5x Beste onderwatercamera


0

Wil je de mooiste foto’s onderwater maken? Of je camera meenemen naar activiteiten waar deze nat kan worden? Met een speciale onderwatercamera hoef je niet bang te zijn dat je camera nat wordt. De speciale waterdichte behuizing maakt het zelfs mogelijk om onderwater foto’s te maken. Wij hebben de 5 Beste onderwatercamera’s voor je op een rijtje gezet. Je weet zo precies welke camera je het beste kan aanschaffen.

Lijst met 5 Beste onderwatercamera

Panasonic Lumix DMC-FT30

De Panasonic Lumix DMC-FT30 kan tot wel 8 meter diepte onderwater gebruikt worden. De camera is volledig waterdicht en heeft een 16,6 megapixel camera. Dankzij een speciale modus kan je prachtige filtereffecten aan je foto’s toevoegen. Dit geeft een nog beter eindresultaat. Het is zelfs mogelijk om een timelapse shot met je camera te maken. De camera heeft een intern geheugen van 220 MB. Hierdoor kan je maar maximaal 34 foto’s maken. Maar uiteraard kan je dit uitbreiden met een SD kaart. Naast foto’s maken kan je prachtige onderwateropnames maken. Er is zelfs een speciale waterstand waarbij de kleuren zo natuurlijk mogelijk overkomen.

Nikon Coolpix W150

De gebruiksvriendelijke Nikon Coolpix W150 kan gebruikt worden om tto wel 10 meter diepte te duiken en schitterende foto’s te maken. Deze waterdichte camera is perfect om onderwater beelden te maken. Uiteraard kan je hem ook aan de rand van het zwembad gebruiken. Via de SnapBridge functie kan je de beelden direct delen met je vrienden. De camera zelf heeft 14,17 megapixels en een full hd filmcamera ingebouwd. De camera is zo eenvoudig in gebruik dat zelfs kinderen hem kunnen gebruiken.

Sealife Micro 3.0

Ben je op zoek naar een professionele onderwater camera? Die hebben wij voor je gevonden met de Sealife Micro 3.0. Dit is de derde generatie afgesloten micro camera’s speciaal ontwikkelt voor onderwater opnames. De camera heeft 64 GB intern geheugen. Zo is er geen risico als je bijvoorbeeld een SD kaart erin zou stoppen. De camera is zo gemaakt dat hij zelfs met duikhandschoenen eenvoudig te bedienen is. De grote batterij maakt het mogelijk om de hele dag te duiken en opnames te maken. De camera heeft 16 megapixels en de videocamera kan in 4K kwaliteit filmen. Dankzij de groothoeklens leg je alles goed vast.

Nikon Coolpix W300

De Nikon Coolpix W300 is ideaal om mee te snorkelen of grote diepte te duiken. Met deze 4K watercamera kan je tot 30 meter diepte duiken. De robuuste body is niet alleen beschermd tegen water, maar ook tegen stof en de camera is shockproof. Met wifi kan je de beelden direct van je camera delen. De camera heeft een 5x optische zoon en 16 megapixels. De camera is geschikt voor verschillende extreme weersomstandigheden. Zo kan hij tot -10 nog steeds scherpe foto’s maken. De camera heeft ook nog diepte en luchtdrukmeters voor onderwater en een elektronisch kompas. Kortom de ultieme camera voor duikers of extreme sporters.

Easypix W1400

Ben je op zoek naar een simpele watercamera voor tijdens de vakantie? De Aqua Easypix W1400 doet in principe wat die moet doen. Je kan hiermee tot 10 meter onder water en foto’s maken. De camera is 14 megapixels en de robuuste body is eenvoudig vast te houden tijdens het duiken. De camera is ook nog HD ready. Kortom een simpele compactcamera om tijdens het duiken te gebruiken. Verwacht er niet teveel van, maar gewoon een leuke gadget om mee het water in te nemen.

Veelgestelde vragen

Wanneer gebruik je een onderwatercamera?

Je kan een onderwatercamera gebruiken tijdens het duiken of snorkelen. Maar ook als je aan de rand van het zwembad bent of gaat varen. Je hoeft zo niet bang te zijn dat de camera in het water valt.

Is een onderwatercamera altijd 100% waterdicht?

Een onderwatercamera is 100% waterdicht, maar wel tot een bepaalde diepte. Als je gaat duiken is het slim om uit te zoeken hoe diep je ongeveer gaat voordat je de camera meeneemt.

Kan je ook een gewone camera waterdicht maken?

Ja er bestaan speciale cases die je kan gebruiken om je gewone camera waterdicht te maken. Maar hierbij loop je wel iets meer risico dat het fout gaat vooral als je gaat duiken.

Voor wie is de onderwatercamera nog meer geschikt?

Wist je dat deze camera ook geschikt is voor wintersporters? De onderwatercamera kan tegen een stootje en sneeuw. Daarnaast zijn de meeste onderwatercamera’s ook nog schrokbestendig.


Like it? Share with your friends!

0
Melissa

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *