5x Beste Smartphone fotografie


0

Wist je dat je met je smartphone steeds betere foto’s kan maken? Mobiele journalisten halen steeds meer kwaliteit uit de foto’s die ze met hun smartphone schieten. Alleen soms mis je net iets als je met de smartphone een foto maakt. Gelukkig zijn er handige accessoires om je eigen smartphone fotografie te verbeteren. Wij hebben de beste tips voor je op een rijtje gezet. Handig als je nog accessoires zoekt voor je smartphone!

Lijst met 5 Beste Smartphone fotografie

APEXEL 6 Smartphone camera lenzen

De beste optie voor je smartphone is de APEXEL 6. Dit systeem bestaat uit 6 universele lenzen die je met een clip-on op je smartphone kan bevestigen. Je bevestigd de lens eigenlijk voor de originele smartphone lens. Hierdoor kan je meerdere soorten lenzen met je smartphone gebruiken. Maak bijvoorbeeld een foto met een groothoek, macro, telescoop, CPL of Star Filter lens. Als fotograaf krijg je nu nog meer mogelijkheden om creatief te fotograferen met je eigen smartphone. Doordat het een clip-on lens is kan hij gebruikt worden met verschillende Smartphone modellen.

Trust Urban Selfie stick

Als je een foto maakt met je smartphone wil je soms gewoon meer grip hebben. Of je wilt graag op afstand fotograferen zonder zelfontspanner. Dan kan een Trust Urban Selfie stick uitkomst bieden. Hiermee hou je de smartphone letterlijk op afstand terwijl je een foto maakt. Aan de onderzijde van de selfie stick zit zelfs een sluiterknop waarmee je een foto maakt. Je hoeft zo dus niet meer gebruik te maken van de zelfontspanner om een foto te maken. De selfie stick is uitschuifbaar tot maximaal 80 cm. Je verbind de selfie stick met Bluetooth en hij werkt zowel met iOs als Android smartphones.

Picca ringlamp

Ben je van plan om de mooiste studio foto’s te maken? Bijvoorbeeld in huis van jezelf of van een product? Dan kan extra belichting uitkomst bieden. De smartphone heeft vaak een prima belichting, maar niet voor studiofotografie. Eén van de beste uitvindingen hiervoor is de Picca ringlamp. Deze lamp maakt van elke locatie de perfecte fotostudio voor je smartphone. Je kan zelf de warmte van de lamp instellen, zodat je nooit meer lelijke foto’s maakt. De lamp wordt geleverd met een in hoogte verstelbaar statief tot maximaal 170 cm.

DrPhone APEX Lensclip on

Maak voortaan de perfecte smartphone foto’s dankzij de DrPhone APEX Lensclip on. Je kan deze lens direct op de telefoon klikken. Hierdoor kan je de multifunctionele lenzen met verschillende smartphones gebruiken. Bij de set zitten in totaal 10 verschillende lenzen die je voor verschillende type fotografie kan gebruiken. Er zit bij de set o.a. een fisheye, groothoek lens, macro lens, telescoop lens, CPL, caleidoscoop lens, flow filter lens, star filter lens en een radical filter lens. De lenzen komen in een handig opbergtasje die je mee op reis kan nemen.

Black Eye Travel Kit

Eén van de beste lenzen van dit moment voor je smartphone is de Black Eye Travel Kit. Deze kit bestaat uit drie verschillende lenzen die je perfect kan gebruiken voor een vakantie. Leg bijvoorbeeld de scherpste details vast met de Macro lens. Of gebruik een groothoeklens om een mooie uitzicht foto te maken. Er zit ook een speciale portret lens bij waar je vrienden op vakantie perfect mee vast kan leggen. Uiteraard worden de lenzen in een handige travel case

Veelgestelde vragen

Werkt een externe lens echt op een smartphone?

Jazeker de clip-on lenzen werken eigenlijk vergelijkbaar als de lenzen bij een systeemcamera. Je kan met de lenzen net wat meer op het gebied van smartphone fotografie.

Kan extra belichting handig zijn?

De meeste smartphones hebben een beperkt bereik met de flitser. Er zijn gelukkig verschillende extra belichtingsopties mogelijk. Hiermee kan je alsnog een mooie foto maken!

Wanneer is het handig om smartphone fotografie accessoires aan te schaffen?

Het kan handig zijn om de accessoires aan te schaffen als je regelmatig met je smartphone op reis bent. Je hebt geen zin om je zware camera mee te nemen. Dan kunnen deze gadgets wel handig zijn.

Kan je smartphone echt een fotocamera vervangen?

Ondanks dat de kwaliteit steeds beter wordt kan deze geen echte systeemcamera of spiegelreflex camera vervangen. Maar je kan wel een eind komen vooral als je voor de nieuwste iPhone of Samsung gaat in de highend range.


Like it? Share with your friends!

0
Melissa

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *