5 Beste Smartphone videografie accessoires


0

De smartphone wordt steeds geavanceerder en je kan er ook steeds beter mee filmen. Vloggers en reizigers maken al gebruik van Smartphone videografie voor het schieten van de opnames. Ben je van plan om professionele opnames met je smartphone te maken? Dan kan je wel een paar accessoires gebruiken om de kwaliteit te verbeteren. Wij hebben de 5 Beste Smartphone videografie accessoires op een rijtje gezet. Je weet zo meteen wat je niet mag missen om de beste opnames te maken.

Lijst met 5 Beste Smartphone videografie accessoires

Ulanzi Smartphone Vlog Kit

Ben je op zoek naar een complete set om te gaan vloggen met je smartphone? Ulanzi heeft een complete vlog kit ontwikkelt waarmee je opnames kan maken. De kit bestaat uit een soort selfie stick, telefoonhouder met shoe-mount, microfoon en een case om alles in op te bergen. Met de Selfie-stick hou je de camera altijd op de perfecte afstand tijdens het flimen. De shoe-mount zorgt ervoor dat je accessoires op je telefoon kan monteren zoals de microfoon. Dankzij de externe microfoon maak je zelfs met je smartphone de scherpste opnames.

Black Eye Pro lenzen voor je smartphone

Wist je dat je ook de lens van je Smartphone kan verbeteren? Black Eye heeft professionele lenzen ontwikkelt die je direct op je camera kan klikken. Je kan zo je fotografie en filmpjes naar een next level brengen. De duurzame lenzen worden geleverd in een speciale reiscase. Handig als je ze mee op reis wilt nemen. De kit bestaat uit drie lezen voor je smartphonecamera: Tele lens, Fisheye en een Macro-HD lens.

Lifest Steadycam

Er zit één nadeel aan smartphone videografie en dat is de stabilisatie. Vooral als je met je smartphone gaat lopen begint het beeld al snel te bewegen of schrokken. Gelukkig is hier een oplossing voor. Met Lifest Steadycam kan je het beeld altijd stil en scherp houden. Je krijgt hiermee nog meer grip tijdens het maken van stabiele opnames met je camera. De camerapositie kan je ook eenvoudig instellen en verhogen met de grip.

Picca Octopus statief met bluetooth afstandsbediening

Er zijn situaties waarin je de camera even wil neerzetten en op afstand bedienen. Gelukkig heeft Picca hier de perfecte oplossing voor. Met de Octopus kan je de camera eenvoudig neerzetten en op afstand bedienen. De statief neemt ook weinig ruimte in beslag in een rugzak. Handig als je hem mee op reis wilt nemen. De bluetooth afstandsbediening maakt het mogelijk om met één druk de opnames met je smartphone te starten.

TW Products Flexibele Statief

Ben je op zoek naar het perfecte statief om met je smartphone te filmen? De TW Products is een flexibele statief waarbij je de poten in verschillende richtingen kan buigen. De camera is hierdoor ook op verschillende ondergronden te gebruiken. Doordat de houder opvouwbaar is gaat hij eenvoudig mee op pad. Er wordt ook nog een kleine Bluetooth afstandsbediening bijgeleverd. Hiermee kan je op afstand de camera starten.

Veelgestelde vragen

Zijn accessoires nodig voor smartphone videografie?

Met de accessoires hierboven kan je de kwaliteit absoluut verbeteren. Zo kan je stabieler filmen met de grips en kan je de lenzen verbeteren met opzet lenzen. Natuurlijk kan je het eerst zonder accessoires proberen, maar vooral vloggers vinden baad bij de accessoires.

Een grip of toch een traditioneel statief?

Tegenwoordig heb je flexibele statieven speciaal ontwikkelt voor smartphone videografie. Hiermee krijg je meer grip en kan je de opnames verbeteren. Wij adviseren een grip tegenover een traditioneel statief.

Verbeterd een externe lens echt de kwaliteit van je opnames?

Dit hangt af van de kwaliteit van de externe lens. Een iPhone of Samsung kan al een super lens van zichzelf hebben. De opzet lens heeft dan geen toegevoegde waarde. Maar ze komen nog wel tekort op bepaalde vlaktes. Die kan je aanvullen met een opzetlens. Zo heeft een iPhone geen Fish Eye en met een opzetlens wel.

Is een afstandsbediening handig?

Een afstandsbediening is absoluut handig. Vooral als je jezelf opneemt en je even niet in de buurt van de camera kan zijn. Je kan de camera dan even neerzetten en op afstand bedienen.


Like it? Share with your friends!

0
Melissa

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *