5x Beste camcorders


0

Ben jij van plan om een camcorder aan te schaffen? Dan ben je er vast al achter dat het aanbod gigantisch is. Terwijl je alleen een mooie camera zoekt om vakantiefilmpjes mee te maken. Wij helpen je natuurlijk graag op weg. We hebben de 5 Beste camcorders voor je op een rijtje gezet. Je weet meteen welke camcorder je niet mag missen!

LIPA 2K Camcorder

Ben je op zoek naar een betaalbare camcorder? Puur om af en toe een vakantiefilmpje mee te maken? Dan kan de Lipa 2K Camcorder de oplossing zijn. Met deze camera voorzien van 24 mega pixels maak je prachtige opnames zonder dat je de hoofdprijs betaald. Wil je gewoon in Full HD opnames maken? Dit kan je ook instellen. Tussendoor een foto maken is ook een optie dankzij de ingebouwde fotocamera. Wil je opnames maken in het donker? Schakel dan de ingebouwde LED verlichting in. Tot 1 meter kan je opnames in het donker extra scherp maken alsof het gewoon overdag is. Filmpjes opslaan kan op een MicroSD of SD Kaart. Er wordt standaard een 32 GB SD kaart bijgeleverd.

Sony HDR-CX24OE

Ben je op zoek naar een compacte camera voor Full HD opnames? Dan is de Sony HDR-CX24OE absoluut een prima keuze. Dankzij een uitstekende beeldstabilisator kan je perfecte steady shots maken. De camera zelf is vrij compact en heeft een 27x optische zoom. Op een volle accu kan je tot wel 130 minuten beelden opnemen. De camera is ook voorzien van een hoogkwalitatieve 29,8 mm groothoeklens van ZEISS.

Sony FDR-AX53

Ben je toch van plan om meteen in een camcorder voor de toekomst te investeren? Dan is de Sony FDR-AX53 absoluut een topkeuze. Deze camera schiet met 4K de perfecte beelden. De camera heeft een geweldige filmkwaliteit en maakt dankzij een speciale ingebouwde microfoon ook super geluidsopnames. De camera heeft 20x optische zoom met een speciale ZEISS lens. De beelden van deze camera zijn tot wel 4 keer scherper, dan een gewone Full HD camcorder. Uiteraard is de camera voorzien van de beroemde Sony SteadyShot technologie. Je schiet zo scherpe beelden zonder trillingen.

JVC GZ-R405

Ben je op zoek naar een top camera om in Full HD de mooiste festivals, vakanties en kinderfeestjes vast te leggen? Dan is de JVC GZ-R405 een top keuze. De camera heeft 60x dynamische zoom en 200x digitaal. De camera is ook nog eens outdoor gebouwd. Zo is hij tot 5 meter waterdicht, zand en stofdicht. Ben je bang dat de kids hem laten vallen? De camera is tot 1,5 meter valbestendig. Op de camera zit 4GB vaste opslagruimte, maar met een SD kaart kan je dit verder uitbreiden.

Lipa AD-C1 Camcorder

Dit keer staat er opnieuw een LIPA camcorder in de lijst. Het grote verschil met het vorige model is dat deze wel 4K beeldkwaliteit heeft. Schiet zo haarscherpe beelden en deel ze direct dankzij de ingebouwde wifi. Je kan zelfs je smartphone eraan koppelen en hiermee de camera bedienen. De camera heeft ook een 24 megapixel camera en de beelden worden opgeslagen op een SD kaart. Standaard wordt er al een 32 GB SD kaart bijgeleverd. Dankzij de ingebouwde nachtsensor maak je ook in het donker de mooiste opnames.

Veelgestelde vragen

Voor welke beeldkwaliteit kan je het beste gaan?

De laatste jaren kan je ook met een camcorder in 4K kwaliteit filmen. Dit is helemaal top als je ook een 4K televisie hebt. Heb je geen 4K televisie en ben je niet van plan om die binnenkort aan te schaffen? Dan ga je het verschil helaas niet zien op je televisie. Dan kan je net zo goed voor Full HD gaan.

Waar moet je opletten?

Film je regelmatig in het donker? Controleer dan ook of de camera goed werkt in het donker. Check even goed de nachtfunctie van de camera. Check daarnaast of de camera ook een goede beeldstabilisator heeft. Vooral als je niet zoveel ervaring hebt met filmen.

Welke extra functie kan handig zijn?

De nieuwe modellen camera’s kan je tegenwoordig verbinden met Wifi. Dit kan echt handig zijn als je snel de beelden wilt delen met je computer.

Hoe kan je de beelden het beste opslaan op de camcorder?

Er zijn camera’s met een hardeschrijf en camera’s met een SD kaart. Onze voorkeur gaat naar de laatste optie. Je kan zo op reis je geheugen verder uitbreiden en je bent niet gebonden aan de vaste capaciteit van de camera.


Like it? Share with your friends!

0
Melissa

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *