40 Beste Nieuwe Films Netflix September 2016


0

Zoals iedere maand weer het overzicht van de nieuwe film die zijn toegevoegd aan Netflix Nederland.

The Big Short (2015)

The Big Short

Altijd fijn als Netflix films online zet die nog niet zo oud zijn. The Big Short uit 2015 met Steve Carell, Christian Bale en Ryan Gosling in de hoofdrollen gaat over de financiële crisis. Vier mannen voorzien het naderende instorten van de wereldeconomie en besluiten hiervan te gaan profiteren.

Cinderella Man (2005)

cinderella-man

Cinderella Man is geregisseerd door Ron Howard en kent een sterrencast met Russel Crowe, Renée Zellweger en Paul Giamatti in de hoofdrollen. De film kreeg drie Oscarnominaties. De film vertelt het waargebeurde verhaal van bokser Jim Braddock. Tijdens de Grote Depressie moet hij beroerde baantje doen om zijn gezin te onderhouden. Maar hij blijft dromen van de boksring en kan uiteindelijk zijn rentree maken.

District 9 (2009)

district-9

District 9 is de debuutfilm van Neill Blomkamp (Elysium, Chappie). In deze sciencefictionfilm wordt de aarde in 1982 door Aliens bezocht. De mensen hebben deze nieuwe wezens in getto’s in Zuid-Afrika ondergebracht. Dat kan natuurlijk niet goed gaan.

Zombieland (2009)

Zombieland

Dat zombiefilms ook grappig kunnen zijn dat wisten we al door Shaun of the Dead, en ook Zombieland past in dit rijtje. Columbus en Tallahassee (Jesse Eissenberg en Woody Harrelson) moeten zien te overleven in een post-apocalyptische wereld vol met zombies en dit doen ze met humor!

Hancock (2008)

Hancock

Een superheld (gespeeld door Will Smith) die er eigenlijk helemaal geen zin in heeft. Vooral niet in de verantwoordelijkheid. Hij redt wel mensen maar laat hierbij een spoor van vernielingen achter. De mensen zijn het zat en willen dat hij het opgeeft.

Pineapple Express (2008)

Pineapple Express

Dale Denton (Seth Rogen) ziet Saul Silver (James Franco) eigenlijk alleen maar om zijn wiet te kopen. Saul verkoopt namelijk het beste spul “Pineapple Express”. Totdat Dale getuige is van een moord gepleegd door een politieagent en een drugsbaron. Hij laat zijn joint vallen, en al snel zijn de moordenaar op het spoor van Dale en Saul. Ze slaan op de vlucht, denken ze eerst nog te hallucineren dat ze achtervolgd worden, komen ze er later achter dat ze toch echt in de problemen zitten.

Paul Blart: Mall Cop (2009)

Paul Blart

Je moet houden van de (flauwe) humor van Kevin James om deze film te waarderen. James speelt een bewaker in een winkelcentrum. Hij komt erachter dat een bende van plan is het winkelcentrum te beroven en hij komt in actie.

Terminator Salvation (2009)

Terminator Salvation

De niet zo geslaagde reboot van de Terminator serie. Hij je van actiefilms en wil je de oude klassieke films even vergeten bij het kijken? Dan is het een vermakelijke film.

Annie (2014)

Annie

Een hedendaagse adaptatie van de gelijknamige legendarische musical. Een van de grootste flops van 2014.

Step Brothers (2008)

Step Brothers

Twee mannen van bijna 40 jaar (Will Ferrell en John C. Reilly) wonen allebei nog thuis bij hun alleenstaande ouders. Dit luizenleventje bevalt ze wel. Hun moeder en vader worden echter verliefd en besluiten te gaan samenwonen. De mannen worden stiefbroers en er ontstaat strijd. Producent is Judd Apatow.

You Don’t Mess with the Zohan (2008)

You Don’t Mess with the Zohan

Ook You Don’t Mess With the Zohan is een Judd Apatow film. Adam Sander speelt Sandler Zohan Dvir, de belangrijkste pion uit het Israëlische leger. Wat hij in zijn eentje doet zijn normaal twintig mensen voor nodig. Hij is het leven echter beu, zet zijn dood in scene, en gaat in Amerika als kapper werken.

Heavyweights (1995)

Heavyweights

We blijven nog even bij Judd Apatow, hij schreef namelijk ook het script voor Heavyweights. Deze komediefilm gaat over een ‘fat camp’ waar Ben Stiller de gestoorde fitness guru is.

John Tucker Must Die (2006)

John Tucker Must Die

High school komediefilm waarin een groep meiden wraak willen nemen op een jonger (John Tucker) omdat hij met allemaal zonder weten van de andere naar bed is geweest.

Prince of Persia: The Sands of Time (2010)

Prince of Persia The Sands of Time

Een verfilming van de game met dezelfde naam. Jake Gyllenhaal speelt prins Dastan. Hij moet samen met de mooie prinses Tamina (Gemma Arterton) de machtige vizier Nizam (Ben Kingsley) stoppen.

The Village (2004)

The Village

The Village is een film van M. Night Shyamalan (Sixth Sense). De film gaat over een afgezonderde gemeenschap in de bossen van Pennsylvania die doodsbang zijn voor geheimzinnige wezens die de omliggende wouden wonen.

Tombstone (1993)

Tombstone

De western Tombstone is gebaseerd op het leven van Wyatt Earp. Earp (Kurt Russell)een voormalig politieman vestigt zich met zijn familie in Tombstone. Al snel wordt het stadje geterroriseerd door de “Cowboys” en kan Wyatt zich niet lang afzijdig houden.

The Nightmare Before Christmas (1993)

Nightmare Before Christmas

Klassiek stop-motion film van Tim Burton. In Nederland ook nog bekend met de titel “Jacks ongelofelijke kerstreis”. Jack Skellington is klaar met Halloween. Op een dat wandelt hij Christmas Town binnen, en weet niet wat hij ziet. Hij weet zijn duistere dorpsgenoten uit Halloween Town over te halen om kerst te gaan stelen van Sandy Claws.

The Life Aquatic with Steve Zissou (2004)

The Life Aquatic with Steve Zissou

Knotsgekke film van regisseur Wes Anderson met Bill Murray als oceanograaf Steve Zissou. Hij heeft zijn beste tijd gehad. Maar wanneer zijn partner tijdens het filmen wordt gedood door een haai besluit hij een crew samen te stellen om wraak te nemen.

The Royal Tenenbaums (2001)

The Royal Tenenbaums

Mintens net zo gek en excentriek is The Royal Tenenbaums, ook van Wes Anderson. Royal Tenenbaums en zijn vrouw hebben drie wonderkinderen, ondertussen volwassen en de grote potentie is nooit waargemaakt. Voornamelijk door familiedrama veroorzaakt door de vader.

The Horse Whisperer (1998)

The-Horse-Whisperer

Een paardrijdend tienermeisje (Scarlett Johansson) wordt omvergereden terwijl ze paardrijdt. Om zowel haar als het paard te genezen trekt de moeder naar Montana waar ze een paardenfluisteraar inschakelt.

The Help (2011)

the help

The Help speelt zich af in Mississippi tijdens de jaren ’60. Skeeter (Emma Stone) wil schrijfster worden. Ze choqueert de samenleving wanneer ze besluit zwarte vrouwen te interviewen die al hun hele leven lang zorgen voor de rijke families.

Surrogates (2009)

Surrogates

Sci-fi film met Bruce Willis. In de toekomst leven mensen geïsoleerd en vindt interactie plaats met behulp van een surrogaatrobot, een mooiere variant van jezelf. Bij een onderzoek naar een moord wordt de connectie gelegd met de bedenker van de robotten en ontvouwt zich een groot complot.

The Call (2013)

The Call

Een telefoonoperator van 911 (Halle Berry) krijgt een telefoontje van een tiener die is ontvoerd en opgesloten in de kofferbak. De ontvoerder blijkt een seriemoordenaar die ze nog uit haar verleden kent.

Who Framed Roger Rabbit (1988)

Who Framed Roger Rabbit

Een klassieke disney film. Tekenfilm ster Roger Rabbit verdenkt zijn vrouw ervan vreemd te gaan en huurt een privat detective in.

Lilo & Stitch (2002)

Lilo & Stitch

Leuk voor de kleintjes deze Disneyfilm (en natuurlijk ook voor volwassenen). Lilo, een vijf jarig meisje uit Hawaii, voelt zich onbegrepen en wil iemand om mee te spelen. Dan valt de buitenaarde Stich op aarde. Hij wil vernietigen, maar dan ontstaat een bijzonder vriendschap.

Pretty Woman

Pretty-Woman

Een van de beste en beroemdste romcoms ooit. Edward is een rijke zakenman die een prostituee voor een week inhuurt, nadat zij een goede indruk bij hem heeft achtergelaten. Vivian (Julia Roberts) begint langzamerhand te transformeren naar een echte dame en Edward leert van haar een beter mens te zijn. Edward wordt verliefd op haar, maar een relatie brengt de nodige moeilijkheden met zich mee.

When in Rome

when-in-rome-2002

Als we het dan toch over romcoms hebben, dan maar gelijk verder met When in Rome. Niet zo goed als voorgaande, maar zeker leuk voor een meidenavond. Kristen Bell speelt Beth, een succesvolle New Yorkse, behalve dan in de liefde. Voor een bruiloft gaat ze naar Rome en steelt ze de muntjes uit de ‘fontein der liefde’. Ze moet hierna de mannen van zich afslaan!

While You Were Sleeping (1995)

While-You-Were-Sleeping

Oke, nog een romcom dan. Het leven kan saai zijn. Ook voor Lucy (Sandra Bullock). Die werkt elke dag achter het loket van de metro een leeft een kalm leven met haar kat. Haar lichtpuntje is Peter, die elke dag bij haar langskomt voor een kaartje, maar waar ze nog nooit mee heeft gepraat. Dan redt ze zijn leven. In het ziekenhuis wordt ze aan zijn familie voorgesteld als zijn verloofde.

Alex Cross (2012)

Alex Cross (2012)

Thriller met Tyler Perry als Alex Cross, rechercheur en psycholoog. Hij onderzoekt de gruwelijk moorden van huurmoordenaar “The Butcher”. Er onstaat een spannend kat en muis spel.

3:10 to Yuma (2007)

3 10 to Yuma

Western met in de hoofdrollen Russell Crowe en Christian Bale. Een arme rancher moet de opgepakte beruchte outlaw Ben Wade naar de gevangenis in Yuma brengen. Dat moet met de trein van tien over drie. De reis is echter niet zonder gevaren.

Drive Angry (2011)

Drive Angry

Actiefilm met Nicolas Cage die Milton speelt. Zijn dochter is vermoord en zijn kleindochter ontvoer. Hij wilt wraak. Hij krijgt drie dagen de tijd. Hij wordt vergezeld door de sexy Piper (Amber Heard) en hij rijdt in een ’turbo-charged Black ’69 Charger’

Arbitrage (2012)

Arbitrage

Thriller die zich afspeelt in de financiële wereld. Richard Gere speelt een hedgefonds eigenaar die in de problemen zit. Hij probeert zijn toko te verkopen voordat zijn frauduleuze zaken aan het licht komen.

Crimson Tide (1995)

Crimson-Tide

Door een burgeroorlog in de Russische Federatie wordt de onderzeeër USS Alabama in paraatheid gebracht voor gevecht. De spanningen lopen op. Dan komt het tot een conflict tussen de kapitein en zijn eerste officier, Ron Hunter, aka Denzel Washington. Die laatste wil de tien atoomraketten niet afschieten omdat de bevestiging tot vuren niet duidelijk is doorgekomen door een defect aan de verbindingsapparatuur.

Confessions of a Shopaholic (2009)

Confessions of a Shopaholic

Shoppen doen we allemaal graag! In deze film mag Isla Fisher (Rebecca) een jongedame met een koopverslaving spelen. Ze gebruikt daarbij handig haar 12 creditcards maar haar schulden stapelen zich in een erg snel tempo op. Dan krijgt ze de kans om als financieel verslaggever aan de slag te gaan. Echte Chick Flick.

Déjà Vu (2006)

deja vu

Deja Vu, iedereen kent het gevoel, je hebt deze situatie eerder meegemaakt. Maar wat als deze gevoelens een werkelijke waarschuwing zijn uit het verleden of de toekomst? Inspecteur Doug Carlin (Denzel Washington) komt er tijdens zijn onderzoek naar een ontplofte boot achter dat Déjà Vu heel behulpzaam kan zijn.

Playing for Keeps (2012)

In Playing for Keeps speelt Gerard Butler een gestopte professionele voetballer. Zijn wilde dagen liggen achter hem. Hij is bankroet en wil niets liever dan weer een band met zijn ex-vrouw en zoontje. Hij gaat het voetbalteam van de kleine coachen. Al snel heeft hij de aandacht van de vele sexy voetbalvrouwen en wanhopige huismoeders.

Rambo (2008)

Rambo

in 2008 was Sylvester Stallone opeens terug als Rambo! John Rambo woont al een tijdje afgezonderd in Bangkok. Hij wordt ingehuurd door een groep zendelingen om ze per boot naar Birma te vervoeren. Het dorp waar de zendelingen hun missie uitvoeren wordt echter aangevallen. Rambo zou Rambo niet zijn als hij dit niet zomaar laat gebeuren.

People Like Us (2012)

People Like Us

Chris Pine sepeelt een slicke verkoper die naar zijn ouderlijk huis moet wanneer zijn vader komt te overlijden. Zin heeft hij er niet in, hij is vervreemd van zijn familie. Dan komt hij er echter achter dat hij een zus heeft van wie hij nooit heeft geweten.

Pearl Harbor (2001)

Pearl Harbor

Oorlogsfilms van regisseur Michael Bay over de aanval van de Japanners op Pearl Harbor in Hawaii.


Like it? Share with your friends!

0
Filmlijstjes.com - Redactie
Al jaren schrijven wij met liefde over streamingsdiensten, films, series, acteurs, actrices en regisseurs. Wij streven ernaar om de Nederlands grootste film en serie community te worden. Persoonlijk gek op comedy en actiefilms.

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *