5x Beste Drone


0

Vanuit de lucht maak je natuurlijk de prachtigste overzicht foto’s en filmpjes. Zelfs als onervaren drone piloot kan je mooie plaatjes vanuit de lucht schieten. Alleen is de afgelopen jaren het aantal drones flink toegenomen. Welke drone kan je nu het beste aanschaffen? Wij hebben een lijst voor je samengesteld met 5x de Beste Drones van dit moment. Je weet meteen welke Drone je het beste kan aanschaffen voor je eigen collectie.

Lijst met 5 Beste Drones

Ryze Tello Powerd by DJI

Ben je op zoek naar een betaalbaar instapmodel drone om gewoon mee te starten? Dan is de Ryze Tello perfect. De Drone voldoet ook nog eens aan de nieuwe Europese Drone Regels en je kan hier prima mee beginnen. Vanuit de lucht kan je foto’s met 5 megapixels nemen of video’s maken in 720 pixels. Dankzij speciale features kan je er zelfs als beginner veilig mee vliegen. Op een volle accu kan je 13 minuten vliegen en het bereik is 100 meter. Via een speciale app of bluethooth gamepad kan je de Drone bedienen.

DJI Mavic 2 Pro

Ben je op zoek naar een professionele drone om de mooiste shots mee te maken? De DJI Mavic 2 Pro is absoluut het beste wat er op dit moment verkrijgbaar is. De drone heeft een aantal unieke features die je eigenlijk op geen één drone tegenkomt. Zo zit er een 20 megapixel camera en is het mogelijk om in HDR beelden te schieten. De beelden zijn scherper en kleurrijker dan je ooit gezien hebt. Zelfs tijdens een zonsopgang en zonsondergang kan je de mooiste beelden schieten met de Mavic 2 Pro. Op een volle accu kan de drone 31 min vliegen. Gebruik je de ingebouwde 4K camera? Dan gaat je accu 20 minuten mee. Binnen 70 minuten kan je de drone weer opladen voor gebruik.

DJI Mini 2 Fly

Ben je op zoek naar een prima drone om mee te starten, maar wel één met een super beeldkwaliteit? Dan is de DJI Mini 2 Fly perfect om aan te schaffen. De drone is eenvoudig in gebruik voor beginners en schiet verbluffende beelden. Je kan hiermee eenvoudig de meest creatieve filmpjes maken vanuit de lucht. Dankzij de compacte afmetingen neem je hem ook eenvoudig mee op reis. Op een volle accu kan de drone 31 minuten vliegen en tot een hoogte van 4 meter. De drone heeft een 12 megapixel camera voor een verbluffende kwaliteit opnames. Met de Fly App kan je eenvoudig je drone besturen en beelden schieten.

DJI Mavic Air 2

De DJI Mavic Air 2 zit eigenlijk tussen een beginners drone en professionele drone in. Je kan hiermee tot een afstand van 6 km je drone bedienen. De drone kan op een volle accu tot wel 34 minuten vliegen. Standaard maakt hij foto’s en shots met een 48 MP camera. Het is zelfs mogelijk om in 4K videobeelden te maken vanuit de lucht. De drone kan ook nog eens een snelheid tot 70 km per uur bereiken. Het compacte ontwerp maakt hem ideaal om mee op reis te nemen.

Vizu Drone X22

Opnieuw een instapmodel om gewoon te kijken of een drone iets voor jou is. Deze betaalbare drone kan in Full HD opnames maken en is opvouwbaar. Dit maakt het makkelijk om de drone mee op reis te nemen. De drone heeft een SD slot waar alle filmpjes op worden opgeslagen. Dankzij automatisch stijgen en landen is het nog eenvoudiger om je drone te besturen. Via een app kan je eenvoudig de mooiste opnames maken.

Veelgestelde vragen

Wanneer ga je een drone gebruiken?

De meeste drone eigenaren gebruiken de drone vooral op vakantie. Vanuit de lucht krijgt je bestemming een hele andere invalshoek. Maar ook in Nederland kan je de mooiste shots maken. Hou alleen wel rekening met de nieuwe regelgeving als je Drone shots maakt.

Is 4K de moeite waard?

Tegenwoordig kan je een Drone camera met 4K beeldkwaliteit aanschaffen. Maar is het de moeite waard om in 4K opnames te maken? 4K is absoluut de toekomst. Maar als je geen televisie hebt in 4K kwaliteit, dan ga je het verschil niet zien. Je hebt dan voldoende aan Full HD.

Maakt het aantal propellers een verschil?

Een groot verschil bij de diverse drones zijn het aantal propellers dat gebruikt wordt. Een drone met extra propellers hangt stabieler in de lucht en is makkelijker te besturen.

Wat is het beste Drone merk?

DJI is echt gespecialiseerd in het maken van drones. Ze leveren al jaren professionele drones af. Deze zijn wel echt voor professioneel gebruik, maar ze hebben ook een paar instapmodellen. De prijs ligt wel hoger dan de standaard hobbydrones. Maar de kwaliteit ligt ook een stuk hoger.


Like it? Share with your friends!

0
Melissa

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *