5 Beste instant camera’s


0

Wil je een foto maken en direct de foto uitprinten? Dan kan je een instant camera overwegen. De bekendste instant camera is natuurlijk de Polaroid camera. Met deze camera kan je direct een foto maken en afdrukken. Met één simpele klik maak je de foto en wordt deze direct uitgeprint. De foto kan je direct aan iemand weggeven of als herinnering van een bijzonder moment bewaren. Ben je van plan een instant camera aan te schaffen? Wij hebben de 5 Beste instant camera’s voor je op een rijtje gezet.

Lijst met 5 Beste instant camera’s

Fujifilm Instax Mini 11

De populairste instant camera van dit moment is de Fujifilm Instax Mini 11. Dankzij automatische sceneherkenning maak je nu nog betere foto’s dan voorheen. De foto’s worden direct op een Fujifilm Instax Mini Film uitgeprint. Het is de opvolger van de populaire Instax Mini 9 en de camera heeft een compacter design gekregen. Je kan deze camera in verschillende hippe kleuren bestellen zoals Blush Pink en Sky Blue. De foto’s die je ermee uitprint zijn net zo groot als een pinpas.

InBlue Instant Camera

De InBlue Instant Camera is perfect om mooie foto’s mee te maken en direct op fotopapier af te drukken. De camera is eigenlijk bedoelt voor kinderen die met hun eerste camera de mooiste foto’s kunnen maken. Naast foto’s kunnen ze zelfs video’s met de camera maken en op een SD kaartje opslaan. Het voordeel van de InBlue is dat je zelf bepaalt welke foto’s je digitaal bewaard of afdrukt. Je hoeft dus niet alle foto’s af te drukken. De camera wordt geleverd met een gratis SD geheugenkaartje.

Polaroid Now i-Type

Wil je een mooi moment direct vastleggen en afdrukken? Dit kan met de Polaroid Now i-Type. Dit is de enige echte originele Polaroid camera. Hiermee kan je direct de mooiste momenten vastleggen en uitprinten. De camera zelf is voorzien van een paar nieuwe gadgets. Zo is er een zelfontspanner en dubbele belichting om in slecht licht foto’s te maken. Nadat je een foto gemaakt hebt komt deze er direct als een originele Polaroid uitrollen.

Fujifilm Instax Mini LiPlay

De Fujifilm Instax Mini LiPlay is eigenlijk een hybride instant camera. Deze camera is namelijk niet alleen een polaroid camera, maar ook een digitale camera. Zo is het mogelijk omd e foto’s die je gemaakt hebt eerst op je smartphone te bekijken of op te slaan. De leukste foto’s kan je uitprinten met de printer. Extra leuk is dat bij het maken van de foto geluid wordt opgenomen. Op de achterkant van de foto komt een QR code die je kan scannen om het geluid achter de foto te horen.  

Kodak Minishot

De Kodak minishot is een instant camera met ingebouwde printer. Je kan hiermee direct foto’s maken en afdrukken en met je vrienden delen. De kant en klare camera heeft een 10 megapixel sensor en een LCD scherm. Dankzij het LCD scherm is het eenvoudiger om een compositie te bepalen voor je een foto maakt en afdrukt. Het is zelfs mogelijk om je foto’s eerst te verbeteren of bijvoorbeeld creatieve filters aan toe te voegen. Onder de foto is ook ruimte om een tekst te schrijven en een extra herinnering vast te leggen.

Veelgestelde vragen

Kan je de foto eerst bekijken voor je hem uitprint?

Dit verschilt per instant camera. Sommige camera’s hebben een LCD scherm waarbij je zelf de foto kan wissen of opnieuw maken. Maar er zijn ook originele instant camera’s die de foto direct afdrukken.

Wanneer gebruik je een instant camera?

De meeste mensen vinden het vooral leuk om een instant camera te gebruiken. Het is een stukje nostalgie om een foto te maken en direct af te drukken. De instant camera wordt ook voor festivals en vakanties gebruikt.

Zijn de foto’s van een hoge kwaliteit?

De kwaliteit is beter dan de oude Polaroid foto’s, maar een stuk minder dan de digitale foto’s van vandaag de dag. Toch is het gewoon een leuke gadget om zo’n instant foto af te drukken. Je zal ook sneller een foute foto afdrukken omdat je geen preview krijgt.

Is een Polaroid foto afdrukken duur?

Ja het is duurder dan een foto afdrukken bij een fotoservice in de winkel. Bij de goedkope modellen betaal je ongeveer € 0,90 per fotoafdruk.


Like it? Share with your friends!

0
Melissa

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *