5 Beste Spiegelreflex camera


0

Professionele fotografen kiezen eigenlijk altijd voor de spiegelreflex camera. Het verschil met een systeemcamera is dat er letterlijk een spiegel in de camera zit. Via de spiegel kijkt je objectief direct naar je onderwerp. Hierdoor kan je zonder vertraging foto’s maken. Vooral bij het maken van snelle foto’s komt dit uitstekend van pas. De lenzen bij een spiegelrefelex camera zijn verwisselbaar. Je kan zelf een lens uitkiezen die past bij het soort fotografie dat je gaat uitvoeren. Ben je benieuwd wat de Beste Spiegelrelfex camera’s zijn? Wij hebben natuurlijk een lijst voor je samengesteld.

Lijst met 5 Beste Spiegelreflex camera

Nikon D3500 + AF-P DX 18-55 f/3 lens

Wil je op elk moment de mooiste foto’s maken? Dan kom je natuurlijk uit bij de Nikon D3500 spiegelreflex camera. Dankzij een vernieuwde CMOS Sensor en 24,8 megapixels maak je altijd de mooiste foto’s. Een groot pluspunt is dat je weinig licht nodig hebt om een mooie foto te maken. Je kan dus zelfs in de avond een mooie foto maken. Wil je filmen? Dit kan ook in Full HD met de Nikon D3500. Het voordeel van deze camera is dat je zelfs met weinig ervaring de mooiste foto’s kan maken. De camera heeft standaard een lens bijgeleverd, maar uiteraard kan je de kit verder uitbreiden met nieuwe lenzen. Met SnapBridge kan je de camera ook nog koppelen met je smartphone en hier direct de foto’s uploaden.

Canon EOS 80D

Al jaren op rij wordt Canon geprezen om de prachtige spiegelreflex camera’s die ze weten te ontwikkelen. Met de Canon EOS 80D maak je opnieuw de mooiste foto’s. Mis nooit meer een moment doordat deze snelle camera tot wel 7 foto’s per seconden kan maken. De camera heeft een kantelbaar touchscreen en kan in Full HD filmen. Met wifi kan je de camera eenvoudig verbinden met je mobiel en zo op afstand foto’s en filmpjes maken. De camera heeft 24,2 megapixels en wordt standaard geleverd met een basislens.

Nikon D5600

Ben jij als creatieve fotograaf op zoek naar een spiegelreflex camera? Dan hebben we er één voor je gevonden met de Nikon D5600. Dankzij een DX-Formaat beeldsensor en 24,2 megapixels maak je de mooiste foto’s. Het is zelfs mogelijk om in Full HD video opnames te maken. De camera heeft ook een iso-bereik tot 25.600. Hierdoor maak je zelfs bij weinig licht de mooiste foto’s. Via Nikon Snapbridge deel je direct de beelden op je iPhone. Wil je een selfie maken? Kantel dan het touchscreen om een foto te maken. Met de camera kan je ook in Full HD filmopnames maken.

Nikon D7500

Ben jij een fotograaf die de ambitie heeft om echt professioneel aan de slag te gaan? Dan kom je uit bij de Nikon D7500. Met deze camera maak je prachtige foto’s met een 20,9 megapixel sensor. Het voordeel van deze camera is dat je zelfs in 4K filmpjes kan maken. Wil je de beelden direct met je vrienden delen? Dit kan via wifi en bluetooth. Het kantelbare touchscreen maakt het eenvoudig om vanuit andere perspectieven te fotograferen. De camera is ook nog eens super snel. Je kan tot 8 foto’s per seconden maken.

Canon 850D

Ben je op zoek naar een prachtige body om de mooiste foto’s mee te maken? Dan hebben wij dit keer de Canon 850D voor je geselecteerd. Deze camera heeft 25,8 megapixels en een super snelle sluitertijd. De sluitertijd van 1/4000 seconden is zelfs de snelste die Canon tot nu toe gemaakt heeft. Wil je met de camera filmen? Geen probleem dit kan in 4K beeldkwaliteit. Kortom een prachtige spiegelreflex camera om aan te schaffen. Uiteraard kan je deze body met diverse lenzen verder uitbreiden.

Veelgestelde vragen

Waarom zou je voor een spiegelreflex camera kiezen?

Er zitten drie grote voordelen aan een spiegelreflex camera. De camera is sneller, je hebt meer controle over de scherpte diepte en er zijn meer lenzen voor verkrijgbaar. Je kan dus elk type fotografie oppakken met een spiegelreflex camera.

Hoeveel megapixels heb je nodig?

Als je een afdruk wilt maken op A3 formaat, dan heb je slechts 12 megapixels nodig bij een spiegelreflex camera. Tegenwoordig letten de fotografen niet meer op de megapixels. Een camera met 20 megapixels is eigenlijk altijd voldoende.

Is een kantelbaar scherm handig?

Een kantelbaar scherm kan handig zijn voor het maken van selfies of het maken van vlogs. Doe je dit regelmatig? Let dan zeker op het kantelbare scherm.

Hoeveel beelden per seconden heb je nodig?

De meeste hobby fotografen hoeven hier eigenlijk niet op te letten. Hoe vaak ga je 7 foto’s per seconden maken? Alleen als je professioneel sportfotograaf bent kan dit handig zijn.


Like it? Share with your friends!

0
Melissa

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *