5 Beste IP camera


0

Ben je van plan om je woning te beveiligen? Het kan slim zijn om te investeren in een IP camera. Met de IP camera kan je op afstand je woning in de gaten blijven houden. Via een internetverbinding worden de beelden gedeeld. Je kan zelf de beelden bekijken of delen met bijvoorbeeld de politie. Ben je op zoek naar de Beste IP camera? Met ons lijstje weet je precies welke camera je moet hebben.

Lijst met 5 Beste IP camera’s

Dashview IP camera voor buiten

Wil je buiten je woning uitstekend beveiligen tegen inbrekers? Met de Dashview IPcamera maak je dag en nacht scherpe opnames. De draadloze camera kan je op een plek in de tuin hangen en zo je woning beveiligen. Dankzij een ruim Wifi bereik kan je zelfs vanuit de tuin nog scherpe opnames binnenkrijgen. De camera kan tot 110 graden filmen en heeft ingebouwd nachtzicht. Dankzij een eenvoudige installatie is je woning snel en eenvoudig te beveiligen.

SecuFirst Ipcamera

Wil je altijd op de hoogte blijven van wat er in huis gebeurt? Dan kan je de indoor Secufirst IPcamera aansluiten. Je kan via de camera direct live meekijken en luisteren. Bij iedere beweging in huis kan je opnames maken. Via de speciale app kan je de beelden kijken en de draai/kantel functie gebruiken. De camera is zelfs op afstand te besturen. Daarnaast werkt deze IP camera ook nog perfect in het donker. Het enige minpuntje is dat je hem alleen binnenshuis kan gebruiken.

Google Nest Indoorbeveiligingscamera

Google heeft z’n eigen IP camera ontwikkelt voor het beveiligen van je woning. Via de camera ontvang je direct meldingen als er beweging is. De camera reageert alleen bij beweging. Zo worden er niet continu opnames gemaakt. De beelden zijn Full HD en je kan live meekijken. Klopt er iets niet? Dan is het zelfs mogelijk om te praten via de speciale Nest-app. Je kan de camera ook via deze app besturen. Dankzij speciale LED sensoren krijg je zelfs een scherp nachtzicht. De beelden deel je alleen met jezelf via een speciale versleutelde verbinding. Zo kijkt er niemand mee die er niet hoort!

Google Nest Outdoor IP camera

Wil je graag buiten alles in de gaten houden? De Google Nest Outdoor IP camera is de oplossing om in huis te installeren. Je kan hiermee dag en nacht de boel in de gaten houden. Het enige minpuntje is dat je deze camera wel moet aansluiten op een buitenstopcontact. Het voordeel is dat je nooit meer last hebt van een lege accu. De IP camera maakt alleen opnames als er activiteiten waargenomen zijn. Je krijgt dan ook een pushmelding via de Nest-app. Via de app kan je zelfs tegen je indringer praten. De kleinste details worden zichtbaar met deze camera dankzij een Full HD lens en zoom. Uiteraard beschikt de IP camera over een uitstekend nachtzicht.

Ring Floodlight camera

Ring is in Nederland natuurlijk vooral bekend vanwege de slimme deurbellen. Maar ze focussen zich ook steeds meer op de beveiliging. De Ring Floodlight IP camera won zelfs de prijs voor beste IP camera van 2017. Deze intelligente Full HD beveiligingscamera is voorzien van 2 geïntegreerde schijnwerpers. Stel je voor s’nachts breekt er iemand in via de tuin. Dan wordt hij direct vol in het licht gezien. De inbreker weet dat hij gespot is en met een beetje geluk vlucht hij direct. De camera heeft een super groothoek tot 270 graden en een Full HD camera met nightvision. De nightvision is haarscherp en maakt bijna beelden alsof het daglicht is. Het is ook mogelijk om te spreken met je inbreker via de app. Uiteraard krijg je ook een pushmelding bij beweging op je telefoon.

Veelgestelde vragen

Waarom heb je een IP camera nodig?

De IP camera wordt vooral gebruikt voor de beveiliging van je woning. Je kan zo op afstand je woning in de gaten houden.

Waar moet je opletten bij een IP camera?

Als eerste is het handig dat de camera een versleutelde SSL verbinding heeft. Zo kan er niemand anders meekijken. Daarnaast is het belangrijk dat je camera een goed nachtzicht heeft.

Is een IP camera draadloos?

De meeste IP camera’s zijn tegenwoordig draadloos, maar lang niet allemaal. Draadloos kan handig zijn. Je hoeft geen snoeren meer te trekken, maar vaak heeft de camera nog wel stroom nodig. Een accu is een fijn alternatief, maar je moet die wel op tijd opladen.

Kan je elke IP camera buiten hangen?

Helaas zijn niet alle IP camera’s geschikt om buiten op te hangen. Check dit eerst voor je de camera aanschaft.


Like it? Share with your friends!

0
Melissa

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *