzoek aan zijn vriendin (Jessica Alba) ontdekt dat hij verliefd is op een andere vrouw (Jennifer Garner). Ja, moeilijk kiezen lijkt ons!

8. Guess Who (2005)

guess-who

In deze film is een aimabele Ashton Simon Green, een succesvolle blanke jongeman met een leuke zwarte vriendin (Zoë Saldana). Dan is het tijd om haar ouders te ontmoeten. Dat loopt niet van een leien dakje. Vooral haar vader blijkt niet onder de indruk van Simon.

7. A Lot Like Love (2005)

a-lot-like-love

Ashton speelt in deze film een verlegen jongeman in een hem op het lijf geschreven romantische komedie. Op een vlucht naar New York leert hij een onconventionele en excentrieke jongedame kennen (Amanda Peet). Een hevige ontmoeting in het krappe toilet is het gevolg. Is het toeval hun levens vanaf dat moment jaren aan een stuk, steeds weer samenkomen?

6. Killers (2010)

killers

Katherine Heigl ontmoet de man van haar dromen, Ashton je-zou-voor-minder-Kutcher op vakantie. De twee trouwen halsoverkop. Hun geluk kan niet op, totdat ze erachter komen dat de buren weleens huurmoordenaars zouden kunnen zijn, die ingehuurd zijn om hen te vermoorden. Waarom? Manlief blijkt een huurmoordenaar, die nu een prijs op zijn hoofd heeft staan. Hoofdpijn is het minste dat je zou krijgen als je dit te weten komt!

5. Personal Effects (2009)

personal-effects

Een poging van Kutcher om een serieuzere rol te spelen. Hij speelt Andrew die zijn zus verliest. Linda (gespeeld door Michelle Pfeiffer) verliest haar man. De zoeken beide rust om een verlies te verwerken, en groeien tot elkaar. Ze krijgen zelfs een romance. Kutcher speelt niet slecht, maar het niveau van zijn 20 jaar oudere tegenspeelster haalt hij zeker niet.

4. The Guardian (2006)

the-guardian

Spanning en actie in deze film. Ben Randall (een rol van Kevin Costner), een legendarische reddingszwemmer die een school leidt voor reddingszwemmers. Daar ontmoet hij Kutcher, in deze film Jake Fischer, een uitstekende leerling. Hij neemt zijn student dan ook mee naar Alaska voor een levensgevaarlijke training en uiteindelijk ook reddingsmissie.

3. What Happens In Vegas (2008)

what-happens-in-vegas

Ashton weer eens in het genre dat hem op het lijf geschreven is. In deze film ontmoeten twee vreemdelingen elkaar in Las Vegas. Ze worden stomdronken en besluiten te gaan trouwen. De volgende ochtend beseffen ze wat ze gedaan hebben, maar merken dat ze ook de jackpot hebben gewonnen. Vechtend over wie de jackpot mag hebben groeien de twee dichter naar elkaar toe. Cameron Diaz is zijn tegenspeelster, een garantie dat de spetters van het scherm vliegen.

2. No Strings Attached (2011)

no-strings-attached

Als Ashton naar zijn werk gaat, ontmoet hij altijd prachtige vrouwelijke tegenspeelsters. Zou het toeval zijn? In deze prent is het Natalie Portman, aka Emma. Zij is een drukbezette arts die een schijnbaar perfecte regeling heeft getroffen met haar beste vriend, hier gespeeld door Ashton: een seksuele relatie zonder verplichtingen. Maar blijft dat zo duren, als het op termijn blijkt dat ze toch wat meer voor elkaar gaan voelen?

1. The Butterfly effect (2004)

butterfly-effect

Onze numero uno. Spannende film met een Ashton met een baard.
Ashton is een student Evan Treborn die over een unieke gave beschikt . Hij kan terugkeren naar zijn verleden. Zo zet hij de levens van zijn vrienden en vooral dat van z’n ex-vriendin Kayleigh weer terug op de rails. Maar hij houdt geen rekening met het ‘butterfly-effect’, een wet die bepaalt dat de allerkleinste wijziging in het verleden een enorme weerslag kan hebben op de toekomst. Al snel verliest hij de controle en zijn de gevolgen van zijn gave niet meer te overzien.


Like it? Share with your friends!

0
Filmlijstjes.com - Redactie
Al jaren schrijven wij met liefde over streamingsdiensten, films, series, acteurs, actrices en regisseurs. Wij streven ernaar om de Nederlands grootste film en serie community te worden. Persoonlijk gek op comedy en actiefilms.

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *