Nieuw Films Toegevoegd Aan Netflix Augustus 2016


0

Iedere maand voegen we de lijst toe van de nieuwe films die zijn toegevoegd aan Netflix (zie hier de vorige maanden). Dit zijn de beste films die in Augustus 2016 zijn toegevoegd.

Fifty Shades of Grey (2015)

Fifty Shades of Grey

De erotische thriller waar door zoveel mensen naar werd uitgekeken. De boeken zijn de meest succesvolle van de laatste jaren. Natuurlijk komt er dan ook een film. Helaas viel het eerste deel flink tegen.

Oorlogswinter (2008)

Oorlogswinter

Nederlandse oorlogsfilm geregisseerd door Martin Koolhoven en gebaseerd op het gelijknamige boek van Jan Terlouw .

Jobs (2013)

Jobs

Het levensverhaal van een van de grootste Amerikaanse ondernemers ooit, Steve Jobs, baas van Apple. Gespeeld door Ashton Kutcher.

The Theory of Everything (2014)

The-Theory-of-Everything-2014-film-images-73b4d977-3f5f-48e5-9898-b7eb59a6bec

Ook een biografie maar dan over een van de bekendste wetenschappers ooit, Stephen Hawking. De film gaat vooral over hoe bij Hawking de ziekte ALS wordt geconstateerd en hoe hij daar samen met zijn vriendin en later vrouw Jane mee omgaat.

Hoe duur was de suiker (2013)

Hoe duur was de suiker

Twee halfzusjes in het achttiende-eeuwse Suriname. De blanke Sarith, verbitterd door het leven in de kolonie, en de zwarte Mini-mini, haar lijfslavin. Mini-mini heeft kans op geluk, maar durft ze deze kans te grijpen?

Blackhat (2015)

Blackhat

Blackhat had een groot probleem, niemand vindt Chris Hemsworth, oftwel Thor, geloofwaardig als hacker! Van het gigantische budget van $70 miljoen werd dan ook maar $20 miljoen terugverdiend. Het was dan ook een van de grootste flops van 2015.

The Avengers (2012)

avengers

Een van de beste Marvel films tot nu toe. Het Avengers team, Iron Man (Robert Downey Jr.), Incredible Hulk (Mark Ruffalo), Black Widow (Scarlett Johansson), Thor (Chris Hemsworth), Hawkeye (Jeremy Renner) en Captain America (Chris Evans neemt het op tegen Loki.

Star Wars Episode I t/m VII

star wars

Genieten van de nieuwste Star Wars film, maar natuurlijk ook even de originele trilogie, en dan ook maar die andere kijken, het kan nu op Netflix.

Iron Man 1, 2 & 3

iron man

Een Iron Man marathon, alle drie de delen staan op Netflix. Een van de leukste karakters uit het Marvel Universe.

Chef (2014)

chef
Leuke, vrolijke film over een chefkok die weigert om nog langer alleen te koken wat zijn baas wil. Hij besluit samen met zijn beste vriend in een foodtruck te gaan koken. Hij vindt zijn passie voor koken terug, en daarmee ook zijn passie voor het leven.

Star Trek (2009)

Star-Trek

Deze reboot van Star Trek staat op nummer 2 in onze lijst van Star Trek films. Een topper dus.

Julie & Julia (2009)

julie-y-julia

Nog een film over koken. Julie Powels (Amy Adams) is klaar met haar saaie leven en zoekt een uitdaging. Ze besluit alle recepten uit het kookboek van de Amerikaanse tv-chef Julia Child (Meryl Streep) ‘Mastering the Art of French Cooking’ te koken.

The A-Team (2010)

The-A-Team

80ies nostalgie ten top. Dé serie uit de gouden jaren 80. Met BA en de über knappe Face. Dit is een remake van de serie in film vorm. Deze keer zijn de mannen Irak-veteranen die op de vlucht zijn voor het Amerikaanse leger. Ze proberen hun naam te zuiveren van iets wat ze niet gedaan hebben. Bradley Cooper speelt, hoe kan het ook anders natuurlijk, Templeton “Face” Peck.

Lawrence of Arabia (1962)

lawrence

Een klassieker, mooier dan ooit. Gebaseerd op het leven van de Britse kolonel Thomas Edward Lawrence. De film won zeven Oscars.

Verder nog toegevoegd

 • That’s My Boy (2012)
 • The Mortal Instruments: City of Bones (2013)
 • Seventh Son (2014)
 • The Last Heist (2016)
 • The Ugly Truth (2009)
 • Seven Pounds (2008)
 • The Incredibles (2004)
 • Fear and Loathing in Las Vegas (1998)
 • Our Family Wedding (2010)
 • No Good Deed (2014)
 • The Wedding Date (2005)
 • The Sisterhood of the Traveling Pants (2005)
 • Next (2007)
 • Mystic Pizza (1988)
 • Josie and the Pussycats (2001)
 • Holding the Man (2015)
 • The Odd Life of Timothy Green (2012)

Like it? Share with your friends!

0
Filmlijstjes.com - Redactie
Al jaren schrijven wij met liefde over streamingsdiensten, films, series, acteurs, actrices en regisseurs. Wij streven ernaar om de Nederlands grootste film en serie community te worden. Persoonlijk gek op comedy en actiefilms.

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *