5x Beste wildcamera


0

Woon je in een bosrijke omgeving? Of een gebied waar veel wilde dieren rondlopen? Dan kan je overwegen om een wildcamera aan te schaffen. Je kan deze camera bijvoorbeeld in de tuin neerzetten en s’nachts opnames van wilde dieren maken. De camera’s maken alleen opnames zodra er beweging geconstateerd wordt. Jij kan de volgende dag direct zien wie er door de tuin gelopen heeft. Dit doe je zonder de dieren te storen. Wij hebben een lijst voor je samengesteld met de 5 Beste wildcamera’s van dit moment. Je weet zo precies welke camera je moet hebben voor het spotten van wild.

Lijst met 5 Beste wildcamera’s

BokEye Wildcamera

De BokEye wildcamera is speciaal gemaakt voor het observeren en maken van opnames voor wilde dieren. Zodra de wilde dieren in de buurt van de sensoren komen wordt de camera geactiveerd. Er worden dus echt alleen opnames gemaakt van wilde dieren binnen het detectiebereik van de camera. Verlaat het wilde dier het detectiebereik? Dan schakelt de camera automatisch terug in standbye. Dankzij deze manier van filmen gaat de accu extra lang mee en maak je alleen opnames die ertoe doen. Dankzij onzichtbare infrarood verlichting maakt de camera ook s’nachts uitstekende beelden. De camera heeft een lichthoek van 120 graden en slaat alles op bij een 16GB SD-kaart. De camera is waterdicht en geschikt om in diverse omstandigheden opnames te maken. Dit kan zelfs in de sneeuw of regen. De camera maakt Full HD foto’s en video’s van wild. Dankzij de camouflagestof valt de camera niet op in de natuur.

Cyprian Wildlife camera

Wil jij wilde dieren van dichtbij opnemen? De Cyprian Wildlife camera zorgt ervoor dat wilde dieren haarscherp in beeldkomen. De camera heeft een triggertijd van 0,8 seconden en een beeldresolutie van 1080p. Pas als de dieren in het detectiegebied komen wordt de camera geactiveerd. Bij de wildlife camera wordt een 32 GB SD kaart en extra batterijen bijgeleverd. Je kan dus meteen aan de slag om wilde dieren te spotten. Tot een straal van 20 meter kan je de natuur in de gaten houden.

Camflo Wildcamera

De Camflo wildcamera is speciaal gemaakt voor het observeren en opnamen van wilde dieren. De camera maakt pas opnames zodra er wilde dieren in de buurt zijn. De camera zelf heeft nachtvisie en een 16 MP camera. Tot 90 graden kan je rond de camera kijken. De camera is beschermd met IP66 en is dus volledig weerbestendig. Wil je filmopnames van wilde dieren maken? Dan kan dit met de Full HD ingebouwde camera. De triggertijd dat de camera aangaat is 0,5 seconden. Je mist zo helemaal niets. Tot 21 meter wordt de camera getriggerd en worden er automatisch opnames gemaakt. De camera kan tot wel 12 maanden standby staan op een volle accu. De camera wordt geleverd met een 32 GB SD kaart voor het opslaan van de opnames.

Baucy M601 Wildlife camera

Ben je op zoek naar een wildcamera met nog meer mogelijkheden? Dan kom je uit bij de Baucy M601 Wildlife Camera. Deze unieke camera kan namelijk met wifi verbonden worden via je eigen telefoon. Je hoeft zo niet meer eerst de camera op de computer aan te sluiten voor het bekijken van de opnames. De camera beschikt over infrarood LED verlichting waardoor er perfect nachtzicht is. Uiteraard is deze straling niet zichtbaar voor de wilde dieren. Naast Full HD filmpjes kan je tot 24 megapixel foto’s maken met de camera. Een hoge kwaliteit is absoluut verzekerd. Daarnaast is de wildcamera natuurlijk geschikt voor buitengebruik. Zelfs de meest flinke regenbuien en sneeuw doorstaat deze camera.

LensVille Enchancer Wildcamera met nachtzicht

Wil jij in de natuur haarscherp wilde dieren vastleggen? Dan kan je natuurlijk de Lensville wildcamera gebruiken. Deze camera maakt adembenemende foto’s met een 30 Megapixel ingebouwde camera. Filmpjes zijn extra scherp dankzij een 4K resolutie. Zelfs midden in de nacht maakt de camera nog perfecte opnames. Dankzij een 0,2 seconden trigger mis je echt niets. Uiteraard is de camera gebruiksvriendelijk en zelfs geschikt voor de meest extreme omstandigheden. De camera wordt geleverd met een 32 GB SD kaart.

Veelgestelde vragen

Waarom zou je een wildcamera aanschaffen?

Ben je nieuwsgierig of er in jouw achtertuin wilde dieren lopen? Vaak lopen ze s’nachts rond of als je er zelf niet bent. Met een wildcamera mis je geen moment en maak je direct opnames als er wild langsloopt.

Wat is belangrijk om op te letten bij de aanschaf?

Het is belangrijk om goed te letten op de reactiesnelheid. Een wildcamera gaat pas aan bij beweging om de accu te sparen. Hier mag niet teveel vertraging inzitten anders mis je het wilde dier. Let ook goed op de kwaliteit van de nachtopnames en de waterdichtheid van de camera.

Hoe hoog moet de resolutie zijn?

Het is slim om een camera met een hoge resolutie te nemen. Je hebt niets aan beelden waar je eigenlijk geen dier uit kan halen. Zorg voor minimaal Full HD beeldopnames en een hoge kwaliteit pixels. Je weet zo dan zeker dat je dieren scherp in beeld zijn.

PIR sensor of infrarood verlichting?

Voor het nachtzicht heeft de camera een lamp nodig. Onze tip is om de wilde dieren zo min mogelijk lastig te vallen. Ze komen zo sneller op de camera af. Onzichtbare infraroodverlichting is hiervoor de beste oplossing.


Like it? Share with your friends!

0
Melissa

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *